עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 36

אשכול: מחירי עגלות לתינוק וכו'..או במילים אחרות, מה זה החרא הזה?!!?!

צפייה משולבת

Member

מחירי עגלות לתינוק וכו'..או במילים אחרות, מה זה החרא הזה?!!?!

התחלתי בחיפושים. חשכו עיניי! מה זה החרא הזה?! עגלות יותר יקרות מהביטוח של האופנוע שלי. שהוא לכל הדעות יקר להחריד!
    ואני לא מדבר על עגלות CLASS A עם חיבור USB וקורא BLUE RAY..סתם עגלה שאמורה להחזיק מספר שנים שאפשר להמשיך להתגלגל איתה הלאה אם בע"ה נייצר עוד כמה קטנים.
    זה לא רק עגלות. זה כל מה שקשור לזה. לולים ואביזרים כאלה ואחרים..
    אז למה אני בוכה לכם בעצמם? כי שמעתי שלבני דודנו יש את אותה סחורה לכאן ולכאן במחירים יותר זולים. מישהו התנסה? מכיר? יודע להמליץ?
    EBAY נראה לי קצת קיצוני מידי לזה. מה גם שבטוח יהיה מכס והשד יודע מה עוד..

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    קודם כל תתחדשו/ שיהיה בהצלחה!
    לקנות בישובי בני הדוד לא ניסיתי אישית - אבל אם אותו מוצר בפחות כסף... שווה בדיקה.

חוצמזה, המון דברים אפשר למצוא מיד שניה (לרוב מוסרים כדי לפנות מקום לבגדים וצעצועים שמצטברים כל כמה שנים)
    בגדי תינוקות, למשל, נלבשים אולי עשר פעמים לפני שהעולל גדל למידה הבאה...

בקיצור, לשאול את כל אלו סביבכם עם ילדים שגדולים יותר בשנה/שנתיים משלכם
    ולפתוח חשבון ב'אגורה' (יחסוך הרבה - בעיקר בריהוט).
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Member הסמל האישי של ofirus
    מציע לך ללכת למוצצים יש להם גם עגלות במחירים סבירים, בנוסף חיפוש בזאפ יכול להועיל,לגבי בני דודים שמעתי שיש חנות גדולה וזולה שלהם בירכא,
    לא התנסיתי אישית אבל מי שקנה משם היה מרוצה.

כן (-: עגלת מוצ׳י ב7 אלף.. הזיה.
    תבדוק בדוקטור בייבי - עגלת בלו מון (או שם דומה, לא זוכר בדיוק את השם) עלתה אלפייה והחזיקה כמעט 3 שנים..
    עגלה מסיבית ״חצי שטח״ שכזאת. הכילה אמבטיה (לשכיבה לחודשים הראשונים), ישיבה וסלקל. (עדיין נכנסה בכיף לרכבים קטנים)

(אין לי קשר אליהם וזה..)

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    קניתי צ'יקו מינימו ב1000 אנחנו סופר מרוצים

Sent from my PRO 6 using Tapatalk
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    Baby Jogger City Mini. חצי ארץ לא טועים. מניסיון - החרא הזה עמיד כמו אני לא יודע מה, ועולה הרבה פחות מהביטוח שלך. 3 שנים, ואם להחליף את הגלגלים - יחזיק עוד 3 שנים בכיף, ואפילו עדיין נראה סביר ביותר.
    תפסיק עם הדאווינים של הילד הראשון, או ליתר דיוק תשכנע את אישתך להפסיק - רק תרוויח.

אה, ותתחיל להתרגל. כל דבר שקשור לילדים בארץ, המחיר מתנפח באופן אוטומטי - כנראה כי בארץ מאוד אוהבים ילדים ותמיד יש מספיק כאלה שישלמו.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ה, ותתחיל להתרגל. כל דבר שקשור לילדים בארץ, המחיר מתנפח באופן אוטומטי - כנראה כי בארץ מאוד אוהבים ילדים ותמיד יש מספיק כאלה שישלמו.[/QUOTE]

מסביר את מחירי האופנועים והחלפים בארץ.

מצטרף לג'ק - יש לנו נטייה לשלם מחירים מנופחים לכל מני מוצרים דוגמת עגלות עם שמות מפוצצים וטכנולוגיה של עולם המרוצים. תכלס עגלה פשוטה תעשה את העבודה.
    אוסיף ואומר שינסו לדחוף לכם כל מני פחים ללא ריח ושאר פטנטים שבפועל לא תזדקקו להם.

ולבסוף אין כמו ריח של חיתול מאתמול על הבוקר
    מזל"ט ושירכב בדרכים טובות

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    Baby Jogger City Mini. חצי ארץ לא טועים. מניסיון - החרא הזה עמיד כמו אני לא יודע מה, ועולה הרבה פחות מהביטוח שלך. 3 שנים, ואם להחליף את הגלגלים - יחזיק עוד 3 שנים בכיף, ואפילו עדיין נראה סביר ביותר.
    תפסיק עם הדאווינים של הילד הראשון, או ליתר דיוק תשכנע את אישתך להפסיק - רק תרוויח.

אה, ותתחיל להתרגל. כל דבר שקשור לילדים בארץ, המחיר מתנפח באופן אוטומטי - כנראה כי בארץ מאוד אוהבים ילדים ותמיד יש מספיק כאלה שישלמו.
    +88
    הסיטי מיני הזאת זה ה-dr של העגלות. זול (יחסית) וסוס עבודה. לא להתפתות לדגם עם ה3 גלגלים. לא בטיחותי בעליל.
    לגבי יד שניה-
    +888. יש עגלות שנראות חדשות לגמרי עוד לפני שכיבסת את הריפודים.
    אם אשתך בקטע של "חדש" ו"מותג", אל תנסה להתנגד. כמו שהיא השלימה עם העובדה שאתה רוכב, אתה תצטרך להשלים עם התחושה של אונס כלכלי...

Member
    תודה לכולם
    בנוגע לבגדים ודברים קטנים אני מסודר מאחותי.
    היותר רציניים, שזה הנזק האמיתי לכיס. לצערי, אין לי ברירה אחרת מלבד מלקנות.
    אבדוק את כל מה שרשמו פה לעומק ואקפיץ את השרשור בהתאם לקורבן הבא אחרי..אולי זה יעזור.
    אגב לא אני ולא היא ברבאק של כל הדברים שמנסים לדחוף מהצד. אנחנו יודעים שזה בולשיט ולא נחוץ. תודה לאל יש לי אחיינים והתגלחתי על אחותי והניסיון המר שלה : )

אז יש לך מזל וניסיון יד שניה - מניח שזה באמת עוזר. לי היה רק קצת מזה.

מיטת תינוק - 200-300 ש"ח משומשת.
    מכשיר חיטוי - שמע, בילדה הראשונה הרתחנו הכל בקופסה כזאת למיקרו. בילד השני לא טרחנו כלל. הבקבוק שלו פשוט עבר שטיפה וזהו. מוצצים מעולם לא היו לאף אחד מהם.
    סלקל - סדר גודל של 300-600 ש"ח, אם אני זוכר נכון. גם בזה אין שום צורך בשכלולים מיותרים, חיבורים לעגלות וכאלה - אפשר בקלות להסתדר בלי, וזה נשאר בלי שימוש עוד לפני גיל שנה, כשאפשר להעביר את התינוק לישיבה, וכיסא סביר+ עולה 250-400 ש"ח ומחזיק עד גיל 4-5, כשאפשר להעביר לבוסטר.

אפשר לפנק את התינוק עם מובייל, אוניברסיטה וכאלה. עוד כמה מאות שקלים.

איזה עוד דברים רציניים תינוק צריך?

Member
    מוצצים מעולם לא היו לאף אחד מהם.
    *דמיין סמיילי פעור פה* מה איך ולמה? ספר לי את הסוד שלך פה

בנוגע לסלקל. ממה שאני מבין זה מאוד סלקטיבי מכל בחינה. בסופו של דבר אבל אני מבין שאני יכול להשקיע במשהו איכותי, או במשהו פשוט וזה לא ישנה כי יש מצב שאחרי חודש הוא כבר לא יהיה שמיש?.. הכל ניסוי וטעיה בסופו של דבר..

ציטוט נכתב במקור על ידי 400SM צפיה בהודעה
    *דמיין סמיילי פעור פה* מה איך ולמה? ספר לי את הסוד שלך פה
    הסוד שלי נורא פשוט. הילדה הראשונה החזיקה מוצץ בפה פעם אחת, למשך כחצי דקה, וירקה אותו. מאז ירקה אותו תוך בדיוק חצי שניה מהרגע שנכנס לפה, ואחרי שנמאס לנו לאסוף את המוצץ שמעולם לא מצא את דרכו להישאר אצלה בפה - פשוט וויתרנו עליו, כי לא בדיוק הבנו למה זה טוב הדבר הזה בכלל. לקח בערך יומיים של ניסיונות כדי לוותר. אחרי שהראשונה גדלה בלי מוצץ, לשני אף אחד גם לא הציע, הוא גדל לגיל שנה בלי, ומאז הפעם היחידה שזה עניין אותו - זה כשהוא החליט ללמד את הילדים בגן את הדרך הנכונה, בא לכל מי שהסתובב עם מוצץ, הוציא אותו מהם וזרק לפח.

שניהם גדלו עם הנקה - זה פרט חשוב מאוד, אז כנראה היה להם מספיק מה"טבעי" בשביל לא לצרוך מוצץ כאמצעי הרגעה. בתמורה קיבלנו ילדים עם שיניים ישרים שמדברים יפה, בלי עיוותי צלילים ומגיל יחסית מוקדם, ולא קיבלנו את המחזה הנוראי של ילד\ילדה בן 4-5 שתקוע עם מוצץ בין השיניים ומדבר דרכו - מחזה יחסית נפוץ בנוף ארצנו (מה שלא עושה אותו פחות גרוע, ולא גורע גם מהמחזה הנפוץ השני של ילדים\ילדות בני\בנות 12-13 עם גשר בפה).

לגבי סלקל - קשה לדעת מראש מה תהיה השגרה בילד הראשון, אבל בילד השני כבר יודעים לא יודע אם זה מנחם. שמעת את הדעות, אבל אם כבר מישהו יכול לנסות לנחש איך זה יהיה אצלך - זה כנראה אתה
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 03-08-2017 בשעה 11:06.

Member
    הסוד שלי נורא פשוט. הילדה הראשונה החזיקה מוצץ בפה פעם אחת, למשך כחצי דקה, וירקה אותו. מאז ירקה אותו תוך בדיוק חצי שניה מהרגע שנכנס לפה, ואחרי שנמאס לנו לאסוף את המוצץ שמעולם לא מצא את דרכו להישאר אצלה בפה - פשוט וויתרנו עליו, כי לא בדיוק הבנו למה זה טוב הדבר הזה בכלל. לקח בערך יומיים של ניסיונות כדי לוותר. אחרי שהראשונה גדלה בלי מוצץ, לשני אף אחד גם לא הציע, הוא גדל לגיל שנה בלי, ומאז הפעם היחידה שזה עניין אותו - זה כשהוא החליט ללמד את הילדים בגן את הדרך הנכונה, בא לכל מי שהסתובב עם מוצץ, הוציא אותו מהם וזרק לפח.

שניהם גדלו עם הנקה - זה פרט חשוב מאוד, אז כנראה היה להם מספיק מה"טבעי" בשביל לא לצרוך מוצץ כאמצעי הרגעה. בתמורה קיבלנו ילדים עם שיניים ישרים שמדברים יפה, בלי עיוותי צלילים ומגיל יחסית מוקדם, ולא קיבלנו את המחזה הנוראי של ילד\ילדה בן 4-5 שתקוע עם מוצץ בין השיניים ומדבר דרכו - מחזה יחסית נפוץ בנוף ארצנו (מה שלא עושה אותו פחות גרוע, ולא גורע גם מהמחזה הנפוץ השני של ילדים\ילדות בני\בנות 12-13 עם גשר בפה).

לגבי סלקל - קשה לדעת מראש מה תהיה השגרה בילד הראשון, אבל בילד השני כבר יודעים לא יודע אם זה מנחם. שמעת את הדעות, אבל אם כבר מישהו יכול לנסות לנחש איך זה יהיה אצלך - זה כנראה אתה
    וואי אליפות!
    אפשר רק לקוות אני מניח

Member
    אנחנו עם פג פרגו בוק פלוס, נהדרת ונכנסת לכל בגאז׳. חזקה יציבה ומחזיקה שנים.
    במחיר המטורף שלה מגיע סלקל ואמבטיה מפנקת.
    פשפשוק-לתינוק ולילד יספקו לכם שלל עגלות יד שנייה בחצי מחיר וגם פחות.
    לעגלה גם ככה מוסיפים כיסוי בד שאותו מכבסים אז עניין הסטריליות של הילד הראשון לא כזה קריטי...
    ובכל זאת העדפנו להיפרד מ-6000 ש״ח בערך :/

נ.ב הבייבי ג׳וגר באמת מעולות אבל תבדקו את הפג.
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    טוב אני אסתום. אתן לערן השני לענות, למרות זאת הוא 1100, אני כולה 99i

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ג'ק, אתה לא בדיוק מעודכן בכל המחירים.
    סלקל בינוני יעלה 400 בלי בסיס. הבסיס לפעמים הוא לא רק עניין של נוחות (ל רות שרק זה מצדיק את ההוצאה.
    אבל כאן נכנס גם עניין הבטיחות. כסא תינוק ב250-400 לא עובר שום מבחני ריסוק (או שהיצרן פשוט לא מצהיר עליהם בגלל תוצאות לא מספיק גבוהות) ובד"כ מצויד בתקן ce כללי שאנחנו כאן כבר יודעים שיכול להיות גם סתם תקן לכך שהבדים לא רעילים...
    מספיק לראות תאונה אחת בה מעורב תינוק (ומאחל שאף אחד כאן לא יזכה) כדי להבין.
    מסתובב בפייס פוסט של אמא שחייבת את חיי הילד שלה למוכר שלא הסכים למכור לה בוסטר.

עדיין,
    יש מוצרי בטיחות מצויינים ומתוקננים ממותגים בינונים יותר, במחיר של חצי קסדה.
    לא תשקיע?