ללכת לסוכנות שבה מוכרים דגם כזה ולבקש נסיעת מבחן. מי יודע, אולי תמצאו שם גם עסקה שווה.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
שלום לכולם,
לאחר הוצאת רישיון לA1, אני ובן זוגי היקר מחפשים כלי יד 2.
אחרי קריאה מרוצה בפורום ובדיקה של כל הפרמטרים, כולל התייעצות עם המוסך שטיפלתי בו (הגדלתי נפח מA2),
נסגרנו על ה-Z250 (בעיקר כי שאר הדגמים בקטגוריית ה250 הנכחדת לא רלוונטיים לי כלל כרוכבת בשל מצוקת גובה)
לאחר שביררנו על נסיעות מבחן על ה-Z גילינו שהנסיעת מבחן מוצעת רק על הנינג'ה.
הצורך בנסיעת מבחן שלנו היא בעיקרה הרצון לבחון האם לבן זוגי היחסית גדול ממדים ירגיש עליו בנוח
(הוא למד על האינזומה וכן היה לו נוח בתנוחת רכיבה ובגובה מושב רק שהאינזומה אופנוע שמרגיש קצת יותר מאסיבי מהממדים של ה-Z).
אני די בטוחה שלי האופנוע יתאים כיוון שאני קטנת ממדים ועל האינזומה הרגשתי קצת פחות נוח בשל הגודל שלו.
ממה שאני מכירה, אופנוע נייקד ואופנוע עם פיירינג שונים בנסיעה עליהם -
לכן רציתי לשמוע את דעתכם מה כדאי לעשות במצב שבו אין אפשרות לעשות נסיעת מבחן על הדגם שאותו רוצים לקנות.
**למען הסר ספק, אני לא רואה את עצמי מבקשת ממוכר של אופנוע יד 2 לעשות על הכלי סיבוב**
תודה רבה והמשך יום נעים!!
ללכת לסוכנות שבה מוכרים דגם כזה ולבקש נסיעת מבחן. מי יודע, אולי תמצאו שם גם עסקה שווה.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
ביררתי את זה עם סוכנויות של מטרו, ושתי סוכניות שונות אמרו לי שלא מוציאים נסיעת מבחן על הZ.
ייתכן וה z300 ייתן לכם תחושה לגבי המימדים של ה 250? לדעתי הם מאוד קרובים בגודל הפיזי. נכון שזה לא אותו אופנוע אבל אולי הוא יהיה מספיק קרוב כדי לקבל רושם
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
It's not about the speed. It's about the ride!
שאלה (אולי חשובה):
יצא לכם כבר לרכב ביחד על אופנוע? אם כן, איזה ואיך הרגשתם מבחינת נוחות וכוח?
ישנם מורים לנהיגה שעושים שימוש ב z250 כאופנוע לימוד, במחיר של שיעור נהיגה אחד אולי יסכימו לתת 40 דקות של סיבובים במגרש...
היי,
לדעתך זה משהו שיכול לתת מושג על נסיעה על הכלי? חשבתי על זה גם, אבל תהיתי אם זהבאמת הדבר הנכון לעשות כי לא יוצאים לכביש מהיר/פתוח יותר מדי, ובמגרש לא עולים מעבר להילוך שני
היי,
טרם יצא לנו לרכב ביחד (בייחוד שטרם רכשנו את הכלי חחח)
ולמען האמת אנחנו לא מתכוונים להרכיב אחד את השני אלא האופנוע ישמש ככלי רכב שני בנוסף לאוטו.
היי,
יכול מאד להיות אך למיטב ידיעתי הZ300 כן שונה במעט מהZ250..
אם יש כאן אנשים שרכבו גם על הZ250 וגם על הZ300 ויוכלו לתת חוו"ד שלהם על חווית הרכיבה אני יותר מאשמח לשמוע
(לאו דווקא מנושא המנוע והתנהגותו כי ברור לי שיהיה הבדל).
אם זה עיניין של התאמה לגודל לא יספיק לשבת עליו, גם בלי סיבוב?
במקרה שלי, עשיתי זאת.. וגם בהמלצתו של מנהל המוסך שאצלם טיפלתי הוא אמר שהאופנוע הזה נוח בכל מה שקשור להנמכה אם צריך (בניגוד לדיוק שהיה מתחרה אולטימטיבי).
במקרה של בן זוגי, אין בעיית גובה אלא ההפך, רצון לוודא שהאופנוע לא קטן לו מדי (ההשוואה היחידה שיש לנו זה האינזומה שבממדים מעט מאסיבי יותר, והגובה מושב דווקא דומה לZ)
אני בדעה שסוכנות שלא מעמידה כלים לרכיבת מבחן היא סוכנות שאני לא רוצה להיות לקוח שלה.
מבדיקה זריזה, בהיבט של גובה מושב מצאתי:
ה Z300 גבוה ב 25 ס''מ מה 250 אז כנראה שלא
ימאהה mt03 נמוך מה z250 ב 10 ס''מ וגם נהנה ממרווח טיפולים ארוך יותר
בנלי tnt 250/300 גבוה מה z250 ב 5 ס''מ
הונדה רבל 500 נמוך בעשרה ס''מ
לא בטוח לגבי התקציב שלכם אבל אולי אחת האופציות הנ''ל יתאימו יותר מאופנוע שמטרו לא ממש מתאמצים למכור לכם
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
It's not about the speed. It's about the ride!
למדתי על z250 ועכשיו רוכב על z300. הבדל גדול גם בכוח וגם בצורת ישיבה וגודל האופנוע.
Sent from my iPhone using Tapatalk