כמובן ששכחתי את התמונה:
![]()
שלום לכולם,
בשעה טובה ובאיחור טיפוסי החלטתי לכבס את מעיל הרכיבה היומיומי שלי,בתקווה שיהיה מוכן למחר. מדובר במעיל קיץ של הלד מדגם סוניק ( https://www.motoin.de/Clothing/Jacke...ml?language=en) שעשוי מבד קורדורה ורשת.
לפי הוראות היצרן אפשר לכבס במכונה בפעולה עדינה ב 30 מעלות, לכן כיבסתי את המעיל בפעולה הכי עדינה שלי (לבנים עדינים) בטמפ' 30 מעלות. כמוכן לא השתמשתי במרכך כביסה והסחיטה היתה סופר עדינה (100rpm).
לייבוש תליתי את המעיל על קולב בתוך החדר של המכונה (מצ''ב תמונה). מכיוון שאני צריך את המעיל למחר בבוקר רציתי להתייעץ עם מנוסים ממני ולשאול האם אני יכול לתלות את המעיל בחצר מתחת לציליה (לא בשמש ישירה)?
תודה לעונים.
אם יש לך מזגן שפוחך כך היום בחדר תלנ אותו בסביבתו - תופתע לגלות כמה מהר הוא יתייבש.
אבל, for the record, אני חושב שגם בצל מוחלט בחוץ זה יעבוד (בתשובה לשאלתך), רק לא שמש ישירה והכל יהיה בסדר![]()
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
סליחה על שגיאות ההקלדה,
מזגן שפועל כל היום בחדר תלה אותו בסביבתו
, כמובן...
![]()
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
תודה על התשובה.
בסוף הלכתי על שני שלבים: 1. בצל בחוץ לייבוש של עודף המים שמטפטפים. 2. כשהספוט בחוץ כן קיבל שמש המעיל עבר לחדר ממוזג לייבוש סופי.
אני מקווה ומאמין שעד מחר בבוקר המעיל יחזור להיות יבש, אחרת אאלץ לחזור למעיל הישן (והמשמעותית פחות ממוגן).
מה רע ללבוש בחום מעיל טיפה לח...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
הקטע הוא שיהיה נקי לגמרי. הוא נהיה לח גם ככה תוך 5 דקות בפיכסה התל אביבית, אז שלפחות הבסיס יהיה נקי.