אהלן
יש לי פלדה בצורה לא סטנדרטית שעבה מדי לשימוש שלי.
אני רוצה להקטין לה את הרוחב מ9.5 מ"מ ל 5 מ"מ כשזה קריטי שהצדדים שלה ישארו שטוחים/ישרים.
איך ניתן לעשות את זה (או איפה)?
תודה
ru image host
אהלן
יש לי פלדה בצורה לא סטנדרטית שעבה מדי לשימוש שלי.
אני רוצה להקטין לה את הרוחב מ9.5 מ"מ ל 5 מ"מ כשזה קריטי שהצדדים שלה ישארו שטוחים/ישרים.
איך ניתן לעשות את זה (או איפה)?
תודה
ru image host
כרסומת במקרה של דיוק נמוך +/- 0.1
כרסומת ומכונת ליטוש במקרה של דיוק גבוהה +/- 0.0002
Sent from my PRO 6 using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
עם מלטשת סרט אתה יכול לקבל תוצאה כזו.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
תחבר לסולייה של הנעל ותגרור את זה קצת על הכביש במהלך רכיבה. זה גם ייתן אפקט יפה של ניצוצות. אל תשכח לבקש מחבר שיצלם הכל![]()
אם כבר... במקום לסוליה נחבר את זה לברכיות ונלך להשחיז
טוב, הלכתי היום לחפש עיבוד שבבי\מחרטות בירושלים, 2 מקומות לא מצאתי בכלל (אחד מהם כנראה נסגר), מקום אחד אמר שהוא לא מתעסק בבודדים, מקום אחד אמר לי שלפחות עד שבוע הבא אין לו זמן (לא נראה שש במיוחד), ועוד אחד היה סגור בצהריים. נחזור אליו מחר ונקווה לטוב.
אין הרבה בעלי מקצוע שיעבדו לך על פריט בודד. המחיר גם יהיה בערך כמו לייצר אחד חדש (אל תיבהל אם זה מאות שקלים). למקרים כאלה צריך לשמור על קשר עם חבר שעובד במפעל שיש בו סדנא או סטודנט להנדסת מכונות עם גישה לסדנא באקדמיה :-)
טוב, אז אחרי שעברתי פחות או יותר אצל כל החרטים בירושלים וכולם התחלחלו מהפלדה ("היא תהרוס לנו ראשים") וכל מיני קשקושים כאלה, נמצא המושיע..
פרץ החרט - ימינה מרחוב היוצר, חצי שעה עבודה - 100 שקל. ומושלם:
על הדרך מתברר שהוא גם אופנוען (רוכב על 1000RR) וחבר שלו היה בחוץ עם יצירה יפה ביותר לשטוף את העיניים:
zx12r סטריטפייטר יפיפה.
זהו. ממליץ בחום על המקום.
פרץ הוא אחד מאנשי המקצוע הטובים שיש שם. מעבר לזה שהוא בן אדם זהב עם לב במקום הנכון.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk