אם זה היה רק הנושא של לקליפאונים הייתי ממליץ לך על woodcraft אני התקנתי את הקליפונים שלהם על MT07 וזה שיפר את תנוחת הישיבה, התקנה פשוטה וקלהwoodcraft1.jpgwoodcraft2.jpgwoodcraft4.jpg
אני בעלים של פייזר 1000. מבחינת כוח אני מרוצה מהכלי, אבל הבעיות העיקריות שלי איתו הן משקל וזווית הטייה. אני רוכב ספורטיבי וברוב ההטיות מוצא את עצמי מגיע עד לגששים שלטעמי מגיעים מוקדם יותר ממה שהייתי רוצה. בעקרון השאלה שלי היא אם כלי בעל מבנה יותר "ספורטיבי" יתן לי מרווח הטייה יותר גדול ואם אפשר להסתפק בCBR650F נניח (או כל כלי אחר בעל פול פיירינג) או שעדיף ללכת על סופרספורט טהור. השיקול כולל גם מעבר לקליפאונים כמובן שבודאות יקלו עלי. תודה מראש על התשובות.
אם זה היה רק הנושא של לקליפאונים הייתי ממליץ לך על woodcraft אני התקנתי את הקליפונים שלהם על MT07 וזה שיפר את תנוחת הישיבה, התקנה פשוטה וקלהwoodcraft1.jpgwoodcraft2.jpgwoodcraft4.jpg
בקשר לגששים יש לך קיטים כאלה:
http://www.mc-motoparts.com/products...-03-04-05.html
או בגרושים אבל פחות איכותיים (סיניים למינם) באיביי. השאלה האם הגששים שם בגלל שאין מרווח הטייה או בגלל נוחות.
אם אין עוד הרבה מרווח הטייה אז יש מצב שתתחיל לשפשף אגזוז או חלקים אחרים באופנוע.
יכול להיות גם שאתה מתקרב לגבולות של הכלי.
אם אני אוריד את הגששים אני אשפשף את האגזוז מצד אחד ואת הג'ק אמצע מהצד השני. לא נעים.
טכנית
אגזוז אחר
להוריד רגלית אמצע
רגליות אחרות
מעשית
R1 09-14
אפריליה טאונו 1000
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
כנראה שאשתדרג וזהו באמת. האפריליה מגיע עם כידון לא?
האפריליה
כן עם כידון....
נוכחות הפיירינג לא משפיע על זווית ההטיה, איכות המתלים ושאר הירקות. כנ"ל הקליפ-אונים.
אחרי הפייזר, ה-CBR650 הוא עגלה ללא מנוע ומתלים.
אם חסר לך יכולת ספורטיבית בפייזר 1000 (שזה מוזר בעיני - יש לאופנוע הזה מעל ומעבר למה שכדאי לנצל בכביש ציבורי) - אז תחליף או בסופרספורט, או בסופר-נייקד (טואונו, ב.מ.וו S1000R, ימאהה MT-10).
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual