שלום לכולם!
לאחרונה עברתי תאונה על קוואסקי נינגה 250, לא באשמתי, ופה הבנתי את הסכנות שיש לנו בכביש.
בכל מקרה, בעבר בקורס של פרוריידיניג רכבתי על WR250 ויחסית אהבתי, זה אומנם היה נטו בשטח ולא הרגשתי איך הוא היה כביש אבל הכיוון היה טוב.
תמיד רציתי שטח, אם זה לפני המעבר שלי לדו גלגלי שהייתי איש של שטח במכונית (גי'פ).
וכמובן היכולת לעשות יותר דברים בשטח ולסכן את עצמך פחות.
העבודה שלי נמצאת במרחק 15 ק''מ לכיון, אני עובד 5 פעמים בשבוע.
אני גר בראשון לציון, השאלה מה האופציות מבחינת שטח שיש לי?סופ''ש אני לא עובד והייתי שמח לדעת מה יש לי בסביבה והאם זה בכלל רלוונטי?
שאלה נוספת היא הבנתי שיש קיט הנמכה לWR250 ואופציה לשנות את התנוחה של הכיסא, עד כמה זה יכול לפגוע ביכולות האופנוע?אני 1.66 וקצת היה לי קשה להסתדר, היה חסר כמה ס''מ, ידוע לי שצריך טכניקה אבל אני אוהב שיהיה נוח ולא כל רמזור להאיבק באופנוע.
בנוסף הייתי שמח על אופנועים נוספים מקטגורית ה-250, הסיבה העיקרית היא 1200 שקל תוספת בביטוח לנפח שהוא מעבר שהייתי שמח לבזבז על דברים אחרים, אחרת הייתי הולך על DRZ450/650
כמובן שבמידה ואני ממש יתחבר לתחום אני ישתדרג, אבל בינתיים המטרה זה אופנוע לעבודה ולהנות איתו בסופ''שים, בלי יותר מידי לשבור סלעים או משהו בסגנון (לא שאני ברמה הזאת).
שמעתי על המותג AJP, אך אני לא ממש מכיר אותו ואת השוק שלו, ומעבר את האופנועים שלו, אבל אולי מפה תצא איזה המלצה...
תודה לכולם!