תוצאות 1 עד 15 מ 19

אשכול: נרדמתם? הmotoGP חוזר בסופ"ש

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    אז לזכרו של אנחל נייטו הפודיום היום עם שלושה דגלי ספרד והנמלה דואג לנו להשמעה של ההימנון.
    R.I.P 12+1

ועכשיו תגידו לי, מה נסגר עם הד"ר והכניסה בזמן לחילופים?
    עכשיו כשיש גם הודעות טקסט ללוח המכוונים בכלל לא ברורה האסטרטגיה הזו...
    חבל, היה יכול להיות הרבה יותר ואני לא מבין איך וולה נופל בזה פעם אחר פעם (לפחות שלוש פעמים שאני זוכר בעונות האחרונות).
    ברור לי שבזמן המירוץ קשה לראות את הלוח ובטח כשרוכבים בחוד ולא רוצים לפרוש לפני הסובבים אותך אבל בכל זאת עם נסיון של שנים הייתי מצפה...

עוד שבוע KTM מגיעה למסלול הביתי וכל הכבוד לפול אספרגרו על המקום התשיעי הקטום.

אריה ודרצ'י
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Junior Member הסמל האישי של Cheezy Rider
    חובב הקונספירציה שבי חושד שמארקז האט בכוונה לפני החלפת האופנוע כדי להרוויח הקפה על סליקס כנגד שאר רוכבי החוד.
    Fullgaz oportet resurgere

ציטוט נכתב במקור על ידי Cheezy Rider צפיה בהודעה
    חובב הקונספירציה שבי חושד שמארקז האט בכוונה לפני החלפת האופנוע כדי להרוויח הקפה על סליקס כנגד שאר רוכבי החוד.
    לא רק אתה- גם השדרנים במהלך המירוץ תהו לא פעם אם הכל היה מתוכנן מראש ע"י הונדה לבלבל את כל היתר -
    להתחיל עם צמיגי גשם, ולהכנס להחלפת אופנוע לפני שכולם הספיקו להתעטש...

אחלה מירוץ, נהניתי מאוד, למרות שקצת קיוויתי שיתחיל גשם וכולם יחליפו חזרה.
    סתם כי אני אוהב בלגן

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי Cheezy Rider צפיה בהודעה
    הקונספרציה היחידה היא שלמרקז יש תקשורת עם ההוא שלמעלה. מכיוון שאני סקפטי לגבי קיומו ובעידן המודרני מרוצים הפכו להיות מדע מדויק אני מעדיף הסברים אחרים:
    1. מרקז וסנטי הרננדז קיבלו החלטה מושכלת על בסיס נתונים כאלה ואחרים. אפשר לקרוא לזה הימור, אפשר לקרוא לזה נבואה ואפשר לקרוא לזה מזל משמים.
    2. מרקז בחר לזנק עם צמיג גשם רך מאחור. צמיג שלחלק מהרוכבים הספיק להקפה מהירה אחת בלבד בחימום. האופנוע השני היה נעול סליקס ומכוון ליבש. בניגוד ללורנזו שהאופנוע השני שלו היה נעול צמיגי גשם ומכוון לרטוב.
    3. הכניסה לפיט ליין היא לקראת סוף ההקפה כך שאין היגיון בהאטה מכוונת. לא מרוויחים זמן רק מפסדים. בנוסף, למה להסתכן בשמונה עקיפות של רוכבים אחרים. עקיפה הוא האירוע השני ברמת הסיכון שלו לאחר הזינוק ופניה ראשונה.
    4. למרקז יש כישרון יוצא דופן שמאפשר לו לרכב מהר מאד עם צמיגי סליקס על מסלולים הולכים ומתייבשים.

להערכתי, עם הניצחונות בסקסנרינג וברנו מטוטלת האליפות נעה באופן משמעותי לכיוונו של מרקז. אם עד סקסנרינג הלחץ היה בעיקר על מרקז עכשיו הלחץ נדד לכיוונו של וינאלס. מרקז כבר הוכיח את יכולתו לעמוד בלחץ. וינאלס טרם.

ואחרון רוסי. מכל הדברים שיש לו. ניהול מרוץ המחייב כניסה לפיט ליין והחלפת אופנוע אין לו. גם מעולם לא היה לו, כבר במרוץ הראשון מדגל לדגל בפיליפ איילנד 2006 רוסי מפשל. אז רוסי הוביל את המרוץ, פספס את תזמון הכניסה ובמקום לנצח סיים שלישי אחרי בפניה האחרונה הוא משחיל את סטה ג'יברנאו. אותם 9 נקודות היו משאירות לו את תואר האליפות ב 2006

איללכא...ונפגש בראשון