INET, כל נגיעה בכלי בשעות הערב מתקשרים ישר, יש להם סיירים, הוכיחו את עצמם
בשעה טובה היום אני מקבל אופנוע חדש ואני מעוניין להתקין לו איתור.
הזעקה האחרונה לא בתקציב שלי אז אני הולך על דברים אחרים. דיברתי עם איתוראן scooter ומעבר לזה שלא נראה לי שהנציגה בכלל מבינה מה היא מוכרת, המחיר היה יחסית יקר לאלטרנטיבות. לא כל כך הבנתי את הנציגה אבל לא נראה לי שיש להם מוקד סיירים.
המליצו לי על inet, אני אשמח לשמוע עוד אם למישהו יש היכרות עם המערכת.
ראיתי גם את המערכת של gbh. היא מאוד זולה ורציתי לדעת אם זה משפיע על האיכות. אני אשמח אם מישהו שהתקין gbh ישתף את החוויה שלו מהמערכת.
תודה!
INET, כל נגיעה בכלי בשעות הערב מתקשרים ישר, יש להם סיירים, הוכיחו את עצמם
איתוראן סקוטר יש מוקד סיירים ואף מוקד שמתקשר אלייך רק בשעות הערב מ21-22 ואילך בכל נגיעה/תזוזה בכלי.
בכל מקרה אף מוקד לא ירדוף אחרי האופנוע אם הוא בנסיעה, רק אם הוא בתוך רכב לידיעתך.
תראה את הפוסטים של הכלים שהם מחזירים, כולם או שמראים שהאופנוע נתפס בתוך טרנזיט, או הוצא מהשטחים.
רדיפה אחרי הכלי לא משתלמת מהבחינה שמרדף תמיד יסתיים בנזק לכלי(ולבנאדם שגנב, נכון אותנו בתור בעלי האופנוע פחות יעניין, אבל אותם מבחינה חוקית והשלכות לפציעה מעניין) ואם לא מצליחים למנוע את הכניסה שלו לשטחים, כבר ידאגו להפעיל את הקשרים שלהם בשטחים להחזרת הכלי.
המחיר לאיתוראן סקוטר הוא 1195 ש"ח עבור מערכת והתקנתה
מנוי חודשי 21 ש"ח שכולל קבלת הודעה בזמן ארע ואפליקציה אינליין למעקב בזמן אמת.
בין השעות 0:00-5:00 המוקד המאוייש מקבל את הארוע בנוסף להודעה שאתה מקבל ויוצר איתך קשר.
בכל שלב שהוא שקיבלת הודעה אתה מדווח גניבה ומוקד האכיפה שלהם נכנס לעבודה.
לפי מה שאני יודע אף אחד למעט הזעקה האחרונה לא מציע תשלום כלשהוא אם לא הצליחו להחזיר לך את האופנוע.
איתוראן מציעים לך בתשלום של 21 ש"ח SMS ואפליקציה (כמו אצל השאר) אך הם נותנים לך את מוקד האכיפה שלהם במידה ויש גניבה והודעת בזמן.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
אני מודה שלא, אבל להבנתי התקנת המערכת היא באזור ה-3,000 ש"ח ותשלום חודשי של בערך 50 ש"ח כשהשאר לוקחים כ-1,500 ש"ח התקנה וכ-20 ש"ח בחודש (מילא הפרמיה החודשית הייתה גבוהה על הביטוח, אבל למה ההתקנה כ"כ יקרה? לדעתי זה שוד). בכל מקרה, אני צריך בעיקר את החיישנים כדי שאני אדע אם מישהו מתעסק עם האופנוע. יש עליו תמיד מנעול דיסק וכידון נעול לפחות, ככה שהגנב לא יספיק להזיז את האופנוע לפני שאגיע אליו.
אז הנציגה אמרה לי שיש מחירון של מטרו ומחירון רגיל. אמרתי לה שזה לא מטרו, אלא ktm, והיא אמרה שההתקנה תעלה 1,700 ש"ח. כמו שאמרתי כי לא הייתה כ"כ חדה אז לא הבנתי ממנה אבל בהנחה שהמערכת טובה (למרות שכולם כאן כתבו לי מה יש במערכת הזו אבל אני לא רואה המלצות חמות) אז אני מוכן לשקול שוב.
מחיר ההתקנה הזעקה האחרונה הוא נגזרת "ביטוחית". אם אתה לא הולך על מסלול של "חצי מקיף" אני מניח שההתקנה תהיה במחיר שמתחרה לאחרים.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
מניסיון אישי+ תעסוקתי- הסרט ״עקיצה ב60 שניות״ השאיר לגנבי רכב/ אופנועים כ20 שניות יותר ממה שהם צריכים בפועל
או במילים אחרות, אם אתה חד וסומך על עצמך שתספיק להגיב (כמובן לא מדבר על הסיכון האישי כרגע) ב40 שניות (נפרגן) עד דקה מרגע קבלת ההתרעה- הבנה- פעולה
אז לך על זה...
במידה ואתה יותר נורמטיבי לך לכל הפחות על שירות עם סיירים- להמלצתי מערכת איתור+מקיף (לרוב מקיף יבקשו מערכת איתור גם ככה)
שלום לכולם
קראתי כאן את הדברים אבל לא הצלחתי להבין מה מומלץ?
אשמח להבהרה לאלו ממכם שיש נסיון איזה מערכת איתור/אזעקה מומלצת?
ושאלה נוספת האם מערכת איתור מבטלת צורך בקשירה כלפי חברת ביטוח?
תודה רבה
תבדוק אופציה של פוינטר... גם להם יש מערכת איתור ואם יש לך אזעקת ביפר אפשר לחבר אותה למשדר שלהם ואז לקבל הודעות לפלאפון על כל התראה מהביפר ואפליקציה וסיירים וכל זה