יש ביננו נקודות השקה...
טרקטורים: גדלתי במושב, ואני גר במושב למרות שלצערי אינני חקלאי. במושב הקודם הייתי לוקח משכן שלי את הטרקטור וחורש לו את השדות - ככה סתם בשביל השקט הנפשי שלי. כבר 7 שנים שלא עליתי על טרקטור וזה מאוד חסר לי.... ניחוח האדמה החרושה הוא אחד הניחוחות הכי מענגים שאני מכיר...
אופנועים: זה משהו בדם - משהו שהעברתי גם לבני הגדול איתמר וגם לביתי הקטנה. זה כוח שחזק ממני פי כמה. וכן, אנחנו מודעים לסכנות האורבות לנו, ועברנו תאונות שצלקותיהן תשארנה עימנו עד שנעצום עיניים סופית. אבל אהבתי לאופנועים היא תחושה שאינני יכול להעביר לאדם שסולד מאופנועים. בכל מהירות אני נותן לרוח להכות בי, המשקף תמיד על המצב הנמוך ביותר, לא מחפש התקרנפות, אבל אוהב את התגובה של סיבוב המצערת...
ג'יפים: היה לי CJ8 איתו טיילתי בשדות. עוד אהבה מוטורית שמצויה כרגע בהקפאה זמנית ביותר. ואם כבר 4*4 רק ה 4*4 האמיתיים, סופה\CJ\סמוראי\ טויוטה היילקס עד 97\ פג'ארו עד 2000.
מכוניות אספנות: רכב חדש לא עושה לי את זה... יש לי חיפושית אספנות פושטית שזקוקה לשיפוץ, מטופלת מכנית , אבל זקוקה לפחחות דחופה. הייתי אפילו אצל איתן גייר בקורס שיפוץ. אהבתי את האיש (מקסים) והתאהבתי יותר במלאכת השיפוץ. רק שצריך להשקיע לא מעט כספים בכלים כדי לשפץ בפועל - מקווה שאכן אשפץ בפועל.
אני מניח שחלק מבאי האתר חולקים את האהבה המוטרית לדו"ג , ולא מתייחסים אליו רק ככלי תחבורה...