כולבוייניק אמיתי,משקל סביר,נוח להרכבה.
הסוזוקי SV650 האדום שלנו מסיים תקופה של חצי שנה במבחן ארוך טווח, והשורה התחתונה היא שאנחנו אוהבים את האופנוע הזה.
http://fullgaz.co.il/?p=125114
![]()
כולבוייניק אמיתי,משקל סביר,נוח להרכבה.
רוכב עליו כבר 8 K ק"מ. בלימת מנוע חזקה. כמעט אין צורך להשתמש בבלמים ברכיבה מתוכננת. גם אני חושב שזוית הצידוד יכלה להיות יותר מוצלחת. לא קריטי, אבל יש מקום לשיפור. מעבר לזה באמת אחלה אופנוע. (רוכב הרבה שנים על הרבה אופנועים) .
7958 תחזוקה בחצי שנה?
אתם בטוחים שלא מסרו לכם MV Agusta במקרה?
ועופר אבניר, למה אין לכם מרכז שירות באזור השרון?!!!
אני לקראת החלפת האופנוע, הוי סטרום הוא הכלי המועדף בשבילי אך הוא כנראה ירד מהפרק בגלל הסיבה שאני ממש לא מתכוון לנסוע לחיפה או לתל אביב בשביל לקבל שירות, במיוחד כאשר אני נוסע הרבה, ובהחלט אצטרך את השירות שלכם לעיתים קרובות, שיהיה לכם חומר למחשבה.
איך אתם מסבירים את עלות האחזקה הזו אם בליטר יפני עשרים אלף קילומטר עם צמיגים חדשים העלוץ תעמוד על האיזור הנמוך של ה5
החלפת שרשרת בכלי כזה חלש אחרי 15K? גם אם רכבו איתו חזק זה לא קצת מוגזם?
Tracer 900
רכבו איתו חזק.
יצא לי להזדנב אחריו עם הקאוואסאקי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אין בבעלות החברה, אבל יש מוסכי שירות של מפיצים (המוכרים גם על ידי מוסדות הממשלה, המשטרה והצבא אשר מטפלים אצלם בכלים שנרכשו מעופר אבניר).
בבקשה:
http://www.oferavnir.co.il/Distributors
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
בלימת מנוע הכוונה שבכל הילוך גם בששי הורדה של הגז גוררת בלימת מנוע מוחשית מאוד. (מניסיון של יותר מ 42 שנות רכיבה לא ניגרם למנוע שום נזק. כמובן שכמו כל דבר יש לעשות זאת בצורה נכונה).
לגבי מוסך של מפיץ - הם אמורים לעבוד על פי מחירון היבואן. כך שיקר יותר זה לא יכול להיות. מקסימום זול יותר.
לגבי מוסך מורשה משרד התחבורה אך שאינו משתייך לרשת המפיצים של היבואן - אין לי מושג כמה זה יעלה. יכול להיות יקר יותר ויכול להיות זול יותר.
לגבי RECALL או תיקון במסגרת האחריות - זה צריך לעשות רקבמוסך שהוא ברשת המפיצים של היבואן. אבל מאחר ו-RECALL לא עולה לצרכן כסף, זה לא אמור להיות לך לבעיה.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא