בדקת אצל מחרטות\חרטים? ייצרו לך את זה ממתכת. ממה שראיתי מהסיבוב שלי לפני שבועיים, לפחות בירושלים, הם עובדים על בערך 200 שקל לשעה. וזה נראה כמו איזה שעתיים עבודה. אז הניחוש הלא מושכל שלי משהו באזור ה400 שקל.
היי
אני צריך ליצר מתאם לבוק של רכב משהו שידמה ראש של ג'ק פנצ'ר רק רחב יותר.
פלסטיק חזק או מתכת יתאימו למשימה.
מישהו יכול להכווין אותי מבחינת עלויות ומקומות?
תודה מראש
צריך לצאת משהו בסגנון הזה רק עם שקע במרכז.
![]()
בדקת אצל מחרטות\חרטים? ייצרו לך את זה ממתכת. ממה שראיתי מהסיבוב שלי לפני שבועיים, לפחות בירושלים, הם עובדים על בערך 200 שקל לשעה. וזה נראה כמו איזה שעתיים עבודה. אז הניחוש הלא מושכל שלי משהו באזור ה400 שקל.
טרייבל, אם אתה מתכוון ליחידה שיושבת על הראש של הג'ק שמגיע עם האוטו ונראת כך : https://media.grouponisrael.co.il/_m...843/106887.jpg
אתה יכול לייצר אותו מפרופיל מלבני ( הוא נראה כמו 30 על 15) עם עובי דופן של 2.5 מ"מ ומעלה , לחתוך ולכופף ידנית את הפתח (או רק לחתוך באמצע עם דיסק בלי לכופף במידה והרווח מספיק לפח באוטו) ולחבר אותו לעץ. תוסיף משני צדדי העץ פחים\פרופילים\פלחים שימנעו תנועה לצדדים של העץ.
הסתייגויות: לא מכיר ספציפית את החומר שממנו בונים את הג'קים הללו ולכן עדיף פרופיל מפלדה ולא שחור רגיל, יותר עובי דופן = יותר חוזק ומניעת קריסה.
עובי דופן של פרופיל פלדה יכול להיות קטן יותר מעובי דופן של ברזל שחור רגיל ולעמוד באותם (אם לא יותר) עומסים.
אתה יכול לגשת לכל מסגר\רתך\מפעל ברזל ולבקש חתיכה מהשאריות ואפילו לשאול אם הם מוכנים לחתוך לך אותה באמצע תמורת סכום סמלי (20-50 שקל במקרה הגרוע) ולעשות את העבודת חיבור לבד (אם תמצא פרופיל נירוסטה בכלל מצויין).
אופציה אחרת היא לקנות (או למצוא) חתיכת של פלסטיק קשיח או גומי קשיח (יש כאלו שמתאימים במיוחד להרמת רכבים) שמתאים ולחרוץ את החריץ שצריך. לא יודע אם אוקולון יתאים למשימה אבל שווה לבדוק.
אצל מחרטות קצת בעיתי לבקש הצעת מחיר - לא מדברות...
פניתי לחרט הקבוע שלי טרם קיבלתי תשובה לכן מחפש עוד כיוונים.
400\200 לחתיכה זה מחיר לא משתלם,במחיר הזה כבר אקנה 4 בוקים עם ראשים שטוחים.
לגבי העבודה גם לא בטוח,עסק CNC של פלסטיק אמור ליצר אחד די מהר מדובר בחתיכה קטנה אחרי הכל ואני כבר בא עם מידות מוכנות.
מכיר כאלה?