היה לי מקרה כזה כאשר הורדתי את הקסדה והרצועה הסתובבה ונתפסה בין קסדה לאוזן. זה כאב שבוע, אבל מקרה חד פעמי עם קסדה חדשה. ממליץ לוודא התאמה במידה.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
שלום לכולם,
רכשתי קסדה חדשה לאחרונה מדגם יותר ספורטיבי. כאשר הקסדה על הראש נוח לי מאוד, לא מרגיש שום כאב והיא ממש נוחה לי.
הבעיה מתחילה בעיקר כשאני מסיר אותה. בהסרה, לא משנה מה אני עושה, האוזניים מתקפלות וזה משאיר כאב בסחוס של האוזן - החלק החיצוני.
אני מבין שקסדת ספורט היא צרה יותר אבל האם זה הגיוני ? האם זה עניין של זמן וזה יעבור או שיש צורך להחליף קסדה ואין טעם להמתין. אני רוכב אתה 5 ימים.
בעבר עם קסדות אחרות שהיו לי מעולם לא כאב לי אבל גם הן היו קסדות יותר לטורינג.
תודה !
היה לי מקרה כזה כאשר הורדתי את הקסדה והרצועה הסתובבה ונתפסה בין קסדה לאוזן. זה כאב שבוע, אבל מקרה חד פעמי עם קסדה חדשה. ממליץ לוודא התאמה במידה.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
תודה - הקסדה ממש נוחה לי - זה קורה רק שמורידים אותה.
זה עובר כי הספוגים מתרחבים, אבל לא תמיד. לי יש קסדה של שואי בת 4 עם סגירת DD, ובגלל שאני לא משחרר את הרצועה לגמרי, יותר קשה להרחיב את הקסדה בהוצאה ובלבישה. זה עדיין כואב אחרי כל השנים.
תתנחם בכך שבחורף יותר כואב... 😆
תודה, מה הטעם להחזיק קסדה שהכאב לא עובר ?
כי חצי שניה של כאב כשמורידים את הקסדה לא באמת מפריעים לי. בואו גם ניכנס לפרופורציות, זה לא כזה כואב.
אתה מוריד נכון את הקסדה? אתה צריך לתפוס ולמשוך הצידה עם האגודל את הרצועות כדי למעוך את ספוג הלחי וליצור מקום לאוזניים לצאת.
אם כן אולי יש מידה אחת קטנה קטנה יותר של ריפוד הלחיים שאתה יכול לקנות
הייתה לי אותה בעיה, זה לוקח בערך חודש עד שהקסדה נתרחבת בהתאם, או תשים באפ בנתיים
איזו קסדה זו?
אתה רוכב עם אוזניות?
קסדת LS2 Arrow Carbon.
מורכבת דיבורית כפי שהיה בכול קסדה אחרת שלי (סקאלה Q1).
כשמדדת זה היה עם או בלי הדיבורית?