עברו שנתיים כמעט בדיוק מהטיול הזוגי שעשינו הג'ינג'ית ואני על גבי ה-G/S1200 בפירנאיים.

הסיפור כזכור מתחיל אי שם באמצע שנות השמונים של האלף הקודמת כשבתכנון היה טיול
אופנועים באירופה מתנה לעצמי בסיום השירות הצבאי, שנדחה בעקבות מפגש חזיתי מול ג'ינג'ית
מופלאה אחת.

לאורך השנים הקפדתי להזכיר לה שאת הטיול המתוכן, שהיה המפלט שלי בשעות קשות של מסעות
ארוכים ואימונים מפרכים דחיתי "בגללה"...

לקראת ים ההולדת ה-50 שלי החלטנו להגשים אותו באמת ויצאנו למסע מדהים של 21 יום בספרד-
צרפת כשמתוכם 8 ימים ראשונים באופנוע כשאנו חוצים את הפירנאיים ומזגזגים בין דרום צרפת לספרד.

הג'ינג'ית ניווטה מהמושב האחורי, צילמה והייתה שותפה נאמה לכל ההרפתקה ודי התבאסה כשהחזרנו
את האופנוע במדריד ועלינו על רכב להמשך הדרך.

לכבוד יום ההולדת שלה החלטתי להפתיע אותה בטיול לזנזיבר רגוע רומנטי ומלא בים וחופים לבנים,
"לא !!!" הייתה התשובה, "בשום אופן לא, רוצה טיול עם אופנוע והפעם אחד ארוך..."

אז אי שם בחודש ינואר החל נרקם הטיול הבא שלנו לאלפיים, המועד נקבע לתחילת החופש הגדול
בגלל מטלות עבודה (שלה שלה) יעד היציאה היה נתון ברור העיירה לנדשוט ע"י מינכן, מקום מושבו
של הרמן ונבחר ציר "משוגע" שמתאים בדיוק לאופי של הטיולים שלנו מלא בהרבה אטרקציות תופעות טבע
ואתרים מיוחדים ששמענו עליהם במהלך החיים.

השרשור הזה מתחיל לפני הטיול, אשתדל לתאר קצת איך מתכננים טיול של שבועיים ותופרים נקודות
שאין בהם הגיון מעשי אבל מהווים אוסף של אטרקציות ונקודות חן.

לציין שכרטיסי הטיסה נרכשו כבר לפני חצי שנה וקצת אחרי זה גם הוזמנו מקומות הלינה בבתי מלון מיוחדים
(עוד תראו בהמשך) אם אצליח להסתדר עם הסלולרי שלי משם אולי אוכל גם לצרף לדף גם תמונות ואנקדוטות
בזמן אמת אם לא, תאלצו לחפש אותי בפייסבוק או להמתין עד שאחזור עם הסיפור כולו.

בינתיים עד ליציאה ב-3/7 אני אעלה קצת מתוך התכנון עם תמונות לגרות את הדמיון.