תתחדש - נראה פצצה!
מזל טוב. תתחדש.
אופנוע יפה מאוד.
תודה רבה לכל המברכיםשבוע טוב ורכיבות טובות לא פחות
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
It's not about the speed. It's about the ride!
תתחדש!
משום מה התמונות לא עובדות אצלי.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
תתחדש, אני שריינתי כזה באותו הצבע, לאחר רכיבת מבחן המחסור המיגון הרוח והחוסר רצון להרכיב עליו ארגזים (הוא יפה עירום) , גרמו לי לחזור לבחירה הראשונה שלי , הcb500x (מבצע התוספות ב6k) עזר עוד יותר להחלטה הנכונה.
מעבר לכך, אכן כלי מהנה מאוד לרכיבה ומעלה חיוך אצל הרוכב והמון מבטים אצל הקופסאות בכל עצירה ברמזור.
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
@Khc תתחדש על ה CB500X. רק ישבתי עליו (ללא רכיבת מבחן) והוא קצת הפחיד אותי בגודל שלו. מסכים לגבי חוסר הנוחות בהעדר מיגון רוח ומקום אכסון. לגבי הרוח, לדעתי יש מגן רוח קטן שיתלבש טוב, אשקול להוסיף בחודשים הקרובים, למרות שדווקא הרכיבה האיטית מתאימה לי.
לגבי אכסון, מסכים שהרבל נראה הרבה יותר טוב ללא ארגזים. כנראה אסתפק בשלב זה בסבל אחורי + משענת מורכב. הסבל יוכל לשמש כעוגן קשירה יותר טוב תיק קטן בטיולים או קסדה נוספת אם צריך.
מעבר לזה, בגלל שאני רוכב בעיקר בעיר, עבודה, בית והסביבה, המחסור בארגזים מציק אבל נסבל.
מגניב מאוד.
רק חסר לו זוג ארגזים קשיחים לצדדים![]()
תתחדש !
אוהב מאד את המראה של הרבל, קסטום אמיתי בלי הגרוטסקיות של ניקלים מוגזמים, ותנוחת ישיבה של מיטת יולדות.
לגבי מהירות שיוט, תנוחת הישיבה הזקופה, מהלך מתלים קצר מאד מאחורה והעדר מיגון רוח מכתיבים רכיבה רגועה על קסטומים, מאמין שכשתתרגל תשייט אתו בכיף באיזור ה-120 שזה מספיק ביותר לכביש ציבורי.
תודה - זה לא עניין של בהלה, אלא של יסודיות. כבר רכבתי איתו פעמיים בכביש בין עירוני ומחר אצא בשלישית. העניין עם הקורס הוא שאני רוצה לרכוש מיומנויות שאין לי כרגע מה שיותר מהר, על מנת שאוכל להתחיל לתרגל ולהשתפר. עושה לי שכל לשפר את רמת הרכיבה שלי לפני יציאה לרכיבה קבוצתית או מרחקים יותר ארוכים (נאמר 40ק״מ פלוס לכל כיוון).
תתחדש חבר! כלי ממש מגניב, רק הייתי דואג לקיצוץ הזנב הזה![]()