אתה מטייל שם עם רכב?
או שאתה נוסע רק למרכז וזהו?
http://www.bikeroutfit.nl
מישהו ביקר במקום?
המחירים נראים טובים ויש הרבה במלאי.
אתה מטייל שם עם רכב?
או שאתה נוסע רק למרכז וזהו?
הייתי שם לפני שנתיים, יש שם מספר מותגים מובילים אבל רוב הסחורה של Revit(מותג הולנדי כמובן), מבחר גדול של דגמים, כל המידות, ואוהבים שם ישראלים.
אני קניתי שם מעיל ומכנס מעולים של Revit, המכנס עם ביטנה כפולה עבה, מרגיש כמו שק"ש, עמיד למים(גורטקס), בחורף האחרון נסיעה של חצי שעה בגשם בינוני/חזק ונשארתי יבש, עלה בערך 400 יורו. המעיל עלה 350 יורו(ללא מגן גב), מעיל ארבע עונתי עם ביטנה פריקה די סטנדרטי אבל באיכות מעולה, בארץ אותו המותג יעלה לך כפול או יותר.
תזכור שכשהם אומרים שמוצר מסויים מתאים גם לקיץ, הם מדברים על קיץ אירופאי, זה ממש לא מתאים לקיץ שלנו.
אפשר לקבל הסבר איך אני מזדכה על המע"מ?
חובה לעבור במסלול האדום כדי לקבל החזה על המע"מ?
ואיך אני מקבל את הכסף חזרה?
בהחזר לחשבון?
ואם זה במזומן?
חשוב מאוד, אם לא קיבלת טופס רשמי (נראלי נקרא טופס כחול או משהו בסגנון) מהחנות בעת הרכישה, אתה חייב ללכת לעמדת החזרי המס לפני שאתה שולח את המזוודות, כי אתה צריך להראות להם את המוצרים. אם קיבלת טופס כחול (קבלת קניה לא תופסת) אז באזור של הדיוטי פרי יש עמדה של החזרי מס שלהם מספיק לתת את הטופס. ככה זה לפחות באמסטרדם.
לגבי אופן ההחזר, לא יכול לענות לך, כי אני הגעתי רק עם חשבונית קניה לעמדה השניה, ואמרו לי שלא יכולים לתת לי החזר בלי לראות את המוצרים.
ואיך אני מקבל את הכסף חזרה?
בהחזר לחשבון?
ואם שילמתי במזומן?
שתי אפשרויות:
1. אתה יכול לקבל מזומן במקום אבל אז מאבד משהו כמו 30% (למיטב זכרוני) מערך ההחזר
2. לקבל דרך חברת האשראי(לפי פרטי הכרטיס), צריך כרטיס בינלאומי, הכסף ייכנס לחשבון במלואו אך צריך להמתין כמה ימי עסקים, שבוע או שבועיים, לא זוכר בדיוק.
ואם זה כרטיס נטען?
משום מה אני לא יכול לערוך...
כנראה שאני אקח במזומן, זה יותר נוח. וגם בטח חברת האשראי תקח ממני עמלה נוספת.
תודה רבה לכולם על העזרה!
לגבי קסדה אני דיי נעול, לגבי מעיל אני מחפש מעיל מאורר שמכיל גם מגן חזה, ראיתי בארץ של סקויקו אבל אני מחפש משהו יותר איכותי.