שני מקומות שאני מכיר:
דובי - מוסך י.א.ב. זהו מוסך מורשה מטרו ודובי מטפל ומכיר את הכלים האלו. ממה ששמעתי, הוא יסרב לבדוק אם זה אופנוע שטופל אצלו.
רביב מה"תותח". לא יודע כמה הוא מכיר את האופנוע, אבל מבדיקה שעברתי אצלו לפני כמה שנים הוא יסודי מאוד.
היי שלום לכולם
אני חדש פה אני צריך ממכם עזרה אני מאזור המרכז
אני רוצה לקנות אופנוע שעומד למכירה במוסך סוזוקה בחיפה
אני רוצה המלצה איפה אני יכול לעשות בדיקה מקיפה באזור חיפה
אשמח אם תעזרו לי בזה צריך מוסך אמין ומקצועי
מדובר בפייזר 1000
תודה מראש
טל
שני מקומות שאני מכיר:
דובי - מוסך י.א.ב. זהו מוסך מורשה מטרו ודובי מטפל ומכיר את הכלים האלו. ממה ששמעתי, הוא יסרב לבדוק אם זה אופנוע שטופל אצלו.
רביב מה"תותח". לא יודע כמה הוא מכיר את האופנוע, אבל מבדיקה שעברתי אצלו לפני כמה שנים הוא יסודי מאוד.
י.א.ב לא עושה לכלי הזה בדיקה דיברתי איתו
והתותח לא שאלי אותו אני אשאל עכשיו
תודה לך
תגרור לסטפן.
אתה הולך להוציא המון כסף על כלי שהיה מועד לקניבליזם.
עוד 1000 לגרר לא יהרגו אותך.
גרר זה באמת 1000?
עדיף כבר לגרור את סטפן לשם
בערך 1000 לכיוון.
שאשא אתה חיפאי לא? מכיר מוסך שיקח כלי כזה לבדיקה אמינה באיזור?
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
ואל תגיד סוזוקה
אני לא חיפאי ולא מכיר את טיב המוסכים באיזור, לעומת זאת אני כן מכיר באיזור המרכז ועדיף שלא תמליץ המלצות כמו שהמלצת על סמך דברים שקראת ברשת כי הם קשקוש.
מעבר לכל זה סיכוי קלוש שמוסך מחיפה יתן לך לגרור אופנוע שלו למרכז וחזרה רק כי אתה רוצה לבדוק אותו במרכז, שלא לדבר על העלויות של מהלך כזה.
העלויות יהיו אם הוא יסגור הלוך חזור בסביבות ה1500 לגרר, 700 לבדיקה.
קל להגיד על פתרון שהוא לא טוב, קשה להציע אחד אחר.
ככה זה בחיים.
קח לצביקה 200 שקל בדיקה.
לשלם 2300 שקל לבדיקה, גאוני.
פתרון? לא הצעת שום פתרון אלא המלצת על משהו שקראת באינטרנט ולמעשה אין לך מושג על המקום אז במקרה הזה בתור אחד שכן מכיר כתבתי לו שלא ישקול את זה בכלל.
באשר לקשקוש השני שכתבת אני בניגוד אליך לא כותב/מציע דברים שאני לא מכיר או יודע בוודאות ומאחר ואני לא מהצפון אני לא מכיר ולא אמליץ על מוסך כלשהו מהצפון.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 19-08-2015 בשעה 21:30.
אם פותח השרשור עשיר מופלג ויכול להרשות לעצמו לקנות אופנוע משומש בלי בדיקה אמינה..בבקשה.
אממה, אם הוא היה עשיר מופלג... הוא לא היה קונה אופנוע משומש.
הוא הולך לשלם כמה עשרות אלפי שקלים.. בצד הגבוה של הסקאלה.. על אופנוע שאין לו איפה לבדוק בצפון..
עכשיו מנהג עתיק יומין של מוסכים זה לקנות אופנועים אחרי תאונה (לא שאני אומר שזה המקרה או שעושים את זה בסוזוקה...כן?) להשמיש אותם ולצפות בפיירינג יפה.
ולמכור ככלי בתולי שמעולם רגליתו לא נגעה באספלט.
תגיד לי אתה מה יותר יקר.. 2300 שקל בדיקה... או צק פתוח למוסך?
אם יש לך איזו השגה בנוגע לסטפן..
אפשר לקחת גם למולי מהמעופפים. גם הוא בודק שלדות בלייזר. וזה אפילו יותר קרוב לדעתי.
בצפון יש המון מוסכים טובים ואמינים, פה זה לא תל הביב.
סוזוקה אחלה, אבל אם אתה קונה ממנו לך למוסך אחר.
המגרש, יאב, אדרנלין, התותח, דוקטור סייקל.
אלו הקרובים לעודד מסוזוקה, אם תרצה להתרחק עוד תגיד ואמליץ לך על עוד כמה.
אם תרצו, אין, זו אגדה!