כבר יותר מ- 120 שנה, כרתו בני אדם ואופנועים ברית לדרך משותפת. האדם יספק למכונה איזון ויראה לה דרך, והיא תתן לו מהירות וחופש
ובכן יצאתי היום לחדש את הברית בטיול ארוך-ארוך, שהתחיל בנוף של ירוק-אלפים (כביש משמר העמק-עין השופט), המשיך לגלבוע, כביש הבקעה בצבעי מדבר מוריק ועד לכביש סדום ערד השוכן בנוף מדברי קדום. כן, על הדרך בצבצה ביצה כחולה מסכנה שהולכת ומצטמקת, כאשר החיבור היחיד ביניהם הוא רצועת אספלט ארוכה ארוכה, בגוונים בין שחור פחם (אספלט?) לאפור בהיר מבריק, שהחליפה שמות ומספרים על הדרך. 560 ק"מ של כבישים פתוחים, נופים וריחות של חורף קייצי.
3300 בסה"כ, והחיבור רק הולך ומעמיק. המכונה מדהימה אותי כל פעם מחדש מהמעטפת וכנראה שעוד לא התקרבתי אפילו לגבול היכולת. עם הק"מ המצטברים, אני עושה עוד כיוונים עדינים בבולמים. היום ריככתי את ה- COMPRESSION בקליק אחד, וחיזקתי את ה- REBOUND בקליק אחד, והתוצאות מצוינות. אני הולך ומתקרב ל- SETTING האופטימלי בשבילי.
על הדרך הספקתי לאסוף כמות חרקים שתספק מכון חקר ביולוגי לשנה לפחות. כמה נפשות נמרחו על מזבח האדרנלין. האופנוע נראה זוועת עולם. בשבוע הבא, נבלה במכון טיפול - לשטיפה יסודית וציפוי ננו.
20171201_131953.jpg
LRM_EXPORT_20171201_165529.jpg
LRM_EXPORT_20171201_165849.jpg

ציטוט ההודעה בתגובה