קראת את החומר על SWM באתר?
היי,
אני מחפש חוות דעת על המותג SWM שמייבאים אשל מוטורס.
אשמח לשמוע חוות דעת כללית על המותג, על זמינות מוסכים שמטפלים בכלים האלה ועל השכירות שלהם ככלים משומשים (באתר יד2 לא מצאתי את המותג הזה אפילו).
יותר ספציפי, האם יש למישהו איזה ניסיון או הכרות עם הדגם סופרמוטו שלהם sm500r?
תודה
עפר
כן כמובן. התחלתי בחיפוש בגוגל וקריאה של מה שמצאתי שם. אבל יש מעט מאוד מידע. גם באנגלית... ומה שבכלל מוזר אני לא לא מוצא כמה כוח סוס יש לו (אני מתחיל לחשוד שאולי הבעיה היא אצלי).
בכל מיקרה אשמח לשמוע כמה מילים מאנשים שיש להם ניסיון אישי עם המותג או אפילו עם הדגם הספציפי הזה. בנוסף מה קורה עם מוסכים וזמינות חלקים (פה בארץ וגם בהזמנות מחו"ל).
גם אני לא מצאתי בשום מקום אפילו רמז לכמה כוח סוס הוא, מוזר מאוד...
עופר וסקיטי, תעשו סיבוב התרשמות ושאלות אצל היבואן ותחזרו עם רשמים וסרטון קסדה מרכיבות מבחן!
זה אופנוע מעניין ובכלל חברה מעניינת מאוד.![]()
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
כנראה מחר אני אקפוץ לעשות עליו סיבוב. נראה איך יהיה.
בקשר לכ"ס, אז אין למצוא. הם פשוט לא מפרסמים. לארץ הוא מגיע עם 33 כ"ס מוצהרים (כמובן שזה רק לפרוטוקול בשביל הדרגות רישוי). ממה שאני הצלחתי למצוא ולהבין זה משהו באזור ה50-60 כ"ס.
ל500 יש כ46 כוחות סוס.
או לפחות זה מה שהם ענו לי כאשר שאלתי את היצרן בפייסבוק (יצרן, לא יבואן)
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
מעלה באוב את השירשור ושואל, למי פה יצא לקנות את הSM500R?
בברכה,
SM26
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
ידוע לי שהם משתמשים במנוע של הסקוורנה לשעבר. אני לא הייתי מרוצה מרמת האמינות. אבל האופנוע היה 2008 לא יודע אם השתנה משהו מאז. למה שלא תקנה rmx450 .. רק 50 אלף.. או יפני אחר?
בברכה,
SM26
לא היה לי rmx. אבל יש לי סוזוקי sv ואני מרוצה מאוד. תמיד עדיף יפני בשביל השקט הנפשי.. בטח יותר מחברה שאין מושג מי קנה ואם מרוצה
נערך לאחרונה על ידי tanin; 11-06-2017 בשעה 12:59.
נו SM26,
מצאת משהו? מצאת מישהו שיש לו את ה-500 ויכול להרחיב על דגם ה SM או על דגם האנדורו?
כן ולא.
לפי קריאה ודיבור עם בעלים, רוב הבעיות של האסקי 2009 היו בעיות חשמל והזרקה.
בswm שינו מערכת הזרקה ונאמר שכל מערכת החשמל חדשה.
שאלתי חברים מיפן וארהב על הswm שלהם,
כולם מרוצים....אבל יש שני דברים קטנים שטיפה מקשים עלי לסגור עסקה.
1. לפי הבנתי, רק בארץ אומרים להחליף שמן כל 2000 קמ.
2. אף אחד לא באמת היה עם הכלי הזה מספיק זמן כדי לחוות עליו דעה לעומק.
וזה עוד לפני שאני מגיע לסוגיית החלפים והאפטרמארקט
Sent from my HT20 using Tapatalk
בברכה,
SM26
אני דווקא דיברתי עם אחד גרמני ועוד אחד בריטי שהם בעלים של ה SWM 500 (גרסת האנדורו/שטח/דו"ש לא ברור איך לקרוא לזה) - ושניהם אמרו לי שטיפול ראשון 500 ק"מ, ואחרי זה כל אלפיים ק"מ. למרות שהגרמני אמר שהוא לא סומך על זה ומתכוון למשל החליף שמן כל אלף ק"מ. (טוב בגלל זה כי הוא גרמני).
הגרמני קנה לא מזמן.
הבריטי כבר איתו בערך שנה. טוחן אותו ואומר שהאופנוע מחזיק, בלי שום בעיות.
סוגיית החלפים והאפטר מרקט... גם לדעתי אמורה להיות בעייתית עד שהאופנוע יגיע לאמריקה.
אבא שלי תמיד אמר לי:קנה תמיד אופנוע שיש לו הרבה חלקים זמינים וזו העיצה שלי אליך.