יש למשטרה ולרשויות האכיפה דרך לדעת כנראה שתיעצר ותילקח לחקירה במרתפי השב"כ בימים הקרובים.
לפני כמה ימים, נגמר הביטוח חובה לשנה שעשיתי(לפני שנה כמובן), שמתי לב לזה רק יום למחרת אחרי שנסעתי יום שלם ללא הביטוח, כשהסתכלתי בניירת ואז רצתי מהר לחדש ביטוח. נסעתי יום אחד ללא הביטוח במחשבה שהביטוח בתוקף - כלומר לא ידעתי שהוא ניגמר באותו שלב.
השאלה שלי היא כזאת, זה שלנסוע ללא ביטוח זאת עבירה כמובן ואני מודע לזה. אבל באותו יום אחד בודד שנסעתי ללא ביטוח ולא נתפסתי, האם יש דרך כלשהי לשוטר או למישהו לגלות שנסעתי ללא ביטוח, אפילו אם לא נתפסתי? כלומר זה מה שמדאיג אותי כרגע, כמובן שאת הביטוח כבר חידשתי אבל נסעתי יום שלם ללא ביטוח.
יש למשטרה ולרשויות האכיפה דרך לדעת כנראה שתיעצר ותילקח לחקירה במרתפי השב"כ בימים הקרובים.
...מזל שלא עברת את המהירות המותרת באותו יום...
שייך לאוף טופיק לעניות דעתי הצנועה
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
לטובתך תבקש מהר שימחקו את השרשור המפליל הזה שפתחת.
השאלה היחידה שרלוונטית ושאולי תציל את השרשור הזה מנעילה, היא מה היה קורה אם היית חו"ח נזקק לביטוח ביום הזה?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
יש סיכוי לדעתכם שהוא אמיתי/רציני?
החופש הגדול מביא אחלה טרולים![]()
KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה
שאלה מצויינת, רציתי לענות עם חיפוש פשוט בגוגל אבל השעה מאוחרת ואני לא מצליח לפרש את השפה המשפטית:
https://www.psakdin.co.il/Court/%D7%...D7%90-29993-05
משהו לגבי אם עברו פחות מ30 יום מאז שעבר תוקפו של הביטוח.
סעיף 9 לחוק הפיצויים ס' 2 קטן- מי שאין לו ביטוח לפי פקודת הביטוח או שהביטוח שיש לו אינו מכסה את החבות הנדונה, למעט מי שהיה לו ביטוח שנתי שתקפו פג תוך 30 יום לפני התאונה.
בשפה פשוטה, אם היה לך ביטוח שנתי בלבד והוא נגמר.
שכחת לחדש אותו, עקב שכחה, רשלנות וכיוצא בכך ועשית תאונה בתקופה של עד 30 יום לאחר סיום הביטוח, יחשב כאילו היה לך ביטוח ותוכל לתבוע את חברת הביטוח/קרנית על הנזקים.
כל התגובות האלה ועדיין שום תשובה לשאלה כלכך פשוטה? מה אתם עושים סלט, שאלתי ברצינות כי אני אף פעם נוהג ללא ביטוח והיה יום אחד שבמקרה לא היה הביטוח אבל לא קרה כלום למזלי. לכן שאלתי אם זה עדיין יכול להתגלות למשטרה או משהוא בסיגנון. לא רוצים לענות לי על השאלה, לא צריך.