ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
אתה ממש מבודד את המילים השליליות בכתבה כדי שבכח יצא שזה דבר רע. זה נהיה מסע צלב עבורך - שחרר.
אז צאק נוריס שקרן? אשתו שקרנית? מאות תבעות בארה"ב של אנשים שטוענים שנפגעו שקריות?
כל הידיעות הללו שצצות חדשות לבקרים, הכל בדיה בעיניך?? אין עשן בלי אש עוד אמרו לנו שהיינו ילדים. משפט שתמיד התברר כאמת.
האתר הזה של אנשים שטוענים שנפגעו - בוא תאמר לי מה האינטרס שלו - גם זה פיקציה בעיניך?
https://gadoliniumtoxicity.com/help/symptoms/

זה נשמע כאילו אתם מגנים על חברות הפארמא הגדולות, מה, יש לכם מניות שם אני לא מבין? אתם לא מבינים שהכל סובב סביב כסף וכח ושררה? עם הכסף ליבו של האדם נשחת. רואים את זה יפה אצל הפוליטקאים וראינו את זה יפה אצל אנשי האצולה לאורך כל שחר ההיסטוריה. אז לפיכף לא צריך להפתיע אף אחד, שחברות תרופות שמגלגלות מלייארדים מהחומר ניגוד הזה בשנה, יסתירו מידע מסוכן מהציבור, ולא יפתיע אף אחד, שהFDA שמקבל כסף מהחברות הללו לכל תרופה שמגיעה אליו לצורך אישור, עלול להיות גם אינטרסים מנוגדים. אם יש להם מידע לגבי רעילות התרופה שהם יודעים ומסתירים בינתיים, זה לא צריך להפתיע.
אני נותן לכולם פה שרות לציבור ומיידע אתכם על דברים שאפילו רופאי המשפחה שלכם לא יודעים עדיין, ובמקום להגיד תודה, אני מקבל כתף קרה.