קודם כל הכותרת לא תקנית
אתה לא משתמש חדש תקפיד בבקשה על כותרת
Sent from my PRO 6 using Tapatalk
שלום,
מדובר על CBR125R 2016
לעיתים רחוקות, כשהילוך משולב (בדרך כלל רביעי חמישי) האופנוע מתחיל לגמגמם, לקבל כמו בומים כאלה באמצע הנסיעה כאילו חותכים לו את הגז לגמרי לחצי שניה, חוזר לרכיבה חלקה, שניה לאחר מכן, שוב, מקבל כמו מכה כאילו חתכו לו את ההזרקת דלק לגמרי ואז חוזר שוב (וכול זה שהמצערת בפעולה, לא על סלד נמוך או משהו).
מה זה יכול להיות?
הקלאץ'? (המוסכניק אמר לי שאני אצטרך להחליף רפידות קלאץ בעתיד... השאלה האם זה קשור?... וללא קשר כמה דבר כזה עולה? זה נחשב להחליף קלאץ'?)
ההזרקת דלק? משהו במצערת?
אני אציין שוב שזה קורה לי לעיתים רחוקות, הפעם האחרונה שזה קרה לי היה מלפני 2-4 חודשים, גם לפני זה אותו תקופת זמן בין לבין בערך, והיום קרה עוד פעם. זה לא משהו קבוע.
בדקתי שמן במקרה היום לפני שיצאתי והיה מלא. 100% סינטטי של מוטול ככה אין שאין בעיה.
למישהו יש רעיון?
קודם כל הכותרת לא תקנית
אתה לא משתמש חדש תקפיד בבקשה על כותרת
Sent from my PRO 6 using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
קורה כשהנסיעה ארוכה?
אולי זו בעיה במערכת הטעינה על אחד ממרכיביה.
כשזה קורה הסקאלה מהבהבת/מגמגמת?
זה קורה במקרה כשאתה בפולגז?
היו לך בעיות מצבר לאחרונה?
לא, כשזה קרה לי השבוע זה קרה לי בידיוק אחרי 2-4 דקות שיצאתי מהבית. איזה 25 שניות בערך זה עשה את זה ואז זה הפסיק.
לא שמתי לב לסקאלה האמת, יותר התרכזתי באופנוע עצמו...
לא בפול גז, הייתי על חמישי ו7-8 סל"ד בערך.
הייתה תקופה לאופנוע שכמעט ולא נסעתי איתו מסיבות אישיות, אבל כבר 5 חודש רצוף שאני עושה איתו 800~ קילומטר בחודש.
מדי פעם הוא נחנק כשאני מניע אותו וקשה לו..
מה כן אל תשכחו שהבעיה שאני מתאר זה לא משהו תדיר, כמו שאמרתי לעיתים רחוקות מאוד. פשוט נראה לי מוזר.
דעתי הפשוטה ולא המקצועית אומרת לי שזה הקלאץ', אבל מי אני שאקבע..
איך הקלאץ' עובד אתה יודע?
אני רק אגיד שלמוסכניק שלך יותר משתלם כלכלית להחליף לך קלאץ ולתקן בעיה חשמליץ על הדרך מאשר סתם לתקן בעיה חשמלית.
נשמע כמו מנוע מוצף... או לחץ דלק ירוד..
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
קלאץ' לא שייך לזה.
"חיתוכים" קשורים להצתה,לזיוף בניהול (חיישן שעשה את שלו \ לכלוך) או לתקלה באספקת דלק.
על כמה ק"מ עומד הכלי ומתי הוחלף פלאג?
ברור לי. מה כן הקלאץ מחליק לי דיי הרבה באשמתי ולא באשמתי, כשקניתי אותן מהבן אדם הוא לא היה מכוון טוב בכלל (קצר, בלי טווח פתיחה בכלל) מה שהועיל לשריפה שלו ועוד נסעתי ככה תקופה...והייתי חדש על האופנוע שגם עשיתי איתו הרבה שטויות שלא בזדון...אז אני לא יכול להיות בטוח.
מה הכוונה למנוע מוצף .. / לחץ דלק ירוד?
הכלי עומד על 9500 והוחלף פלאג לפני חודשיים
בוא נגיד שאתה צודק. איך אני בדיוק בא למוסך?
הרי הוא בעל המקצוע (עד כמה שהוא נחשב במדינה הזאת), אני יכול רק לנחש. כאילו, איך אני יבוא ויצביע על התקלה שאין לי מושג בכלל על מה אני מדבר?
תראה אתה מתאר שאין תגובה מהמצערת,דהיינו שהמנוע מפסיק לעבוד לרגע וחוזר.
בשביל שמנוע יעבוד צריך להגיע פנימה דלק מערובב עם אוויר וצריכה להיות הצתה,בהעידר אחד מאלה הוא לא יפעל.
מלבד האוויר יש לשניים האחרים כמה סיבות שיכולות לגרום להם להפסיק לפעול אז דרך המקלדת אפשר לתת רק השערות,אלא אם אתה מתאר את הבעיה במדויק כי לפי הכתוב זה כללי.
העצב הכי טוסה שתקבל פה זה להחליף מוסך
תוסף לדלק יעזור?