עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 25

אשכול: אופנועים\קטנועים שלא מוערכים בארץ

Member

אופנועים\קטנועים שלא מוערכים בארץ

נראה לי זה זמן טוב לשבור את תנועת העדר הישראלית....
    יש לא מעט דו גללי בארץ אשר לא מוערכים וסתם נדחקו לפינה.

בפוסט הזה כל אחד שהחזיק\מחזיק כלי כזה ירשום כמה מילים על הדגם שלו + תמונה (מגוגל לא חייבים להתאמץ)

אני אתחיל עם הדוגמא שלי:

מי: ימאהה XJ6 DIVERSION 2009
    מה: 600 סמ"ק 4 צילינדר
    כמה: היה כשנתיים אצלי / 18000 ק"מ
    בעיות מיוחדות: נזילה מבולם אחורי- כנראה בגלל השנה או שאני גר במושב.
    כמה מילים:
    כיף, חזק, סלחן, כולביוניק,אגזוז שקט (בונוס אצלי) וממש מפתה אותך למשוך אותו לטורים גבוהים.
    מיגון רוח זוועה (דגם חצי פירינג) חובה לשדרג מגן,מושב יכול היה להיות יותר טוב, בסוף התרגלתי.

Senior Member הסמל האישי של ees

רעיון נחמד

2015-yamaha-super-tnr-worldcrosser-looks-like-serious-business-photo-gallery_2.jpg
    סופר טנרה, אנחנו עדיין בשלב ההיכרות הראשוני, לצערי רק 5K, רובם טיולים.
    כל כך הרבה אופנוע ואלקטרוניקה, ורסטליות נהדרת בין טורינג וקצת אדוונצ'ר (עם צמיגים לשטח אפשר יותר לחגוג איתו),
    בהמת הובלה מעולה לטיולים ל-2 רוכבים בנוחות.
    יש לו בעיה קשה של יחסי ציבור. נדמה שכל הזמן משווים אותו ל-GS.
    GS כבודו במקומו, חיה משובחת, אין על זה עוררין.
    אבל בתור חבילה של אופנוע בקטגוריה שלו, ב100 אלף ש"ח, הוא אופנוע מאד מהנה, נוח, עם כוח (OK, לא כמו המוליסטראדה, נכון), מומנט מצויין
    ולדעתי הוא כל כך מפוספס שזה חבל.
    (לא ידוע לי על בעיות סדרתיות)
    Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי משה צפיה בהודעה
    נראה לי זה זמן טוב לשבור את תנועת העדר הישראלית....
    יש לא מעט דו גללי בארץ אשר לא מוערכים וסתם נדחקו לפינה.

בפוסט הזה כל אחד שהחזיק\מחזיק כלי כזה ירשום כמה מילים על הדגם שלו + תמונה (מגוגל לא חייבים להתאמץ)

אני אתחיל עם הדוגמא שלי:

מי: ימאהה XJ6 DIVERSION 2009
    מה: 600 סמ"ק 4 צילינדר
    כמה: היה כשנתיים אצלי / 18000 ק"מ
    בעיות מיוחדות: נזילה מבולם אחורי- כנראה בגלל השנה או שאני גר במושב.
    כמה מילים:
    כיף, חזק, סלחן, כולביוניק,אגזוז שקט (בונוס אצלי) וממש מפתה אותך למשוך אותו לטורים גבוהים.
    מיגון רוח זוועה (דגם חצי פירינג) חובה לשדרג מגן,מושב יכול היה להיות יותר טוב, בסוף התרגלתי.

מחזק כבעלים קודם של הדיוורז'ן ומוסיף את הכלי הנוכחי-פייזר 8, שנמכר בכמויות הרבה יותר קטנות מהמתחרים שלו בסגמנט- Z800/750, הורנט, GSR 750.
    מנוע פנינה במקורו מהפייזר 1000 המיתולוגי, נוחות טובה מאוד, אמינות ללא דופי, עיצוב מצויין לטעמי, כיאה לרוב הכלים של יאמהה, רוכב ביומיום, כל יום-בגשם ובשרב וכמובן גם בסופ"ש (כבר 25,000 ק"מ איתו), יופי של כלי, החיסרונות היחידים מבחינתי-היעדר ABS וכסא מורכב יחסית צר ובשיפוע.
    ולא, לא מהלל את הכלי כי מחפש למכור אותו!

https://www.topspeed.com/motorcycles...es.html#501288
    Tracer 900

Senior Member

יחסית למדינה שמעריצה את הטימקס, יש יחסית מעט אהבה לכלים שעושים את זה טוב יותר.
    לא יודע למה לארץ הגיעו רק הדגמים הגרועים בלי ה-abs הפרינג המגניב.

Member הסמל האישי של ofirus
    מי: יוסאנג קומט GT 650 R
    מה: 650 סמ"ק 4 צילינדר
    כמה: כשנה אצלי 30000 ק"מ
    בעיות מיוחדות: גיר נוקשה
    כמה מילים:
    אופנוע מהנה וסלחן ,תנוחת רכיבה ספורטיבית ,כסא סביר, אופנוע תקציב ראוי למי שרוצה להתנסות באופנוע ספורטיבי כאופנוע ראשוני,ולמי שלא רוצה לקרוע את הכיס.
    לסיכום חזרתי לרכיבת אופנועים לאחר הרבה שנים של הפסקה וזה האופנוע שרכשתי.היו לי חששות אך עד כה אין לי שום בעיות איתו מלבד בעיות בלאי טבעיות (שנתון 2008/9)
    סה"כ אני מאד מרוצה מהכלי ומשתדל לטפח אותו.אני בהחלט ממליץ למי שמתכוון לרכוש אופנוע תקציב ספורטיבי.

תמונות מצורפות תמונות מצורפות
    נערך לאחרונה על ידי ofirus; 17-07-2017 בשעה 11:14.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ofirus צפיה בהודעה
    מי: יוסאנג קומט GT 650 R
    מה: 650 סמ"ק 4 צילינדר
    כמה: כשנה אצלי 30000 ק"מ
    בעיות מיוחדות: גיר נוקשה
    כמה מילים:
    אופנוע מהנה וסלחן ,תנוחת רכיבה ספורטיבית ,כסא סביר, אופנוע תקציב ראוי למי שרוצה להתנסות באופנוע ספורטיבי כאופנוע ראשוני,ולמי שלא רוצה לקרוע את הכיס.
    לסיכום חזרתי לרכיבת אופנועים לאחר הרבה שנים של הפסקה וזה האופנוע שרכשתי.היו לי חששות אך עד כה אין לי שום בעיות איתו מלבד בעיות בלאי טבעיות (שנתון 2008/9)
    סה"כ אני מאד מרוצה מהכלי ומשתדל לטפח אותו.אני בהחלט ממליץ למי שמתכוון לרכוש אופנוע תקציב ספורטיבי.

650 סמ״ק ושני צילינדר.

ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    650 סמ״ק ושני צילינדר.
    ניסיתי לערוך לא נתן לי

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ממממ, לא רוצה להיות משבית שמחות אבל נראה לי שהיוסאנג לא מוערך כי אין הרבה מה להעריך בו.

ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    ממממ, לא רוצה להיות משבית שמחות אבל נראה לי שהיוסאנג לא מוערך כי אין הרבה מה להעריך בו.
    אתה מדבר מנסיון או שמועות?כי לי אין שום בעיה איתו כך שאתה יכול המשיך הלאה או איך שאומרים במדינתנו דלג

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    650 סמ״ק ושני צילינדר.
    נכון, על בסיס מנועי הSV אם אני לא טועה...
    Tracer 900

Senior Member
    אתה מדבר מנסיון או שמועות?כי לי אין שום בעיה איתו כך שאתה יכול המשיך הלאה או איך שאומרים במדינתנו דלג
    רכבתי על האח הנייקד שלו בשיעורי הנהיגה לרשיון A. חמוד לאללה, הילוכים די נוקשים (כנראה בגלל שזה אופנוע לימודי נהיגה), זווית צידוד כידון קצרה, יציב למדיי, סוחב מסל"ד אפסי כמו שווי-טווין אמור לעשות, צליל משגע, תאוצה טובה לגמרי, בסה"כ אחלה של אופנוע.

והאופנוע היחיד שהחזקתי לטווח ארוך זה ה-GS500 הנוכחי שלי, שאני חושב די תפס מקום בהיסטוריה המוטורית בארץ ככלי כניסה אמין וסוס עבודה לכל דבר (שם שהוכתם קצת עם השנים עם ידיים שעברו במהירות וכלים שלא טופלו כראוי).
    אציין רק שהבטא 125RR סופרמוטו, כלי שמאוד לא נפוץ בארץ, דווקא מצא את דרכו ללב שלי די מהר. רכבתי על אחד של ידידה מספר פעמים, ואני תמיד מופתע כמה מומנט יש לקטן ביחס לנפח שלו. אני פשוט לא רוצה לרדת ממנו, מאוד כיפי וקליל לתמרון.
    3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
    106,200KM and counting

Not all who wander are lost

Senior Member
    הונדה קאב

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    לא מניסיון ארוך טווח. רכבתי עליו בערך 20 דקות יום אחרי שרכבתי על 600rr. שניהם למטרת קנייה. אפילו שהrr היה כמעט עשור יותר ישן הוא עלה עליו בכל פרמטר.
    התגובה של המצערת לא ליניארית\לא טובה, וגם הבולמים לא בדיוק השרו ביטחון. ההרגשה שלי ממנו זה אופנוע מבולגן ומנותק. לא משהו שהייתי רוצה לנסות לגרזן אתו בכלל (וגירזנתי עם קטנועים של 9.90 והרגיש הרבה יותר בטוח).
    ייאמר לזכותו שהוא נראה ממש טוב והוא מאוד זול. אבל אופנוע ספורט הוא פשוט לא.

ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    לא מניסיון ארוך טווח. רכבתי עליו בערך 20 דקות יום אחרי שרכבתי על 600rr. שניהם למטרת קנייה. אפילו שהrr היה כמעט עשור יותר ישן הוא עלה עליו בכל פרמטר.
    התגובה של המצערת לא ליניארית\לא טובה, וגם הבולמים לא בדיוק השרו ביטחון. ההרגשה שלי ממנו זה אופנוע מבולגן ומנותק. לא משהו שהייתי רוצה לנסות לגרזן אתו בכלל (וגירזנתי עם קטנועים של 9.90 והרגיש הרבה יותר בטוח).
    ייאמר לזכותו שהוא נראה ממש טוב והוא מאוד זול. אבל אופנוע ספורט הוא פשוט לא.
    היוסאנג אינו מתיימר להיות 600RR כמו ש 600RR לא מתיימר להיות R750 .אך זו לא השאלה,השאלה היא למה אתה משמיץ אופנוע שאתה לא מכיר?סלח לי אני לא מכיר אותך ולא יודע מה רמת הנסיון שלך באופנועים, אבל ב-20 דקות נסיעה שעשית אתה טוען "שאין מה להעריך באופנוע"?ׁ אני מציע לך לפתוח יוטיוב ולראות מה אופנוע הזה מסוגל לעשות, כן כן "ברמה הספורטיבית" .ולא לאכול כל לוקש שנותנים או מעבירים לך, ד"א זו מטרת הפוסט שנפתח להפריך שמועות למינהם ע"י חוויה אישית של אופנועים שהם לא במיינסטרים. כשחברת יונדאי וקיה (דרום קוראניות כמו היוסאנג) הגיעו לארץ אנשים הרימו גבה תראה איפה הן היום.

Senior Member
    יודלה החזקת פעם אופנוע גדול?