עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 36

אשכול: מחירי עגלות לתינוק וכו'..או במילים אחרות, מה זה החרא הזה?!!?!

צפייה משולבת

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    עניין הבטיחות הוא מאוד סובייקטיבי ונושא למסחטת הכספים העיקרית בנושא התינוקות. בדומה מאוד לקסדות.

דוגמה - כמה תאונות שבהן מעורב תינוק ראית מחוץ לעיר, במהירויות שבהן אביזרי הבטיחות האלה באמת שווים משהו? לעומת כמה תאונות "קרוב לבית" במהירות זחילה?
    כמה נסיעות באופן כללי אתה חושב שתעשה עם התינוק בסלקל? בחצי שנה הראשונה בה האישה בבית - כנראה כמות ספורה על יד אחת, אולי על שתי ידיים. ב-3 חודשים אחרי זה, בין הסלקל לבין הכיסא - תלוי בעיקר בגודל התינוק, יכולתו לשבת וחוסר הרצון לשכב.

כמה סיפורים:

הבת הגדולה שלי פשוט סירבה לשכב בסלקל שלה באוטו. צרחה אימים כל פעם שניסו להשכיב אותה. וכדי להסיע אותה, היו לי בדיוק 2 ברירות במשך כמעט שנה - או לקחת אותה כנגד כל חוקי התנועה וכללי הבטיחות על הידיים של אמא שלה, או להשאיר אותה בבית, כי צרחות איומות זה בדיוק מה שנהג לא צריך בזמן נהיגה. אז בפעמים הספורות על שתי הידיים שכן הייתי צריך אותה באוטו, הסלקל שלה בעיקר שימש להסוואה של האמא במושב האחורי. הפעם היחידה שהוא עבד - זה בשביל להוציא אותה מבית החולים אחרי הלידה. מסקנה: אם יש לך תינוק קולני במיוחד, מה שאתה רוצה באוטו לא מעניין בכלל, זה יהיה איך שהוא רוצה או לא יהיה בכלל.

הבן שלי יצא מסלקל בגיל 7 חודשים. כן, אני יודע, לא חוקי ולא בטיחותי, אבל מה לעשות שהתברכתי באחד מגודל שבגיל 7 חודשים היה בגודל של תינוק בן שנה וחצי. חודש אחרי שהוא הצליח לשבת בכוחות עצמו - לסלקל הוא לא נכנס יותר. וגם היום, אם מנסים להדק לו את הרצועות של הכיסא הלא בטיחותי שלו - תצטער על הרגע שהכנסת אותו לאוטו. אז איך בדיוק היה עוזר לי כיסא סופר-בטיחותי במיליון שקל, אם החמוד המעוצבן לא רוצה להדק רצועות ומסוגל להוריד אותן בעצמו ולפתוח את הכל אם מישהו יחשוב להתחכם איתו...

נסענו בתור ילדים על מכוניות רעועות של שנות ה-80, עם בטיחות אפסית חוץ מהחגורות ובלי שום התקני ילדים. איכשהו שרדנו את זה. אז לדעתי - עדיף "להוריד הילוך" כשהילדים באוטו - זה עוזר הרבה יותר מכל אביזרי הבטיחות ביחד. זה רק IMHO, כמובן.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 01-08-2017 בשעה 20:01.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    כל אחד והבחירות הלגיטימיות שלו.
    אני הסעתי את הילד המווון בסלקל. בעיקר בלי אמא שלו. הוא יצא ממנו לא דקה לפני שהיה גדול מספיק ומתאים לנסוע עם הפנים קדימה.) האמת שהוא עבר לכסא נגד הכיוון לעוד כמה חודשים).
    וסלקל, בדיוק כמו קסדה, יעזור הרבה יותר במהירויות בינוניות. אם המוח שלו עובר ממהירות 100 למהירות 0 בפחות משניה, לא בטוח שהכסא יעזור. ילד בתאונה של 50 קמ"ש לא יישאר ביידיים של הגבר הכי חזק.
    בכסאות טובים יש הגנה רצינית לתאונות צד, שיכולות לגרום הרבה נזק גם אם הרכב הנפגע במהירות אפס.
    לגבי הילד, היו הרבה דברים שהוא לא היה מוכן לעשות (לנסוע באוטו, ללכת לישון וכו...),
    אטמי אזניים וסבלנות פתרו הכל. פאק איט, הילד נסע עכשיו לאילת בלי שניה של בכי.
    אני לא בא לחנך, רק מספר את הנסיון שלי. גם אני עושה דברים שאסור, ושמסכנים אותו, אבל כדאי להיות מודעים ולקבל החלטה (גם אם ההחלטה היא שהילד בידיים) אחרי ששמעת עוד דעה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מסכים איתך שלהוריד הילוך זה חשוב לא פחות.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    לגבי עגלות, החברות הגדולות פשוט ניפחו מחיר ללא הצדקה תוך ניצול הורים צעירים אבל מצד שני חבר שניסה לחסוך עשה 80 ק"מ לפולין וקנה שם עגלה שנראתה מעולה בגרושים רק מה התפרקה אחרי כמה חודשים למצב שאפילו קומבינות שהוא עשה שם לא החזיקו מעמד.

לגבי סל קל או כל כיסא לרכב, מבחני בטיחות של כל מוסד ידוע באירופה הראו הבדל עצום לטובת הכיסאות\סלקל עם התקן ISOFIX.

לפני כמה שנים משפחה גרמנית הייתה מעורבת בתאונה קשה באוטבאן כל יושבי הרכב נהרגו (אמא, אבא, בת) חוץ מהתינוק ישצא עם פגיעות קלות בלבד (אבל יתום), הוא היה בסל קל ISOFIX של מקסי קוזי, השפיע עלי קשות המקרה הזה אז כמובן שרכשתי את אותו סל קל עם תושבת הISO FIX של מקסי קוזי

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    מסכים לגמרי לגבי הisofix, זה ללא ספק אחד הדברים שהכי חשוב לשים לב אליהם גם בסלקלים וגם בכיסאות בטיחות.
    לגבי כל השאר, מה שחשוב בהתחלה זה בעיקר עגלה טובה- את שלנו קנינו מדר' בייבי, משהו ממותג שלהם, העגלה גדולה ומאסיבית שצלחה גם שטח קל עד בינוני. עשתה את העבודה עם הגדולה, ו4 שנים אחרי גם עם הקטן. לעגלה מתחברים אמבטיה, סלקל (שמגיע עם תושבת isofix) וטיולון. עם הגדולה העגלה שימשה אותנו עד לשלב שהיא יכלה ללכת, עם הקטן היא היתה רלוונטית בעיקר לתקופת האמבטיה, אחריזה הוא עבר לטיולון יותר קליל לשיפור ההתנהלות היומיומית.

אני רק אשים את זה כאן לכל חובבי ה-ISOFIX והבטיחות למיניהם. היה צריך רק קצת הבנה מכנית בחיבורים כדי להניח שמישהו כבר היה כותב על זה, ופלא - אכן מצאתי:

http://www.which.co.uk/reviews/child...ar-seats-safer

When a seat is installed using a seat belt, there is some give in the belt. This means the seat moves slightly more in a crash, but the forces transmitted to the seat (and hence the child) can be slightly lower, because of the energy absorbed as the belt flexes. With Isofix mounts the connection between the seat and the car is more rigid, and more of the crash force is transferred between them. In a sideways impact the car seat is often held more firmly on the seat, so there can be less sideways movement, and more force is transferred to the seat. However, some Isofix car seats now have connectors which allow for a bit of sideways movement, to compensate for this. Our testing shows that car seats with Isofix connectors can sometimes get a worse overall safety score than the same seat installed using the adult seat belt.
    הבעיה העיקרית עם ההתקנים הרגילים, ללא ISOFIX, היא כזאת:
    Research into child car seat fitting, including our own, shows car seats are routinely fitted incorrectly. Our investigation in 2014 found that 90% of the stores we asked to fit two common child car seats made mistakes, some of them serious. And the latest figure from checks carried out by car-seat fitting experts Good Egg Safety show a large proportion of stores fitting car seats are still getting it wrong. In 2016, Good Egg Safety checked 4,276 car seats and found errors in the fitting of 66% of them. It's still possible to make mistakes with Isofix seats but they are, in general, easier to install than belted seats. This is because you simply plug the Isofix connectors into the anchor points found on the back seats of your car.
    אז אני מעדיף להניח שאני לא מטומטם ונכנס ל-34% שכן יודעים להתקין את הכיסא של הילד שלהם כמו שצריך, ולא להקשיב למוכרים שמנסים למכור לי "אקסטרה בטיחות".

זה רק לקונטרה, כמובן. כמו ש-ayalzo כתב עדיף לשמוע דעות מכל הצדדים כדי להחליט.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 02-08-2017 בשעה 12:43.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    אני רק אשים את זה כאן לכל חובבי ה-ISOFIX והבטיחות למיניהם. היה צריך רק קצת הבנה מכנית בחיבורים כדי להניח שמישהו כבר היה כותב על זה, ופלא - אכן מצאתי:

http://www.which.co.uk/reviews/child...ar-seats-safer

הבעיה העיקרית עם ההתקנים הרגילים, ללא ISOFIX, היא כזאת:

אז אני מעדיף להניח שאני לא מטומטם ונכנס ל-34% שכן יודעים להתקין את הכיסא של הילד שלהם כמו שצריך, ולא להקשיב למוכרים שמנסים למכור לי "אקסטרה בטיחות".

זה רק לקונטרה, כמובן. כמו ש-ayalzo כתב עדיף לשמוע דעות מכל הצדדים כדי להחליט.
    לא שזה לא נכון זה רק זניח ומתגמד לעומת ההבדל בין הכיסאות בתאונה צידית,אגב גם הISOFIX יש גמישות מסויימת וזה לא כמו קשיח כמו לרתך כיסא למרכב, אני מעדיף את המבחנים של גופים עם יותר נסיון ויש כאלו בגרמניה והם קבעו חד משמעית ISOFIX

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    אגב אנחנו קנינו סל קל ועגלה המזל שלי שהתעקשתי על משהו זול.
    תוך חודשיים העגלה והסלקל מעלות אבק
    קנינו כיסא של צ'יקו נקסטפיט כי הסלקל פשוט לא נוח ברמה של כיסא ולא שווה את הכסף.
    והחלפנו את העגלה לצ'יקו מינימו ב1000 שקל שקטנטנה במצב מקופל .

אז לדעתי חבל שלשלם מיליונים על סתם שמות.
    אפשר בכיף לקנות חבילת לידה שלמה ב5000

Sent from my PRO 6 using Tapatalk
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Senior Member
    strelok, אתה מתאר מצב מוזר.
    השתמשנו באמבטיה של העגלה במשך חמישה חודשים. זה מאוד נוח, התינוק יכול לישון שינה מלאה ומתוקה בכל מקום.
    יתכן שקנית משהו כל כך זול שהוא אפילו לא היה שווה את המעט ששילמת עבורו.

מה שכן, מאוד ממליץ לקנות משומש. אפשרי מאוד למצוא עגלה בת שנה בחצי מחיר.
    כביסה קלה וזה כמו חדש.

Junior Member
    השימוש באמבטיה משתנה מאוד בין תינוק לתינוק לפי הגודל, יש כאלה שכבר אחרי חודש וחצי צפופים ויש שיכולים להשאר באמבטיה כמה חודשים. בכל מקרה ה'המלצה' היא שימוש באמבטיה עד גיל 3 חודשים.

אותו בייבי ג'וגר סיטי מיני שהזכרתי לפני זה, נפתח למצב שכיבה בפתיחה מלאה, ישר וכמעט מאוזן. מוסיפים מזרון קשיח מלמטה - ואללה, אמבט. מוציאים - עגלה רגילה. עוד חסכון לא רע, למרות שזה קצת מוזר בהתחלה כי צריך להתסכל על התינוק דרך הפתחים בכיסוי.

http://qa2.babyjogger.com/en-US/faqs
    Do all of your strollers have a seat which fully reclines?
    The Vue Lite, City Mini, City Mini GT, City Select, City Mini ZIP, City Lite, City Elite, and Summit X3 models have reclinable seats that are suitable for use with a newborn. Please note that the Summit X3 recline is for cruising purposes only. Please do not run or jog with the seat fully reclined. The City Select, City Premier, and City Tour have reclining seats that are suitable for use from 6 months up.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 02-08-2017 בשעה 20:51.

nihrider
    המינימו נפתחת למצב שכיבה לגמריי .
    קצת מוזר יותר מהאמבטיה של העגלה השניה כי כמו שג'ק רשם על בייבי ג'וגר אז זה שיטה דומה רק שהיתרון הענק של המינימו שהיא מקופלת בגודל מזוודה קטנה. נכנסת במטוס בתא למעלה מעל הראש ומאושרת רשמית לעליה למטוס
    כמו yoyo למי שמכיר.
    אז זה אותו יויו או בייבי ג'וגר שעולה 1000 וממש קטן במצב מקופל .
    האמבטיה הייתה תופסת לי את כל הבאגז'
    עם המינימו יש לי 3/4 בג'ז פנוי .
    אין הרבה יתרון של נוחות לאמבטיה על פני טיולון שנפתח לשכיבה .
    גם לתינוק אין שום בעיה ( בעגלה שלי מאושר רשמית מגיל 0 חודשים במצב שוכב)
    רק מסתכלים דרך חורים כאלה וחוגרים אותו מה שלא עושים באמבטיה.
    אבל זה קטן ופרקטי הרבה יותר מאמבטיה מבחינתי כהורה לילד לא באמת משנה.

אגב האמבטיה עדיין תקינה ומשמשת מידי פעם לשים את התינוק בבית ולהרדים אותו בה אבל רוב הזמן אין לי שימוש בה

דרזדנר ,איזו פיקס שמיזו פיקס השרייד שלי תהיה פיתה ביחד עם כולנו הרבה לפני שהאיזופיקס יכנס לפעולה בכלל

Senior Member הסמל האישי של dudybou
    השנייקל שלי (אחרי 6 זעטוטים ):
    - עגלה (חדשה) קונים מיד 2.. יש הרבה שמוכרים עגלות שקיבלו/לא אוהבים/וכד' - במחיר הרבה יותר משתלם.. או לחלופין יורשים ממשפחה קרובה שהילד שלהם גדל ולא משתמשים בה..
    - עגלה יקרה, לא בהכרח טובה יותר.. היום העגלות משוכללות מאוד (בלמים, כיוונונים וכו') בצורה מוגזמת.. ולכן עולות בהתאם. דווקא ממליץ עגלות פשוטות אבל ממותג מוכר. אינגליזינה למשל החזיקה אצלנו 3 ילדים עד שנמסרה סתם כדי לחדש בילד שאחרי..
    - עגלה צריכה להיות נוחה בהתניידויות, מה שאומר אל תקנה עגלה שמתקפלת "מזוודה" אלא "מטריה".. ויתרון חשוב לעגלה שמתקפלת ביד אחת (תמצא את עצמך לא פעם עושה פעלולי קיפול עגלה עם יד אחת כשהילד ביד השניה..)

מזל טוב !
    x-max 250 2013 -> nc700x 2012

אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !

Member הסמל האישי של ofirus
    משרתת אותנו עד היום 2 בנים גדלו עליה.