בוקר טוב חברים
היום יהיו הצעות מחירים לאגזוזי arrow לקבוצה, מי שמעוניין בפרטים נוספים לגבי הדגמים ושאר הפרטים בהצעה, שיפנה בפרטי
שבוע טוב
היי חברי פורום
אני מארגן קבוצת רכישה לאגזוזים דרך יבואן arrow & gianneli
נוצר כבר קשר ראשוני עם מוסך אופרוד ומול היבואן ואני כרגע בשלב שאני דואג לקבל הצעת מחיר אטרקטיבית למספר דגמים בהתאם לאופנועים של חברי הקבוצה.
ההצעה תכלול:
התקנה במוסך אופרוד עם אחריות להתקנה
אגזוז פול סיסטם ( סליפ-און כולל סעפת)
כמובן אחריות יבואן ומותג איכותי שמציע אגזוז שמותאם לאופנוע.
כבר גיבשתי 12 אנשים בקבוצה אבל כמובן שההצעה תהיה זולה יותר ככל שיצטרפו עוד, בגדול הכיוון שלי הוא להביא להוזלה מהמחיר הרשמי של היבואן ב25-30 אחוז תלוי בדגם + התקנה מתנה , אבל פרטים מדוייקים יותר יהיו בהמשך בפרטי אז כל מי שמעוניין לקבל עוד מידע שיפנה אלי בפרטי עם סוג הכלי והשנתון שלו ואני אוסיף אותו לקבוצה, אין כרגע שום התחייבות.
גילוי נאות:
אין לי קשר אישי לא ליבואן ולא למוסך אופרוד ואני כמובן לא מקבל הטבות מעבר להוזלה שתהיה לקבוצת רכישה.
אני פשוט עוד אחד שמעוניין באגזוז משופר ונמאס לו מהמחירים והקופונים השמנים שגוזרים עלינו.
אפשר לשלוח לי הודעות בוואטסאפ גם
ליאור
054-2429767
בוקר טוב חברים
היום יהיו הצעות מחירים לאגזוזי arrow לקבוצה, מי שמעוניין בפרטים נוספים לגבי הדגמים ושאר הפרטים בהצעה, שיפנה בפרטי
שבוע טוב
תבדוק מול היבואן שלך , בקטמ למשל החלפה לarrow שומר על האחריות כי האגזוז מותאם בתקן
מעוניין לxt1200z
לא מוצא מספר דגם שלהם.
פול סיסטם, אשמח אם תשלח לי הצעת מחיר
אשמח לקבל עדכונים לגבי הארואו..
אפריליה שיבר 2015.
סגור , חוזר אליכם עם הצעות
אתם מכירים את המחירים ברגיל לארוו נכון
חברי פורום
שימו לב עד סוף השבוע אני סוגר את ההזמנה הקבוצתית מול היבואן
אז מי שרוצה להחליף לאגזוז משופר , זאת הזדמנות טובה
המחירים לקבוצה הם באמת טובים ביחס לשוק ובמיוחד בשביל מותג איכות כמו arrow , מי שמכיר יודע ובטח גם מכיר את המחירים הרגילים
בקיצור ליצור קשר בפרטי
האם המחיר קרוב למחיר חו"ל?
חברים יקרים אנחנו בישראל, אין פה מה לצפות למחירי חו"ל, בהשוואה למחירי אגזוזים באותה רמה בארץ, המחירים הם באמת טובים לקבוצה וכוללים מע"מ כמובן
על חלק מהאגזוזים קיבלתי הנחה של 1000 ואף יותר מכך מהמחיר המקורי, תלוי בדגם האגזוז ובסוג הכלי כמובן
מי שרוצה להזמין מחו"ל שילך על זה, אני מנסה לחסוך את הכאב ראש של המכס,של משרד התחבורה ושל התקנה ואחריות ולכן מתכוון לרכוש בארץ במחיר הכי טוב שאני יכול