מעצבן.
מאוד.
אגב, בגלל שאתה מסנוור את הרכב שאתה מאחוריה או מולו הוא לא יכול בתנאי חושך לקבל מושג בנוגע לכמה אתה קרוב או רחוק.
לדעתי זה מסכן אותך.
שלום אנשים יקרים,
קיבלתי במתנה שתי נורות לד לאופנוע, כיווני כמיטב יכולתי שיהיה נמוכים כך שלא יסנוורו את כל עוברי הדרך, אבל:
1. כמה אתם חושבים שזה מעצבן אנשים אחרים בכביש?
2. האם זה שאני מעצבן אותם שווה את זה שרואים אותי יותר, (מדהים כמה פתאום כולם זזים לי מהדרך)
3. האם מישהו נתפס פה ע"י שוטר בעקבות נורות לד? וכמה היה הקנס?
מעצבן.
מאוד.
אגב, בגלל שאתה מסנוור את הרכב שאתה מאחוריה או מולו הוא לא יכול בתנאי חושך לקבל מושג בנוגע לכמה אתה קרוב או רחוק.
לדעתי זה מסכן אותך.
לד מכוון לגובה אורות דרך לא אמור לסנוור או להפריע למשתמשי הכביש.
יש כלי רכב שמגיעים עם נורות לד ואין איתם בעיה. העיקר תכוון אותם כמו שצריך. כמובן שביקורת משטרתית יכולה להיות בעיה כי זה שינוי ברכב ויכול להיות גם יותר גרוע מקנס. השאלה היא כמה הנורות חזקות וכמה זה בולט?
אם זה מכוון נכון זה לא מפריע.
מועיל מאוד לנראות.
יעלה לך בהורדה מהכביש אם יתפוס אותך שוטר שמבין משהו (והוא גם בוחן).
לא עובר טסט.
הכל תלוי באיזה אופנוע.
אם זה על gs500 כנראה שתמשוך הרבה אש. אם זה על אופנוע חדש ולא נראה כמו משהו לא קשור, יש סיכוי שיחשבו שזה מקורי.
אני נוסע כך כבר כמעט 3 שנים, עברתי ליד עשרות ניידות ושוטרים ואף נעצרתי פעמיים לבדיקת מסמכים.
מעולם לא העירו לי על הלדים.
הם מכוונים נמוך ואני לא מפעיל אותם בחושך מחשש לסינוור.
הנהגים בהחלט שמים לב אלי יותר ובערפל זה ממש מציל חיים.
בטסט אני פשוט מכבה את המפסק ומגיע כשהם כבויים, עובר ללא בעיה.
עלו 10 דולר בעלי, כולל המפסק..
יש לך קישור רונן?
היה לי קצת משעמם אז חיפשתי מחיר קצת יותר נמוך
http://www.ebay.com/itm/2Pcs-12W-Mot...tZSOPt&vxp=mtr
תודה לכולם, כיווני את האורות הכי נמוך שהצלחתי, בלילה בכביש בלי תאורה זה עדיין נראה כמו זרקור לפי דעתי.
@רונן, יש לי נורות שמחליפות את ההלוגן המקורי, לא תוספים כמו אצלך, הם גם עושים פי 3 יותר אור מהדגם הזה. נקווה לטוב,
העיקר טסט הצלחתי לעבור![]()
זה כנראה בגלל שה-LED לא תואם במקומו את הלהבה של ההלוגן המקורי, ולכן הרפלקטור לא מצליח לרכז אותו לאלומה מוגדרת.