תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: יש למישהו נסיון עם rearset סיני ל gsxr 1000 k8?

צפייה משולבת

Member

יש למישהו נסיון עם rearset סיני ל gsxr 1000 k8?

יש לי איזו בעיה ברגלית ההילוכים שעברה בעבר תיקון לא מדויק מספיק (וגם בעיית תנוחה כללית), ולכן החלטתי להחליף את ה rearset שלי למשהו שמתכוונן יותר.
    אני לא מעונין במוצר מהמדף הגבוה (כגון lightec, woodcraft, sato ודומיהם) הנמכר בטווח מחירים של 350$-500$, אלא בחיקוי סיני הנמכר בסביבות ה 100$.

מחיפוש במרשתת, נראה לי שאלו הם הדגמים העיקריים:
    1. (חיקוי של sato נדמה לי) אם זה חיקוי אחד על אחד, אולי זה לפחות מתוכנן טוב.
    sato_fake.jpg

2. מוצר של חברה שקוראת לעצמה Kemimoto נראה מאוד "נקי" בעיני, אך לא ברור לי אם מתכוונן מספיק
    kemimoto.jpg

3. עוד מוצר ללא שם, אבל די נפוץ באיביי נראה שיש הרבה כוונונים, אך בו בזמן נראה לי קצת מצועצע
    noname_rearset.jpg

אשמח לשמוע אם מישהו כבר השתמש במוצרים האלה ויכול להמליץ.

כמו-כן לא ברור לי מהתמונות איך בדיוק מחברים את מתג תאורת הבלם האחורי. בראשון נדמה שיש איזהשהו מתג חלופי(?), בשני יש קפיץ חלופי שאמור להתחבר למתג המקורי(?), ובשלישי אני בכלל לא רואה התייחסות.

בבקשה תחסכו מהשרשור תגובות בנוסח "תישאר עם הrearset המקורי" או "עדיף לקנות ב 500$", זו לא מטרת השרשור...
    You live more in five minutes on a bike like this going flat out than some people live in a lifetime" - Burt Monroe"
    KTM 790 Adventure R

Junior Member
    אהלן, יש לי חבר ששם משהו דומה, גם ביצור סיני - הצבע דהה בשמש, פרט לכך עובד סבבה מורכב על MT07

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Bar-RR צפיה בהודעה
    אהלן, יש לי חבר ששם משהו דומה, גם ביצור סיני - הצבע דהה בשמש, פרט לכך עובד סבבה מורכב על MT07
    גם לי היה משהו דומה בעבר, על MT09, והאיכות היתה טובה ביותר. לכן אני רוצה לקנות...

הבעיה שקשה לי לבחור מבין האפשרויות האלה ואשמח ללמוד מבעלי נסיון, אם יש כאלה.
    You live more in five minutes on a bike like this going flat out than some people live in a lifetime" - Burt Monroe"
    KTM 790 Adventure R

Member
    למקרה שזה יעניין מישהו בעתיד, בסוף קניתי Rearset של חברת neverland.
    הם מוכרים מגוון מוצרים באיביי http://www.ebay.com/usr/neverland-usa וגם בעליאקספרס, אמזון וכד'

לדעתי האיכות מצוינת. זה הגיע מסין תוך פחות משבועיים, בקופסה מסודרת, ארוז מצוין. רוב החלקים כבר מגיעים מורכבים (שזה חוסך התעסקות), יש תרשים מסודר של כל החלקים וההתקנה על האופנוע היתה קלה ופשוטה.
    היה רק פאק אחד וזה שמתוך כל הברגים הגיע בורג אחד M8x20 במקום M8x25. אבל לדעתי טעות בבורג אחד זה נסלח, וקל להשלים את זה פה בארץ.

עוד לא רכבתי עם זה, אז קשה להתייחס, אבל בכל מקרה כמובן שתנוחת רכיבה זה עניין אישי.

KTM 790 Adventure R