עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 23 מ 23

אשכול: רכיבה ראשונה: ק.ט.מ דיוק 390 דור שני

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    משום מה לא ניתן לשלוח לך הודעה בפורום, אני מנסה לצור איתך קשר, תשאיר לי את הנייד שלך בפרטי ואחזור אלייך באופן אישי. דניאל מKTM
    רק שתדע, שחזר אליי מישהו בשעה טובה... וזלזול כזה בלקוחות לא ראיתי הרבה זמן.
    מתקשר אליי נציג, שואל אותי אלף שאלות, מה הנסיון שלך, מה הרקע שלך, מה רכבת בעבר, מה ההתלבטות שלך בקנייה וכו' וכו'... ואני אומר לו בסוף, גבר... מה כל השאלות האלה ? אני עוד לא רכבתי על הכלי, לא ישבתי עליו, איך אני אגיד לך מה ההתלבטות ? אני רוצה לרכב ולראות אם אני מתחבר וזה מתאים לי, אם נח לי איתו גם בעיר, או שאני מעדיף להישאר עם קטנוע.
    השיחה נגמרה ב... טוב כרגע אני שומר את הכלי שלי ללקוחות שכבר שמו כסף, כשיתפנה מתישהו נהיה איתך בקשר...

אני לא מבין, עושים לי טובה שנותנים לי לעשות נסיעת מבחן ? אני חייב משהו למישהו ?
    העמדתם כלי מבחן, אז תנו לאנשים לעשות רכיבת מבחן.
    אם חוזרים ללקוח בשביל לתאם נסיעת מבחן, אז תתאם איתי נסיעת מבחן, השיחה נגמרת בזה שיום אחד אם יהיה פנוי יחזרו אליי ?

אני מבין אם היה מדובר בKTM אדוונצ'ר ב150 אלף שקל שאין לי כסף אליו כרגע, וזה כלי יקר שאולי אין לסוכנות איך להוציא אותו לנסיעת מבחן כל שני וחמישי וסתם מתחשק לי לעשות עליו סיבוב לכיף, אבל מדובר פה על כלי כניסה זול, שאני באמת מתעניין בו והוא במסגרת התקציב.

עשיתי הרבה נסיעות מבחן בחיים שלי, על אופנועים וקטנועים, בהונדה, בעופר אבניר, במטרו... ואף פעם לא נתקלתי בגישה כזאת. ויותר מזה, תמיד קיבלתי יחס ושירות מאוד מאוד טובים ומפגרנים והרגשה שכיף לחזור ולעשות עסקה.

Member הסמל האישי של danielk
    כמו שאמרתי, תשאירתלי נייד ואדאג לך באופן אישי

Member
    מקווה שהאופנועים שלהם יותר טובים מהשירות... הזמנתי את ה DUKE החדש ובינתיים ההגעה שלו מתתעכבת יותר משבוע, ללא כל הודעה או עדכון מהחברה.
    יכול להיות שהעיכוב לגטימי אבל לפחות שיתקשרו לעדכן.

ולגבי האופנוע - בנסיעת מבחן קצרה עליו פשוט התאהבתי!

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי Maxi צפיה בהודעה
    "מבחן" מאכזב מאוד, לעניות דעתי, שמשום מה בחר לעשות שימוש בקלישאות וקטלוגים מאוד ישראליים, כגון "אופנוע למתחילים", אופנוע לצעירים, ואופנוע לבעלי רישיון A1.
    קראתי את המבחן לפני שקראתי את השרשור הזה ואני רוצה לציין שאותי המבחן ממש הדליק על הכלי הזה, ואני לא מתחיל, לא צעיר ולא A1.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    קראתי את המבחן לפני שקראתי את השרשור הזה ואני רוצה לציין שאותי המבחן ממש הדליק על הכלי הזה, ואני לא מתחיל, לא צעיר ולא A1.
    כאמור, כול אחד וההתרשמות שלו וזה לגיטימי לגמרי. כמי שיש לו אחד כבר שנה, הזמין את החדש לצורך החלפה, עשה נסיעת מבחן על החדש, קרא וראה כמעט כול מבחן שיש ברשת, אני חושב שהמבחן הזה קצת מפספס.

גם אני לא צעיר (בן 42) וגם לא A1, ויש מאחוריי עשרות רבות של כלים כמעט מכול הסוגים והנפחים ולכן יש לי למה להשוות.

כאמור, רק דעתי האישית.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי erel צפיה בהודעה
    מקווה שהאופנועים שלהם יותר טובים מהשירות... הזמנתי את ה DUKE החדש ובינתיים ההגעה שלו מתתעכבת יותר משבוע, ללא כל הודעה או עדכון מהחברה.

דבר עם דניאל ישירות - מובטח לך שירות מצויין מניסיון

Member הסמל האישי של danielk
    ציטוט נכתב במקור על ידי erel צפיה בהודעה

הכתומים כבר נחתו בארץ בסוף השבוע שעבר וסיפקנו את כל המשלוח הראשון כבר, הלבנים צפויים להגיע ממש בקרוב (maxi גם שלך, תרגע ) העיכובים נוצרים בשל עיכובים חיצוניים (מכס\שילוח וכדומה), אנחנו האחרונים שנעכב אספקה, להפך, אני מתרגש מכל אחד שעולה לכביש כאילו היה שלי

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    אני חושב שמה שmaxi התכוון, זה שבהשוואה למבחן של הDUKE390 הראשון ב2013, בו האופנוע תואר בתור "שד", כלי "שגעת" ושלל תיאורים מטריפים ומגרי חולי גזגזת, האופנוע בכתבה של 2017 תואר בתור כלי יעיל בעיקר, יעיל איכותי מעולה קפיצת מדרגה, מבחן מעולה אבל שונה לגמרי ממה שתואר הדוכס הקטן מ2013.

אשמח אם אביעד ישחזר את המבחן מ2013 כדי שיבינו על ידידנו maxi מדבר.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    הכתומים כבר נחתו בארץ בסוף השבוע שעבר וסיפקנו את כל המשלוח הראשון כבר, הלבנים צפויים להגיע ממש בקרוב (maxi גם שלך, תרגע ) העיכובים נוצרים בשל עיכובים חיצוניים (מכס\שילוח וכדומה), אנחנו האחרונים שנעכב אספקה, להפך, אני מתרגש מכל אחד שעולה לכביש כאילו היה שלי

אני חושב שמה שmaxi התכוון, זה שבהשוואה למבחן של הDUKE390 הראשון ב2013, בו האופנוע תואר בתור "שד", כלי "שגעת" ושלל תיאורים מטריפים ומגרי חולי גזגזת, האופנוע בכתבה של 2017 תואר בתור כלי יעיל בעיקר, יעיל איכותי מעולה קפיצת מדרגה, מבחן מעולה אבל שונה לגמרי ממה שתואר הדוכס הקטן מ2013.

אשמח אם אביעד ישחזר את המבחן מ2013 כדי שיבינו על ידידנו maxi מדבר.
    ברור לי שאתם לא מעכבים בכוונה.. העניין הוא רק לעדכן את הלקוח