עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 20

אשכול: עלויות ייבוא הזמנת מעיל מ-FC Moto/Motoin

Junior Member

עלויות ייבוא הזמנת מעיל מ-FC Moto/Motoin

מתכנן לקנות מעיל רכיבה של דיינז שאין בארץ וככל הנראה להזמין מאחד האתרים הגרמניים.

הבנתי שהמחיר המוצג אצלם כולל מע״מ, שאותו הם מורידים כאשר הם שולחים אל מחוץ לאיחוד האירופאי אך בסופו של דבר במכס גם גובים בחזרה את המע״מ הישראלי, האם אכן כך עובד הדבר?

בנוסף, האם מישהו כאן בעל ניסיון בהזמנה מהאתרים הללו ויודע להסביר את גובה ומרכיבי העלויות הנוספים שעלולים לצוץ למוצר כזה?
    מדובר במעיל שעלותו כ-1000 ש״ח כולל מע״מ והמחיר משלוח ש-motoin רושמים וטוענים שהוא רלוונטי לישראל.

מבחינת זמן הגעה, ניתן לצפות שהחבילה תגיע תוך 20 יום בערך?

בנוגע למעיל עצמו, מדדתי מספר דגמים של דיינז בארץ ונסגרתי על מידה, אפשר לצפות שדגם נוסף של דיינז באותה המידה יתאים לי או שלא רצוי להזמין על בסיס מדידה כזו?

בכללי, הארות והערות רלוונטיות יתקבלו בברכה.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    הי,

בקשר למע"מ - כן כך זה עובד ואתה צריך גם לשלם מכס או מס קנייה. כמובן שזה עלול לעבור גם מתחת לראדר אבל זו חבילה גדולה ולרוב תעצר. תוכל לחפש ברשת מה המכס על מוצרי לבוש. פרט לכך אני לא יכול לחשוב על עלויות נוספות. תצטרך הרבה מזל ושהחבילה לא תעצר במכס כדי שהיא תהיה פה תוך 20 יום. לגבי המידה אין 100% אבל רוב הסיכויים שהמעיל יתאים לך בול.

בהצלחה

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    הי,

בקשר למע"מ - כן כך זה עובד ואתה צריך גם לשלם מכס או מס קנייה. כמובן שזה עלול לעבור גם מתחת לראדר אבל זו חבילה גדולה ולרוב תעצר. תוכל לחפש ברשת מה המכס על מוצרי לבוש. פרט לכך אני לא יכול לחשוב על עלויות נוספות. תצטרך הרבה מזל ושהחבילה לא תעצר במכס כדי שהיא תהיה פה תוך 20 יום. לגבי המידה אין 100% אבל רוב הסיכויים שהמעיל יתאים לך בול.

בהצלחה
    בנוגע למכס, הפטור הוא עד 500 דולר והמעיל עולה בערך חצי מזה ומבחינת מיסי קנייה הבנתי שמעיל לא נכלל בקטגוריות החייבות במס כזה.

נגיד והיא נעצרה במכס, בכמה זמן מדובר?

בנוגע לעלויות נוספות, לא בדיוק הבנתי איך האתרים האלו שולחים את החבילה ואם בארץ היא מגיעה אליי באמצעות הדואר או חברת שילוח, במקרה של חברת שילוח יצא לי כבר להכיר את העמלות המונפצות של החברות האלו בארץ אבל אין לי הערכה של עלויות כאלו למוצר המדובר ולזה התכוונתי בשאלה.

Member הסמל האישי של Dada
    אני אתמול קיבלתי נעלי dainese street biker air שנקנו ב-fc-moto. חיכיתי כשבועיים עד ששלחו את המוצר בכלל. מרגע שקיבלתי מייל שנעליים נשלחו אלי עד קבלת סמס מדואר ישראל להגיע לסניף לאיסוף עברו בדיוק 20 יום. עלות הנעליים הייתה 477 שקל. למרות שזה נעליים אורבניות ופחות נועדו לרכיבה, המכס החליט לחייב אותי ב-81 שקלים על סעיף "ציוד רכיבה". בישביל לערער הייתי חייב להשאיר את המשלוח בדואר, אז ויתרתי. זה הסיפור. שיהיה בהצלחה.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ציטוט נכתב במקור על ידי Dada צפיה בהודעה
    אני אתמול קיבלתי נעלי dainese street biker air שנקנו ב-fc-moto. חיכיתי כשבועיים עד ששלחו את המוצר בכלל. מרגע שקיבלתי מייל שנעליים נשלחו אלי עד קבלת סמס מדואר ישראל להגיע לסניף לאיסוף עברו בדיוק 20 יום. עלות הנעליים הייתה 477 שקל. למרות שזה נעליים אורבניות ופחות נועדו לרכיבה, המכס החליט לחייב אותי ב-81 שקלים על סעיף "ציוד רכיבה". בישביל לערער הייתי חייב להשאיר את המשלוח בדואר, אז ויתרתי. זה הסיפור. שיהיה בהצלחה.

על הטופס כתוב "ציוד רכיבה"? פעם ראשונה שאני שומע על סעיף כזה... בטוח שזה לא מע"מ? יש מצב להעלות תמונה של הטופס?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Member הסמל האישי של Dada
    בבקשה

Member הסמל האישי של מיקי
    כנראה שתשלם רק מעמ...זה הכל

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Junior Member
    בבקשה

איך שאני מבין את זה המכס בעצם גובה ממך פה את המע״מ ולא מס נוסף.

והאם 477 זהו המחיר שהוצג לך באתר כולל מע״מ (VAT) או מחיר בסביבות ה-560?

בכל מקרה, אשמח לשמוע עוד דוגמאות של אנשים שייבאו מהאתרים הללו בכמה הסתכמה העלות הכוללת ומהם מרכיביה.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    תראה, לפי הטופס נראה ששילמת מע''מ (477*17%=82).זה שהם כתבו ציוד רכיבה לא משנה כלום, באותה מידה יכלו לכתוב לך סוכריות גומי (באם הן חייבות במע''מ). נראלי שיצאת בזול, כי מעל 75$ אתה יכול להיות חייב גם במס קניה ומכס.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheM צפיה בהודעה
    בנוגע למכס, הפטור הוא עד 500 דולר...
    הפטור הוא עד 350$ והוא פטור ממכס - לא ממס קנייה (אל תשאל אותי למה זה מחולק לשניים). מעל 75$ חייב במס קנייה. לפרטי לבוש אין מס קנייה ולגובה המחייב מכס (בשעור 34%) אתה כנראה לא תגיע אז אכן תהיה חייב רק במע"מ.

בבקשה
    תודה. היות ושילמת רק מע"מ תאור הטובין לא רלוונטי. ועדיין מפתיע אותי שהם ידעו לתרגם נכון את הקבלה באנגלית.

Member
    הזמנתי מFC ולקח המון זמן עד שהגיע המוצר ... לפחות חודשו וחצי... הם גם שולחים עם חברות שילוח בדרך כלל ולא דואר רגיל ככה שכל מה שתקנה יעבור במכס.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי markuzon צפיה בהודעה
    הזמנתי מFC ולקח המון זמן עד שהגיע המוצר ... לפחות חודשו וחצי... הם גם שולחים עם חברות שילוח בדרך כלל ולא דואר רגיל ככה שכל מה שתקנה יעבור במכס.
    אין משהוא אחר DHL עושה את שילוח החבילות עבור דואר גרמניה

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי markuzon צפיה בהודעה

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    אין משהוא אחר DHL עושה את שילוח החבילות עבור דואר גרמניה
    הבנתי שחברת השילוח בעצם עושה רק חצי דרך ומהרגע שהמשלוח בארץ זה כבר דואר רגיל, מישהו מכיר דרך שבה אני יכול לבוא אל החבילה במקום שהחבילה תבוא אליי?
    מעדיף לנסוע לאנשהו ולאסוף בשלב כמה שיותר מוקדם במקום להמתין לדואר ישראל.

Junior Member
    הנסיון שלי עם FCMOTO:
    הזמנתי מעיל,מגן גב, כפפות ומגני ברכיים.
    סטטוס המלאי של המוצרים לא ממש מעודכן, בגלל שרק הכפפות התעכבו הרבה זמן הם פיצלו לי את ההזמנה (משלוח על חשבונם), ז"א שקיבלתי את ההזמנה בשתי חבילות.
    מאז שרשום באתר של DHL (המשלוח הפשוט ולא האקספרס) שהמשלוח הועבר לדואר ישראל, אין יותר עדכון על החבילה עד שהיא בסניף הדואר לייד הבית.
    חיכה לי תשלום של 17 אחוז מערך החבילה על סעיף של ביגוד, ללא עמלות נוספות, אם אתה רוצה לערער אי אפשר לקחת את החבילה.

דבר נוסף שקרא לי, ואני לא מאמין שזה באשמת FC-MOTO הוא שבחלק השני של המשלוח, שכלל רק כפפות, האריזת קרטון נפתחה, הפקידה ביקשה ממני לבדוק שכל מה שהיה אמור להיות בחבילה אכן נמצא שם ולא נפל בדרך, אחרת היא לא היתה יכולה לתת לי את החבילה והיתה פותחת סוג של תביעה על חבילה שהושחטה.

בגדול, אם אתה לא לחוץ בזמן לא רואה בעיה עם התהליך.
    מומלץ לבדוק מדי פעם אם יש קופונים והנחות, מדי פעם אני מקבל עדכונים למייל.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי scooter צפיה בהודעה
    הנסיון שלי עם FCMOTO:
    הזמנתי מעיל,מגן גב, כפפות ומגני ברכיים.
    סטטוס המלאי של המוצרים לא ממש מעודכן, בגלל שרק הכפפות התעכבו הרבה זמן הם פיצלו לי את ההזמנה (משלוח על חשבונם), ז"א שקיבלתי את ההזמנה בשתי חבילות.
    מאז שרשום באתר של DHL (המשלוח הפשוט ולא האקספרס) שהמשלוח הועבר לדואר ישראל, אין יותר עדכון על החבילה עד שהיא בסניף הדואר לייד הבית.
    חיכה לי תשלום של 17 אחוז מערך החבילה על סעיף של ביגוד, ללא עמלות נוספות, אם אתה רוצה לערער אי אפשר לקחת את החבילה.

דבר נוסף שקרא לי, ואני לא מאמין שזה באשמת FC-MOTO הוא שבחלק השני של המשלוח, שכלל רק כפפות, האריזת קרטון נפתחה, הפקידה ביקשה ממני לבדוק שכל מה שהיה אמור להיות בחבילה אכן נמצא שם ולא נפל בדרך, אחרת היא לא היתה יכולה לתת לי את החבילה והיתה פותחת סוג של תביעה על חבילה שהושחטה.

בגדול, אם אתה לא לחוץ בזמן לא רואה בעיה עם התהליך.
    מומלץ לבדוק מדי פעם אם יש קופונים והנחות, מדי פעם אני מקבל עדכונים למייל.
    תודה על הפירוט, ה-17 אחוז שאמרת זה בעצם המע״מ שזה סך הכל הוגן.
    הזמנתי כבר את המעיל, כרגע פשוט מחכה.

מבחינת הדואר, מישהו מכיר דרך שבה אני יכול לחסוך את ההמתנה ולאסוף את החבילה ממרכז כלשהו של הדואר/מכס?