תודה
שימו לב!!!
המצלמות ברחוב משה דיין בראשון לציון נכנסו לפעולה.
שימו לב המצלמות תמיד היו קיימות אך לא פעלו במדידת מהירות.אלה שימשו כמצלמות רמזור.
עכשיו הן פועלות גם במתכונת מהירות ומי שנוסע מעל 60 קמ"ש מחכה לו הפתעה.
אני ראיתי באופן אישי את אחת המצלמות מצלמת רוכב אופנוע שנסע במהירות,אז שימו לב שלא תופתעו.
יש גם כתבה בנושא.
http://mynetrishon.co.il/article/192447
תודה
תודה. וזה לא אוף אגב
המצלמות פועלות מאז ומתמיד על מהירות,זה היה מעל 60 אבל הם פעלו בוודאות.
עכשיו כמראה הורידו את המגבלת מהירות ל60,כנראה חסר להם כסף בקופה
ממש...ממשטרת ישראל נמסר: "על פי מחקרים שבוצעו עולה שבמקום שבו מוצבות מצלמות המהירות קיימת ירידה בתאונות הדרכים ומהירות הנסיעה פוחתת. בכביש המדובר מהירות הנסיעה המותרת הינה 60 קמ"ש, וזאת בהתאם לתמרור המוצב במקום. על ציבור הנהגים צריך לנהוג לפי החוק".
אנשים שם קיבלו 12 דוחות במכה, בכל הזמן הזה הם הרי נסעו במהירות הקבועה שלהם ולא היו מודעים בכלל לשינוי באכיפה.
מה שקורה במשה דיין בראשון זה ביזיון ! כל ראשון קיבלה ביומיים דוחות בערימות.. זה מרתיח!
יש מה שנקרא גזרה שהציבור לא יכול לעמוד בה, וכביש כזה עם הגבלה של 60 קמ"ש ככל הנראה היא גזרה שהציבור אינו יכול לעמוד בה.
לא חושב ככה. אני נוסע מספר פעמים בשבוע בדיין. כל מאתיים מטר יש רמזור. זה בהחלט לא אטווסטראדה.
אנשים פשוט התרגלו שאין אכיפה.
יקבלו אפשרות לביטול וילמדו לקח.
מעניין שאף אחד לא מתלונן על כך שהחלק הדרומי של איילון צפון מוגבל ל-70 קמ"ש (להזכירכם, כביש רב מסלולי עם מחלפים, ברמה של כביש מהיר, ועוד אחרי שמגיעים מכבישים מהירים מאד- 431 ו-4).
פשוט שם יודעים שהמצלמה עובדת...
אז אם שם זאת גזירה שהציבור יכול לעמוד בה, ודאי שבדיין אפשר.
עדיין, אני בטוח שכל מי שיגיש ערעור עם חצי עזרה מקצועית יזוכה. לא כי זה צודק אלא כי מערכת המשפט והתביעות הרופסות, לא באמת מסוגלים להתמודד עם עומס העבריינים.
על איילון התלוננו כבר, אתה לא מצפה שיתלוננו כל החיים, נכון?
זה גורם לקצת עומס ביחס ללפני המצלמות, וללא סיבה מוצדקת.
במשה דיין יש רמזורים, אבל לרוב אתה תופס 2 (או יותר) ירוקים מה שיוצר מקטע אחד די ארוך.
במשה דיין זה מפתה מאוד לנסוע מהר, ותנאי הדרך מאפשרים את זה (כמובן לא מדבר על מהירות של כביש מהיר) אבל בכל זאת