ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
איזה מתוסבך אתה
יש לך אחלה קטנוע ב-32.
יש לך אחלה אופנוע ב-36 (דיוק 390).
יש לך אחלה אופנוע ב-45 (SV).
אם כבר ממש תפרן - יש מבצע על ה-XEVO עולה 24K. אחלה קטנוע, עם שוק יד שניה, חלפים, תא מטען גדול ומה לא.
יש לך אחלה דו"ש קרבי ב-35 (WRR).
יש לך דו"ש בינוני, אמין עד בלתי שביר ב-40 (DR650).
להמשיך?
השוק פורח, לפני מספר שנים בחלמות המתוקים שלי לא דמיינתי כזה היצע וכאלה מחירים.
ומה יש לך להגיד? שזה "מתחיל להיות הגיוני"... ולהמשיך להתלבט על קטנות.
חח
קודם כל כן אני מתוסבך ונוטה לחשוב יותר מדי על דברים בכללי (בכל דבר בחיים) ולעשות עשרות מחקרי שוק לפני שאני קונה משהו, ואז בסוף קונה באימפולסיביות - בדרך כלל קניה טובה, לפעמים פחות
איכשהו עדיין בראש שלי 31 אלף על קטנוע זה המון (מחיר של פיאסטה 2012..).. אבל אתה צודק והגישה שלך בריאה יותר
אין לי בעית תקציב. יש לי בעיה של ראש ישראלי שרוצה לחסוך וקשה להשתחרר מזה זה גם בא מהבית קצת ..אבל כמו שאמרתי ההתלבטות העקרית היא בין אופנוע לקטנוע וזה לא בעניין הכספי אלא הפונקציונלי. אני רגיל לנוחות של קטנוע כבר כמה שנים. מקום אחסון, מקום לשים שישיית מים או מטען אחר מדי פעם על הרצפה (זה הכלי תחבורה היחידי שלי. אין לי אוטו) חוסר פחד מזה שמישהו יגנוב לי אותו (מעולם לא קשרתי אותו. אולי בשבוע הראשון..עושה לעצמי ג'ינקס עכשיו. וכן אני יודע שגונבים מלא קטנועים..), חוסר צורך לשמן שרשרת וכו'. מצד שני, אחרי שנסעתי על הורסיס ממש נהנתי.. ונמאס כבר לשמוע את הרעש של הוריאטור סתם התלבטות עם עצמי, זה לא משהו שמישהו פה יכול לפתור.. לדעתי מה שאני אעשה אני אלך על אופנוע, אנסה למזער את הסכום ככה שבמידת הצורך אם אחליט לחזור לקטנוע לא אפסיד יותר מדי