ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
מי שמדבר מניסיון לא צריך להכניס גורמי צד ג' בשביל לחזק טענות ואתה לא מפרט על מכניקה כי לא נראה שיש לך על מה.
קיה ריו אכן דגם מוצלח ושימש גם לא מעט נהגי מוניות שנוסעים כנראה יותר מרכבי השכרה אבל,זה לא מעיד דבר על סטנדרט יצור כללי של קיה\יודנאי וביחוד בדגמים היותר ישנים.

אני רוצה לשמוע טענות מניסיון אישי ולא מה שאח שלך מספר כי אני בניגוד אליך כנראה, מתחזק את הרכב שלי בעצמי ויודע להעריך מתי זה טוב ומתי זה דרעק ולי יש 3 בבית - השניים האחרים תוצרת יפן וארה"ב ולכן גם אפשר להשוות אז לפני שאתה מתווכח לך תעשיר מעט את ה"ידע",תפרק קצת תרכיב תשווה ותרגיש.
כאן נעצור.
דיון פורה.
אתה יותר חכם, ניצחת.
אה גם הרכבתי אופנוע אספנות מאפס, ותחזקתי כלים מגיל 14, כולל הרכב שלי.
לא מבין למה אתה חייב לשחק ב"למי יש יותר גדול"? תתבגר, זה פורום עם מטרה, לא זאת שאתה מדבר עליה.
הבאתי לך נתונים שאני חיי יומיום בסקאלה של רכבי השכרה, כמות מידע שאתה כנראה עם כל היכולות לא תגיע אליה, לא כי אני מזלזל בך, כי פשוט זה עסק.
אחי מחזיק חברה פרטית של השכרה, וכל רכב שמתוקן עובר בידיים שלו, אני יכול לדקלם לך מחירים של כל שטות מרוב שדיברתי איתו על זה יום יום.
מרצועת טיימיניג, רדיאטור,צמיג לפי חתך,מנוע קומפלט, תיקון של כרית אוויר, או אפילו דברים כמו חיישן של bmw z3 שאף מוסך לא רצה לגעת.
אני רואה שאתה מתעקש להיות צודק ע"י העלבה => "תעשיר את הידע שלך", אבל זה רק גורם לך להראות ילדותי.
אתה בניגוד אלי מזלזל, חושב שאתה יותר טוב, ומניח שאתה הכי חכם.
עצה לחיים, תמיד תיתן לאדם שמולך כף זכות, וזה לא משנה אם זה מאחורי מסך או לא.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk