שלום לכולם,
אחרי 13 שנה עם רישיון A2, כמעט שנתיים על קטנוע 125 סמ"ק שבהם בערך מהחודש השני התחלתי לחפש אופנועים וקצת יותר משלושה חודשים עם רישיון A1, הגשמתי סוף סוף חלום ילדות וקניתי את האופנוע הראשון שלי- CB500X.
האופנוע נקנה כמשומש, בציר 2014 עם 29000 ק"מ ותוספות מינוריות (סבל, ארגז, רגלית אמצע, שקע USB). נרכש בתיווך מסוכנות Honda Big Boy's Toys שיושבת ברחוב הרצל (עליהם יש לי רק מילים טובות). האופנוע מושקע ברמות- צמיגים חדשים, רפידות חדשות, שרשרת וגלג"ש חדשים ובאופן כללי נראה חדש (למעט זה שהוא בצורה הישנה). את הבדיקה אצל סטפן הוא עבר חלק (שיפשוף מינורי במשקולת הכידון הימנית, עדות כנראה לנפילה מהמקום). ה"חיסרון" היחידי שאני יכול למצוא זה הצבע הלבן שלו, שאני אישית פחות מתחבר אליו, הייתי מעדיף שחור. כדי להקל על ההתרגלות לצבע קניתי מעיל לבן ברובו
בינתיים רכבתי עליו רק מנהלתית לעבודה וחזרה, אבל זה ללא ספק היה שונה לחלוטין מכל רכיבה על הקטנוע! סוף סוף אני לא צריך לחשב כל עקיפה, אלא פשוט לסובב טיפונת את המצערת ולעקוף. עכשיו אני רק צריך להתרגל לזה שיד שמאל לא משתתפת באופן פעיל בעצירה, ושלרגליים יש תפקיד מעבר לעמידה בקצב של המוזיקה בקסדה. ובעיקר שמח על זה שעכשיו אני כבר לא מוגבל לאזור גוש דן
אני מאושר! ובעיקר מחכה להזדמנויות לצאת לרכיבות ארוכות יותר מה 15-25 ק"מ המנהלתיים הרגילים שלי (יש כמה כאלו על הפרק).
הנה כמה תמונות:
20170710_130123 (640x360).jpg20170710_130134 (640x360).jpg