אם יש לך איך לקחת (נאמר טנדר/עגלה) יש באיזור התעשייה בנשר מנסרה גדולה. (לפחות היתה נכון לכמה שנים אחורה )
מוכן להרחיק מהמרכז בגבול הטעם הטוב - מקומות כמו אילת וקרית שמונה לא רלוונטי.
אם יש לך איך לקחת (נאמר טנדר/עגלה) יש באיזור התעשייה בנשר מנסרה גדולה. (לפחות היתה נכון לכמה שנים אחורה )
אני חושב שבכל מחסן עץ תוכל למצוא כאלו. בגדול יש מחסני עץ בכמעט כל אזור תעשיה- אני מכיר אחד בראשון מזרח ואחד ברחובות. אני די בטוח שיש גם בדרום ת"א כמה כאלו.
מרכז העץ בסלמה 60 אאל"ט
וחוצמזה, גמאני מכיר את המחסן בראשון מזרח (ליד ה'סוהו') אבל לא בטוח שהייתי מרחיק לכת עד לשם...
*מה עם אזורי תעשיה של שכניך ממזרח?
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
אם אתה עדיין גר באיזור אריאל - בעליה מצומת גיתי לכיוון ברקן, בצד שמאל של הכביש יש את "מוסך חוצה שומרון" ולידו חנות חומרי בניין.
אם תעלה עוד קצת למעלה - ליד "מוסך ג'יהאד" גם יש מתחם גדול עם חומרי בניין. בזמנו קניתי שם, המחיר היה בסדר. עברית הם לא ממש מדברים (ממה שאני זוכר), אבל הרצון לעשות כסף מתגבר על מחסום השפה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
עברתי לנופים לפני כמה חודשים.
מוסך "ג'יהאד" נשמע כמו מקום שאוהב ישראלים,האחרון לפני המגדל שמירה מכיוון גיתי? מה המחיר שם לקרש?
ותודה לשאר העוזרים
המקום השני שדיברתי עליו נמצא מיד אחרי שאתה לוקח ימינה בצומת עם 505 לכיוון ברקן, אם אתה בא מנופים/יקיר. בצד השמאלי של הכביש.
המקום הראשון - נמצא בירידה לכיוון צומת גיתי (פונה שמאלה בצומת אם אתה מגיע מנופים), מצד ימין של הכביש.
מחירים אני לא זוכר. קניתי שם דקים כשבניתי מחסן לפני איזה 4 שנים, למיטב זכרוני יצאתי בנזק לא גבוה. לא רוצה לזרוק מספרים סתם.
"ג'יהאד" זה בין היתר שם פרטי די פופולארי.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
יש מחסן עצים חדש בכפר רות (סמוך לצומת שילת). משתלה מוכרת "דחליל" שהוסיף עוד נישה של עצים.
עשיתי טלפון לפני שבוע, ובהשוואה לסוג קורה שרציתי, הוא תימחר בכמעט חצי מחיר ממקומות אחרים (תלפיות/אשדוד) שבדקתי.. מתכנן לקפוץ אליו בשישי.
הטלפון שלו : 08-8553900 / 053-6960175
https://he-il.facebook.com/%D7%9E%D7...5776269797486/
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
בוא בכיף שלח ה"פ נקבע.
אופנוע שטח..אין תקציב לקנות קרשים חח.