עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 63

אשכול: MRI - כבר לא בטוח כמו שחשבתם

Banned
    nerd alert

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    גם משרד הבריאות הישראלי מזהיר כי גדולניום מצטבר במח:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5013411,00.html
    צודק, אם זה כתוב בלאינט אז זה בטח מבוסס ומדוייק.
    קראת את הכתבה?
    הנה כמה ציטוטים נבחרים:
    עדיין לא ברורה הסכנה לאדם, וטרם דווח על תופעות לוואי בקרב הנבדקים
    כיום לא ידועים תסמינים או מחלות הנגרמות בעקבות הצטברות חומר הניגוד במוח, אולם במשרד הבריאות מבהירים כי המידע על אודות הבטיחות ארוכת הטווח מוגבל.
    במשרד מסרו עוד כי עד כה לא התקבלו דיווחים על תופעות לווואי בישראל שניתן לייחס להצטברות גדוליניום
    אני מניח שהנקודה שלי די הובהרה....
    היסטריה היא הנשק הכי פשוט לשימוש, וכמו הדת, בידיים האינטרסנטיות היא יכולה לגרום לעדר לזוז לכיוונים שלא בהכרח טובים לו, כמו לעבר ספו של צוק למשל...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    צודק, אם זה כתוב בלאינט אז זה בטח מבוסס ומדוייק.
    קראת את הכתבה?
    הנה כמה ציטוטים נבחרים:

אני מניח שהנקודה שלי די הובהרה....
    היסטריה היא הנשק הכי פשוט לשימוש, וכמו הדת, בידיים האינטרסנטיות היא יכולה לגרום לעדר לזוז לכיוונים שלא בהכרח טובים לו, כמו לעבר ספו של צוק למשל...
    שבוע טוב חג שמח.
    אפילו אם נצא מנקודת הנחה שאתה צודק, בסופו של דבר שמטופל מגיע לסריקת MRI פשוטה ואומרים לו שכל החומר מתפנה מהכליות תוך 24 שעות, ובסוף מתגלה כי חלקו אם לא רובו נספג לו ברקמות ובאיברים השונים לצמיתות, זה מחדל חמור.

אני מניח שגם הידען זה אתר לא מדויק מבחינתך:
    https://www.hayadan.org.il/gbca-in-mri-0610174

הנה נוירולוג שטוען שכל מתכת היא רעילה ומזיקה ולדעתו התברר בסוף שגם גדולניום מזיק:

והנה מחקר מפורטוגל שטוען שגדולניום רעיל לבני אדם :
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27224028

והנה ציטוט ממאמר של צאק נוריס שטוען שאשתו הורעלה מגדוליניום:

“Brent Wagner, a staff physician at the South Texas Veterans Health Care System in San Antonio and a nephrologist, says his laboratory studies have found that human cells exposed to gadolinium show signs of fibrosis, or scarring. He says the symptoms that patients with healthy kidneys have complained about are similar to the ones exhibited by kidney patients who develop nephrogenic systemic fibrosis (NSF) from gadolinium exposure, a rare disease that causes severe pain and scarring all over the body and in the internal organs.”

קישור:
    http://www.wnd.com/2017/09/a-health-...-should-voice/

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    TL/DR:
    מי שצריך את חומר הניגוד - אין לו אלטרנטיבה.
    מי שלא צריך את חומר הניגוד - גם כך לא יקבל, ולו רק מסיבות כלכליות (אם לא צריך, אז למה לתת אם אפשר לא לתת ולחסוך).
    מה בדיוק זה ישנה אם הוא נשאר או יוצא? אה, כנראה כלום. למה זה טוב ההתעסקות בזה? כנראה גם לכלום.
    אין חדש תחת השמש...

למה זה טוב לקרוא עיתונים? אולי כדי להיות זומבי, כי המדיה שמרוויחה את הכסף מתשומת הלב, תמשוך אותה בכל הדרכים הלא קשרות, תנפח זבובים לפילים, תשקר, תרמה, תדחוף אג'נדות פוליטיות, וכו'. איך אפשר להאמין למי שמקבל כסף על ידיעה על פי כמה אינטרס היא מושכת.. אז עוברים לקרוא עיתונים פעם בחודש ומרוויחים הרבה מאוד זמן פנוי.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    TL/DR:
    מי שצריך את חומר הניגוד - אין לו אלטרנטיבה.
    מי שלא צריך את חומר הניגוד - גם כך לא יקבל, ולו רק מסיבות כלכליות (אם לא צריך, אז למה לתת אם אפשר לא לתת ולחסוך).
    מה בדיוק זה ישנה אם הוא נשאר או יוצא? אה, כנראה כלום. למה זה טוב ההתעסקות בזה? כנראה גם לכלום.
    אין חדש תחת השמש...

למה זה טוב לקרוא עיתונים? אולי כדי להיות זומבי, כי המדיה שמרוויחה את הכסף מתשומת הלב, תמשוך אותה בכל הדרכים הלא קשרות, תנפח זבובים לפילים, תשקר, תרמה, תדחוף אג'נדות פוליטיות, וכו'. איך אפשר להאמין למי שמקבל כסף על ידיעה על פי כמה אינטרס היא מושכת.. אז עוברים לקרוא עיתונים פעם בחודש ומרוויחים הרבה מאוד זמן פנוי.
    גדולניום לא ניתן רק במקרים של אין ברירה. וסה"כ נועד לתת תמונה יותר מדוייקת, זה לא שMRI לא אפקטיבי בלעדיו. ולא תמיד מדובר במצב מסכן חיים כמו גידול. הרבה MRI עם גדולניום בכלל ניתן על דברים קטנים לאנשים בריאים לגמריי כמו שבר ביד, כאבים לא ברורים וכו'.
    שרגע אחד בריאים, ורגע אחריי אומרים להם שיש להם מתכת כבדה ברקמות לצמיתות לכל החיים. ואתה אומר מה זה משנה? אם זה כזה לא משנה אם הוא נשאר או יוצא אז קדימה, תזריק אותו לעצמך.
    חוסר התגובה של "מגן ירח" רק מוכיח כמה אני צודק. הוא פשוט לא יודע איך להתמודד עם המידע שהבאתי.

Senior Member
    חוסר התגובה של "מגן ירח" רק מוכיח כמה אני צודק. הוא פשוט לא יודע איך להתמודד עם המידע שהבאתי.
    אולי פשוט נמאס לו ממי שמביא מידע שאין לו מושג מה הוא אומר.....

המאמר פורסם ע"י מספר אנשים מפורטוגל שאינה ידועה בדיוק ברמה המדעית הגבוהה שלה. המאמר פורסם בכתב עת ששמו American journal of roentgenology - כתב עת שכוח עם איפקט פקטור של 0.5-1.5 (תלוי בשנה) שזה אומר שאף אחד לא מתייחס אליו (יכול להיות שמשלמים שם לפרסם מאמרים). להשוואה, לכתב עת מכובד כמו ה-new england journal of medicine יש אימפקט פקטור של 72.4. נראה שהמאמר עצמו לא צוטט ע"י שום גורם מקצועי.

אחרי כל זה, עכשיו שברור מה שווה המאמר, קראת מה הוא טוען, או שזו אנגלית מסובכת מדי עבורך? המאמר לא מתאר שום מחקר. מחברי המאמר קראו כמה מאמרים בספרות, סיכמו אותם, החליטו (ללא כל בסיס עובדתי) מה הגורמים לתופעות ונתנו מסקנות.

ובאשר לצ'אק נוריס - אם הוא היה מדבר על אמנויות לחימה זה היה שווה משהו. תזכיר לי מה ההשכלה הרפואית או המדעית שלו?

בקיצור - חרטא ברטא.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    לא רוצה לחמם, אבל נראה כמו עוד מקרה של:
    How do you like them apples... 👊

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    אולי פשוט נמאס לו ממי שמביא מידע שאין לו מושג מה הוא אומר.....

המאמר פורסם ע"י מספר אנשים מפורטוגל שאינה ידועה בדיוק ברמה המדעית הגבוהה שלה. המאמר פורסם בכתב עת ששמו American journal of roentgenology - כתב עת שכוח עם איפקט פקטור של 0.5-1.5 (תלוי בשנה) שזה אומר שאף אחד לא מתייחס אליו (יכול להיות שמשלמים שם לפרסם מאמרים). להשוואה, לכתב עת מכובד כמו ה-new england journal of medicine יש אימפקט פקטור של 72.4. נראה שהמאמר עצמו לא צוטט ע"י שום גורם מקצועי.

אחרי כל זה, עכשיו שברור מה שווה המאמר, קראת מה הוא טוען, או שזו אנגלית מסובכת מדי עבורך? המאמר לא מתאר שום מחקר. מחברי המאמר קראו כמה מאמרים בספרות, סיכמו אותם, החליטו (ללא כל בסיס עובדתי) מה הגורמים לתופעות ונתנו מסקנות.

ובאשר לצ'אק נוריס - אם הוא היה מדבר על אמנויות לחימה זה היה שווה משהו. תזכיר לי מה ההשכלה הרפואית או המדעית שלו?

בקיצור - חרטא ברטא.
    ^^^
    מה שידידינו הזקן אמר...

Member
    הFDA הוציא אזהרות חדשות -
    https://journals.lww.com/neurotodayo...spx?PostID=678

https://multiplesclerosisnewstoday.c...inium-mri-dye/

"חומר הניגוד עלול להישאר חודשים עד שנים רבות בגוף לאחר מתן ההזרקה "
    קיצר, זה לא הולך למקום טוב.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner

כל מה שכתוב בלינקים כבר דובר כאן ולא משהוא חדש אבל הנה סיכום מהלינקים

Approved gadolinium-based contrast agents remain generally safe and beneficial

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    כל מה שכתוב בלינקים כבר דובר כאן ולא משהוא חדש אבל הנה סיכום מהלינקים

Approved gadolinium-based contrast agents remain generally safe and beneficial
    בדיוק - FDA APPROVED! צריך להזכיר לכם שכאן בארץ באסותא, מכון מור ועוד בתי חולים משתמשים בחומר ניגוד שאין לו כלל אישור FDA ומיוצר כאן בשורק - Magnetol
    זה חומר ישראלי, זול ומהסוג הלינארי שממנו מגיעות רוב ההאזהרות על הישארות בגוף לאחר מתן ההזרקה. יש לו רק אישור של משרד הבריאות היישראלי שאני בספק אם בכלל בדק אותו לפני שחתם על אישור.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar

אתה ממש מבודד את המילים השליליות בכתבה כדי שבכח יצא שזה דבר רע. זה נהיה מסע צלב עבורך - שחרר.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    אתה ממש מבודד את המילים השליליות בכתבה כדי שבכח יצא שזה דבר רע. זה נהיה מסע צלב עבורך - שחרר.
    אז צאק נוריס שקרן? אשתו שקרנית? מאות תבעות בארה"ב של אנשים שטוענים שנפגעו שקריות?
    כל הידיעות הללו שצצות חדשות לבקרים, הכל בדיה בעיניך?? אין עשן בלי אש עוד אמרו לנו שהיינו ילדים. משפט שתמיד התברר כאמת.
    האתר הזה של אנשים שטוענים שנפגעו - בוא תאמר לי מה האינטרס שלו - גם זה פיקציה בעיניך?
    https://gadoliniumtoxicity.com/help/symptoms/

זה נשמע כאילו אתם מגנים על חברות הפארמא הגדולות, מה, יש לכם מניות שם אני לא מבין? אתם לא מבינים שהכל סובב סביב כסף וכח ושררה? עם הכסף ליבו של האדם נשחת. רואים את זה יפה אצל הפוליטקאים וראינו את זה יפה אצל אנשי האצולה לאורך כל שחר ההיסטוריה. אז לפיכף לא צריך להפתיע אף אחד, שחברות תרופות שמגלגלות מלייארדים מהחומר ניגוד הזה בשנה, יסתירו מידע מסוכן מהציבור, ולא יפתיע אף אחד, שהFDA שמקבל כסף מהחברות הללו לכל תרופה שמגיעה אליו לצורך אישור, עלול להיות גם אינטרסים מנוגדים. אם יש להם מידע לגבי רעילות התרופה שהם יודעים ומסתירים בינתיים, זה לא צריך להפתיע.
    אני נותן לכולם פה שרות לציבור ומיידע אתכם על דברים שאפילו רופאי המשפחה שלכם לא יודעים עדיין, ובמקום להגיד תודה, אני מקבל כתף קרה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    קודם כל תרגיע עם המילים האלה שאתה כותב ליד הצירוף הקדוש "צ'אק נוריס".
    עכשיו בוא ותגיד לי מה החלופה?
    אם אני צריך לעשות פעמיים שלוש ארבע עשר פעמים בחיים מ.ר.י. כדי להמנע מצרה גדולה יותר כמו גידול עם גרורות או שטף דם במוח שיגרום לחיים של סבל בלי היכולת אפילו לנתק את עצמי מהמכשירים, אני מוכן לקחת את הסיכון.

מה זה משנה, MRI, סיגריות, זיהום אוויר, אוכל מורעל, פלואוריד במים, אין ספור איומים מכל מקום.
    בסופו של דבר כולנו נמות מסרטן, אלא אם יהיה לנו מזל ותקח אותנו משאית או שניפול מצוק.

Sent from my T5 using Tapatalk