עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 25 מ 25

אשכול: אופנועים\קטנועים שלא מוערכים בארץ

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי ofirus צפיה בהודעה
    כשחברת יונדאי וקיה (דרום קוראניות כמו היוסאנג) הגיעו לארץ אנשים הרימו גבה תראה איפה הן היום.
    איפה הן היום.. תשווה בין מצב מכני של רכבי קיה\יונדאי ישנים לרכבי טויוטה\דיאטסו\מיצובישי\הונדה\סוזוקי וסובארו מאותו שנתון ותיווכח למה אנשים הרימו גבה.
    אני בעלים של ג'יפ קיה ישן ואני יכול להגיד לך שמבחינת איכות חומרים מדובר בדרעק רציני ביותר.

Member
    יש לי רכב קיה ריו בן 15 והוא מעולה, המנוע של מאזדה כמו הרבה רכבים של קיה וריו מהתקופה, אין בעיות מיוחדות ואפילו לאחותי יש את אותו רכב עם כפול ק"מ וגם בלי בעיות מיוחדות.

אבל זה לא נושא הדיון , הנושא הוא מי שהחזיק אופנוע שיתן עליו חוות דעת, ולכן החוות דעת של מודלה לא רלוונטית.
    נסיעה של 20 דקות לא תעיד על אמינות , או יכולות, אלא שמי שרכב עליו התחבר\לא התחבר לאופנוע.

ציטוט נכתב במקור על ידי משה צפיה בהודעה
    יש לי רכב קיה ריו בן 15 והוא מעולה, המנוע של מאזדה כמו הרבה רכבים של קיה וריו מהתקופה, אין בעיות מיוחדות ואפילו לאחותי יש את אותו רכב עם כפול ק"מ וגם בלי בעיות מיוחדות.
    צודק זה לא נושא הדיון רק מספר שאלות ברשותך..
    מה רמת ההבנה של כבודו בנושאים המכניים שהוא קובע קביעה כזו?
    מהן אותן בעיות מיוחדות לדעתך שאין ואילו בעיות כן ראית?
    האם רכב שממשיך לנסוע מעיד מבחינתך על שהוא רכב מעולה?
    גם לדוד שלי היה סובארו בלי בעיות מיוחדות,ככה השכן שלו סיפר פעם.

Member
    לא הבנת את הרמז שלי.
    אם אתה ממש רוצה לדעת, הרבה רכבים היו בחברת השכרה של אחי, מעל לעשור שאני יכול לומר לך על הרבה דגמים מה נחשב אמין ומה פחות. ואני רק אציין שמי שנוהג על רכב מושכר לא מתנהג איתו בעידונות כמו רכב שלו, כי לא אכפת לו שהרכב יתקלקל.
    אחד מהם זה קיה ריו מהשנים המדוברות שהיו אצל אחי מעל 5, שוב "בלי בעיות מיוחדות" וזה נאמר כנגד המון סוגי רכבים אחרים שהיו בצי במהלך השנים, אני לא אפרט על מכניקה כי זה לא הפורום.
    אני מקווה שה"ידע" שלי יספק אותך, אבל גם אם לא בא נעצור את זה פה כי זה לא נושא הדיון.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Banned
    הקורבן: ימאהה סופר טנרה 2010, לימיטד אדישן.
    1200 סמק על שני צילינדרים.
    הדגם הראשון אז הוא נטול אלקטרוניקה משעממת.
    לטעמי חזק לי מידי, ככה שאני רוב הזמן על מצב t שזה טרקטור טורינג.

בעיה מיוחדת -מושב מושב מושב. (ואני בא מעולם הדושים הישנים הספרטניים ועדיין טנרה 600 בן 20 יותר נוח.
    המושב קשיח מידי ומחליק מידי

Member
    בנדיט 1250.
    רק דברים טובים להגיד עליו. ההספק יחסית חלש, אבל ים של מומנט (11 קג"מ 3.5k סל"ד)
    מושב נוח, אחזקה לא כ"כ יקרה (ביחס לאופנועי ליטר) ותמורה מלאה למחיר שלו.
    מכונת תיור מעולה! (אם כי מגיע לרוב בלי שום איבזור).

Member
    Honda SH125 - (מהדגמים הישנים יותר, לא זה שנמכר היום) קטנוע ה125 הכי טוב שהיה אי פעם.
    נסעתי איתו בין עירוני בכיף, עליתי לירושלים... פשוט מטוס.

עשיתי נסיעות מבחן על כמה וכמה קטנועים, כולל ג'ילרה ראנר שהיה מאוד נחשב לפני 5 שנים... ההונדה אכל את כולם.
    לא נמכר הרבה בישראל, והתמחור כרגיל היה מוגזם...

ציטוט נכתב במקור על ידי משה צפיה בהודעה
    לא הבנת את הרמז שלי.
    אם אתה ממש רוצה לדעת, הרבה רכבים היו בחברת השכרה של אחי, מעל לעשור שאני יכול לומר לך על הרבה דגמים מה נחשב אמין ומה פחות. ואני רק אציין שמי שנוהג על רכב מושכר לא מתנהג איתו בעידונות כמו רכב שלו, כי לא אכפת לו שהרכב יתקלקל.
    אחד מהם זה קיה ריו מהשנים המדוברות שהיו אצל אחי מעל 5, שוב "בלי בעיות מיוחדות" וזה נאמר כנגד המון סוגי רכבים אחרים שהיו בצי במהלך השנים, אני לא אפרט על מכניקה כי זה לא הפורום.
    אני מקווה שה"ידע" שלי יספק אותך, אבל גם אם לא בא נעצור את זה פה כי זה לא נושא הדיון.

מי שמדבר מניסיון לא צריך להכניס גורמי צד ג' בשביל לחזק טענות ואתה לא מפרט על מכניקה כי לא נראה שיש לך על מה.
    קיה ריו אכן דגם מוצלח ושימש גם לא מעט נהגי מוניות שנוסעים כנראה יותר מרכבי השכרה אבל,זה לא מעיד דבר על סטנדרט יצור כללי של קיה\יודנאי וביחוד בדגמים היותר ישנים.

אני רוצה לשמוע טענות מניסיון אישי ולא מה שאח שלך מספר כי אני בניגוד אליך כנראה, מתחזק את הרכב שלי בעצמי ויודע להעריך מתי זה טוב ומתי זה דרעק ולי יש 3 בבית - השניים האחרים תוצרת יפן וארה"ב ולכן גם אפשר להשוות אז לפני שאתה מתווכח לך תעשיר מעט את ה"ידע",תפרק קצת תרכיב תשווה ותרגיש.
    כאן נעצור.
    דיון פורה.

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה

יחסית למדינה שמעריצה את הטימקס, יש יחסית מעט אהבה לכלים שעושים את זה טוב יותר.
    לא יודע למה לארץ הגיעו רק הדגמים הגרועים בלי ה-abs הפרינג המגניב.
    תג מחיר של 90000 דפקו לו, עוד בימים שTMAX לא עלה 80000.
    עופר אבניר עשו טעות כפולה בימים ההם, הביאו את השיבר בפורמט SL/GT ואת המאנה בפורמט נייקד ללא ABS... כמובן שהיו צריכים לעשות הפוך.
    עם זאת לא עזר שהידע המכונאי על האופנוע הזה היה נמוך מאוד וטיפול 20000 היה יקר בצורה פסיכוטית.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    מי שמדבר מניסיון לא צריך להכניס גורמי צד ג' בשביל לחזק טענות ואתה לא מפרט על מכניקה כי לא נראה שיש לך על מה.
    קיה ריו אכן דגם מוצלח ושימש גם לא מעט נהגי מוניות שנוסעים כנראה יותר מרכבי השכרה אבל,זה לא מעיד דבר על סטנדרט יצור כללי של קיה\יודנאי וביחוד בדגמים היותר ישנים.

אני רוצה לשמוע טענות מניסיון אישי ולא מה שאח שלך מספר כי אני בניגוד אליך כנראה, מתחזק את הרכב שלי בעצמי ויודע להעריך מתי זה טוב ומתי זה דרעק ולי יש 3 בבית - השניים האחרים תוצרת יפן וארה"ב ולכן גם אפשר להשוות אז לפני שאתה מתווכח לך תעשיר מעט את ה"ידע",תפרק קצת תרכיב תשווה ותרגיש.
    כאן נעצור.
    דיון פורה.
    אתה יותר חכם, ניצחת.
    אה גם הרכבתי אופנוע אספנות מאפס, ותחזקתי כלים מגיל 14, כולל הרכב שלי.
    לא מבין למה אתה חייב לשחק ב"למי יש יותר גדול"? תתבגר, זה פורום עם מטרה, לא זאת שאתה מדבר עליה.
    הבאתי לך נתונים שאני חיי יומיום בסקאלה של רכבי השכרה, כמות מידע שאתה כנראה עם כל היכולות לא תגיע אליה, לא כי אני מזלזל בך, כי פשוט זה עסק.
    אחי מחזיק חברה פרטית של השכרה, וכל רכב שמתוקן עובר בידיים שלו, אני יכול לדקלם לך מחירים של כל שטות מרוב שדיברתי איתו על זה יום יום.
    מרצועת טיימיניג, רדיאטור,צמיג לפי חתך,מנוע קומפלט, תיקון של כרית אוויר, או אפילו דברים כמו חיישן של bmw z3 שאף מוסך לא רצה לגעת.
    אני רואה שאתה מתעקש להיות צודק ע"י העלבה => "תעשיר את הידע שלך", אבל זה רק גורם לך להראות ילדותי.
    אתה בניגוד אלי מזלזל, חושב שאתה יותר טוב, ומניח שאתה הכי חכם.
    עצה לחיים, תמיד תיתן לאדם שמולך כף זכות, וזה לא משנה אם זה מאחורי מסך או לא.