תוצאות 1 עד 15 מ 63

אשכול: MRI - כבר לא בטוח כמו שחשבתם

צפייה משולבת

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    חלית פעם בסרטן?
    מישהו מהאנשים הכי יקרים לך חלה בסרטן?
    ליבנת פורן
    זה ש"ראית אנשים", מעניין לי את קצה השערה. מעניין אולי איך תגיב כשיגידו לך שלך או למישהו אחר לא נשאר הרבה, ואין אפשרויות אחרות - כימו או כלום. בעצם, לא מעניין אותי. כי מה שתכתוב בפורום לא יהיה שווה את המקום שזה כתוב עליו. כך זה אנשים. כל עוד זה מהצד - אפשר להתפלסף מפה ועד הודעה חדשה.
    אתה יודע מה, אני אגיד לך עד כמה אתה קשקשן. אתה יודע שסרטן הרבה פעמים מלווה בכאב? אנשים שנראים בריאים וסובלים מכאבים עזים בלתי מוסברים, עד שמגלים להם את מה שאף אחד לא ציפה לגלות? סובלים עד כדי כך שלא יכולים לישון בלילה? אתה יודע שכימו פותר את זה? כן, הוא יכול להביא הרבה כיף אחר, אבל זה יכול להיות לא באותה הסקאלה של סבל בכלל.

אה, ראית אנשים שהבריאו מסרטן אחרי כימו ומשכו עוד כמה שנים או אפילו עשרות שנים? לא? או שאתה טוען שזה בלוף ואף אחד לא הבריא מזה? אם כן - אתה קשקשן עוד יותר ממה שאני חושב.

יש שאלה תיאורתית, איך עדיף לסבול. אבל בשביל מי שבאמת סובל, ישירות או בעקיפין, היא בעיקר תיאורתית. כי את התוצאה אף אחד לא יודע לנבא מראש במקרה של שימוש בכימו, אבל במקרה של אי שימוש אפשר לנבא אותה די טוב.

ואני חייב להגיד שזה לא שביו\אימונו זה כזה כיף ומדהים. גם סובלים, אם כי פחות.

הכי טוב להתפלסף.
    אני שאלה.
    ממתי התמסכנות מחזקת לוגית את הטענה ?
    יואיל כבודו לענות בעצמו על השאלות ששאל -
    חלית פעם בסרטן?

וכבודי מבטיח שידי על העליונה בעניין. (של ההתמסכנות)
    בשורה התחתונה כבודו חרטטן וקשקשן וראוי לנקודות על ההתלהמות חסרת המעצורים.

גילוי נאות - הניק נפתח במיוחד לדיון הנ"ל. אחרת מבחינתי תתפלמסו למוות.
    נערך לאחרונה על ידי 690Renduro; 17-07-2017 בשעה 00:11. סיבה: ליבנת פורן

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי 690Renduro צפיה בהודעה
    אני שאלה.
    ממתי התמסכנות מחזקת לוגית את הטענה ?
    יואיל כבודו לענות בעצמו על השאלות ששאל -
    חלית פעם בסרטן?

וכבודי מבטיח שידי על העליונה בעניין. (של ההתמסכנות)
    בשורה התחתונה כבודו חרטטן וקשקשן וראוי לנקודות על ההתלהמות חסרת המעצורים.

גילוי נאות - הניק נפתח במיוחד לדיון הנ"ל. אחרת מבחינתי תתפלמסו למוות.
    כבודו ייחסם לאחר מתן התשובה.

התשובה היא שכבודו לוקה בחוסר הבנת הנקרא, מכיוון שכבודו מפספס את ההבדל בין בעל ניסיון לבין חסר ניסיון, גם בהיבטים הפסיכולוגיים (אופנוען מצוי שרוכב בכיף עד התאונה הראשונה ואומר כמה זה סבבה וטוב, ואחרי התאונה הראשונה מתפכח ומוכר את האופנוע - זאת דוגמה טובה למישהו שהפך לבעל ניסיון בכאב). אבל אין לזלזל בהבדל בין בעל ניסיון לחסר ניסיון גם בהיבטים המעשיים, כגון ההיכרות עם המערכות\הבדיקות\וכו' לצורך איתור המפגע ודרכי הטיפול בו מכל הזוויות, כולל רפואית ומנהלות. אין ולא היה כאן עניין של מסכנות, אלא ההבדל בין התיאורתי לפרקטי. ההבדל ההוא שבין "מה יקרה אם יגלו לי סרטן" התיאורתי לבין מה שקורה בפועל במצב כזה.

וכן, כבודי מכיר את העניין מבפנים אחרי חקר מעמיק שכבודו כנראה פיספס בין ההודעות הקודמות של כבודי, שכבודי נאלץ לעשות מכח ההכרח כדי לנסות ולרפא את אחד מהאנשים הכי יקרים לו (שבימינו החליף סבל מסוג אחד בסבל מסוג אחר, ומניסיון יד ראשונה אומר מה עדיף), בצורה הטובה ביותר. וכבודי, בתור בעל ניסיון, גם מסייג את ההיכרות המעמיקה שלו לסוג מאוד ספציפי של מחלה שכבודו כנראה (שוב) פיספס, אבל אולי יטרח והפעם ימצא - לאחר חסימתו, בניק המקורי שלו. או שלא, אדוני היקר קסד.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 17-07-2017 בשעה 22:13.

Member

הקפצה לטובת עדכון

גם משרד הבריאות הישראלי מזהיר כי גדולניום מצטבר במח:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5013411,00.html

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    גם משרד הבריאות הישראלי מזהיר כי גדולניום מצטבר במח:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5013411,00.html
    צודק, אם זה כתוב בלאינט אז זה בטח מבוסס ומדוייק.
    קראת את הכתבה?
    הנה כמה ציטוטים נבחרים:
    עדיין לא ברורה הסכנה לאדם, וטרם דווח על תופעות לוואי בקרב הנבדקים
    כיום לא ידועים תסמינים או מחלות הנגרמות בעקבות הצטברות חומר הניגוד במוח, אולם במשרד הבריאות מבהירים כי המידע על אודות הבטיחות ארוכת הטווח מוגבל.
    במשרד מסרו עוד כי עד כה לא התקבלו דיווחים על תופעות לווואי בישראל שניתן לייחס להצטברות גדוליניום
    אני מניח שהנקודה שלי די הובהרה....
    היסטריה היא הנשק הכי פשוט לשימוש, וכמו הדת, בידיים האינטרסנטיות היא יכולה לגרום לעדר לזוז לכיוונים שלא בהכרח טובים לו, כמו לעבר ספו של צוק למשל...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    צודק, אם זה כתוב בלאינט אז זה בטח מבוסס ומדוייק.
    קראת את הכתבה?
    הנה כמה ציטוטים נבחרים:

אני מניח שהנקודה שלי די הובהרה....
    היסטריה היא הנשק הכי פשוט לשימוש, וכמו הדת, בידיים האינטרסנטיות היא יכולה לגרום לעדר לזוז לכיוונים שלא בהכרח טובים לו, כמו לעבר ספו של צוק למשל...
    שבוע טוב חג שמח.
    אפילו אם נצא מנקודת הנחה שאתה צודק, בסופו של דבר שמטופל מגיע לסריקת MRI פשוטה ואומרים לו שכל החומר מתפנה מהכליות תוך 24 שעות, ובסוף מתגלה כי חלקו אם לא רובו נספג לו ברקמות ובאיברים השונים לצמיתות, זה מחדל חמור.

אני מניח שגם הידען זה אתר לא מדויק מבחינתך:
    https://www.hayadan.org.il/gbca-in-mri-0610174

הנה נוירולוג שטוען שכל מתכת היא רעילה ומזיקה ולדעתו התברר בסוף שגם גדולניום מזיק:

והנה מחקר מפורטוגל שטוען שגדולניום רעיל לבני אדם :
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27224028

והנה ציטוט ממאמר של צאק נוריס שטוען שאשתו הורעלה מגדוליניום:

“Brent Wagner, a staff physician at the South Texas Veterans Health Care System in San Antonio and a nephrologist, says his laboratory studies have found that human cells exposed to gadolinium show signs of fibrosis, or scarring. He says the symptoms that patients with healthy kidneys have complained about are similar to the ones exhibited by kidney patients who develop nephrogenic systemic fibrosis (NSF) from gadolinium exposure, a rare disease that causes severe pain and scarring all over the body and in the internal organs.”

קישור:
    http://www.wnd.com/2017/09/a-health-...-should-voice/