תראה, מצד אחד הצעצוע הזה מגיע עם סוללה בקיבול לא קטן, כמו של סמארטפון ממוצע. אמנם המכשיר מצוייד במעבד ובהמון פיצ'רים שקיימים בכל סמארטפון, כך שיש צורך בסוללה דומה, מצד שני המכשיר לא צריך להפעיל מסך גדול ורווי פיקסלים צמאי חשמל כך שיש סיכוי טוב שהעסק יוכל להחזיק מעמד כמה ימים של שימוש מנהלתי (רכיבה ממוצעת של שעה פלוס מינוס, כולל מוזיקה). בנוסף לא בכל רכיבה יש צורך להפעיל ניווט או לבצע שיחות שהם תהליכים גוזלי סוללה. המצלמה הסינית שלי מחזיקה גג שלושה ימים, הדיבורית מחזיקה קצת יותר משבוע. אם הצעצוע הזה יחזיק שבוע זה מעל ומעבר לדעתי. מה גם שכאשר מדובר במכשיר שמשלב דיבורית ומצלמה (ובמקרה הזה גם סמארטפון), אז צריך לזכור להטעין רק מכשיר אחד, וזה לכשעצמו שיפור.
אני אישית חושב שזה צעצוע מגניב לגמרי, ואם היו לי 700$ מיותרים הייתי קונה אותו בלי לחשוב פעמיים. אני חושב שזה הכיוון הכללי שאליו תעשיית הגאג'טים לאופנועים הולכת, ולא ירחק היום (המיוחל) שדבר דומה יהיה כבר משולב בקסדה (אם במשקף או במסך נוסף כמו כאן). מעניין אם ניתן להוסיף לצעצוע הזה גם אפליקציות חיצוניות כמו שליטה על מערכת האיתור באופנוע, דיאגנוסטיקת כלי בסיסית ומצב 'חרום' שמזהה מקרה של תאונה ומדווח למד"א ישירות ללא צורך בהתערבות הרוכב.