תוצאות 1 עד 13 מ 13

אשכול: התלבטות אחרונה-WR250

Member

Exclamation התלבטות אחרונה-WR250

שלום לכולם!
    לאחרונה עברתי תאונה על קוואסקי נינגה 250, לא באשמתי, ופה הבנתי את הסכנות שיש לנו בכביש.
    בכל מקרה, בעבר בקורס של פרוריידיניג רכבתי על WR250 ויחסית אהבתי, זה אומנם היה נטו בשטח ולא הרגשתי איך הוא היה כביש אבל הכיוון היה טוב.
    תמיד רציתי שטח, אם זה לפני המעבר שלי לדו גלגלי שהייתי איש של שטח במכונית (גי'פ).
    וכמובן היכולת לעשות יותר דברים בשטח ולסכן את עצמך פחות.
    העבודה שלי נמצאת במרחק 15 ק''מ לכיון, אני עובד 5 פעמים בשבוע.
    אני גר בראשון לציון, השאלה מה האופציות מבחינת שטח שיש לי?סופ''ש אני לא עובד והייתי שמח לדעת מה יש לי בסביבה והאם זה בכלל רלוונטי?
    שאלה נוספת היא הבנתי שיש קיט הנמכה לWR250 ואופציה לשנות את התנוחה של הכיסא, עד כמה זה יכול לפגוע ביכולות האופנוע?אני 1.66 וקצת היה לי קשה להסתדר, היה חסר כמה ס''מ, ידוע לי שצריך טכניקה אבל אני אוהב שיהיה נוח ולא כל רמזור להאיבק באופנוע.
    בנוסף הייתי שמח על אופנועים נוספים מקטגורית ה-250, הסיבה העיקרית היא 1200 שקל תוספת בביטוח לנפח שהוא מעבר שהייתי שמח לבזבז על דברים אחרים, אחרת הייתי הולך על DRZ450/650
    כמובן שבמידה ואני ממש יתחבר לתחום אני ישתדרג, אבל בינתיים המטרה זה אופנוע לעבודה ולהנות איתו בסופ''שים, בלי יותר מידי לשבור סלעים או משהו בסגנון (לא שאני ברמה הזאת).
    שמעתי על המותג AJP, אך אני לא ממש מכיר אותו ואת השוק שלו, ומעבר את האופנועים שלו, אבל אולי מפה תצא איזה המלצה...
    תודה לכולם!
    נערך לאחרונה על ידי Drflotz; 05-09-2017 בשעה 17:10.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של SM26
    לא הבנתי מה השאלה
    אתה מתאר WR כמעט במדוייק

אם אתה יכול להרשות לעצמך אותו מבחינת תקציב, קפוץ על ההזדמנות.
    בברכה,
    SM26

אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
    אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.

Member
    זה בגבול התקציב שלי 30K.
    רציתי לשמוע אולי המלצות על 250 אחרים, וגם האם בכלל שווה לי מבחינת מיקום לקנות שטח בגלל שאני מראשון?

מה זה משנה שאתה מראשון-לציון?
    לא הבנתי בדיוק, אם אתה מתכוון ל WRR אז זה אופנוע דו"ש... אתה לא צריך עגלה ולא ממש משנה איפה אתה גר. לא משנה אם אתה קיבוצניק מהנגב או גר בעיר באמצע גוש-דן.
    זה כל הקטע של דו"ש.
    אתה יוצא מהבית על ה WRR, רוכב על הכביש "עד השטח"... ואז נכנס לשטח. עם אותו אופנוע.
    סיימת לדפוק ולנפץ את האופנוע על כל הסלעים שרק אפשר? -יאללה עולה על הכביש בחזרה ורוכב עד הבית.

Member
    תגיד מה זה התגובה הזאת?אתה רציני?שואל שאלות, אין לך תגובה פשוט אל טענה התגובה שלך לא מועילה בשום דבר בחיים.
    זה מאוד משנה איפה אני גר, כי אם בשביל לנסוע לשטח אני צריך לנסוע קרוב ל-200 ק''מ לשטח זה משנה.
    ובנוסף שאלתי שאלות שאולי אופנוע כדוגמת AJP יתאים לי יותר, גם מבחינת תקציב (30Kׂׂׂׂׂׂׂׂ).
    וגם מבחינת גובה, שבטוח אני מתכון להנמיך את האופנוע ושאלתי עד כמה זה יפגע בו.
    בכל מקרה התגובה שלך ממש לא הועילה בכלום אז פשוט אל תגיב שאין לך מה לכתוב.

תהיה בריא.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Drflotz צפיה בהודעה
    תגיד מה זה התגובה הזאת?אתה רציני?שואל שאלות, אין לך תגובה פשוט אל טענה התגובה שלך לא מועילה בשום דבר בחיים.
    זה מאוד משנה איפה אני גר, כי אם בשביל לנסוע לשטח אני צריך לנסוע קרוב ל-200 ק''מ לשטח זה משנה.
    ובנוסף שאלתי שאלות שאולי אופנוע כדוגמת AJP יתאים לי יותר, גם מבחינת תקציב (30Kׂׂׂׂׂׂׂׂ).
    וגם מבחינת גובה, שבטוח אני מתכון להנמיך את האופנוע ושאלתי עד כמה זה יפגע בו.
    בכל מקרה התגובה שלך ממש לא הועילה בכלום אז פשוט אל תגיב שאין לך מה לכתוב.
    אני לא חושב שיש נקודה בעולם שממנה צריך לנסוע 200 ק"מ בשביל לראות קצת שטח. דווקא קופיקו ענה לעניין.
    לך על wr אופנוע מעולה לשטח ומעולה לנסיעות שציינת.

Senior Member הסמל האישי של doutsh
    אני גם מסכים שקוקוריקו ענה לגמרי לעניין, הסביר לך את הקטע של דו"ש בצורה ברורה.
    בלי קשר, גם אם אתה לא אוהב את התגובה שלו וחושב שהיא לא מועילה, אין שום הצדקה לתגובה שלך אליו. זה לא פורום מהסוג הזה.
    מבחינתי עד שלא תתנצל בפניו על התגובה, אין סיבה שהחבר'ה פה יחלקו איתך את הידע שלהם וימשיכו לענות לך. אני יודע שאני לפחות לא אעשה זאת.
    בהצלחה

Member הסמל האישי של exc
    הכל בסדר
    KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה

Member הסמל האישי של exc
    צהרים טובים

Member הסמל האישי של exc
    שיהיה לכולם יום כתום

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי doutsh צפיה בהודעה
    אני גם מסכים שקוקוריקו ענה לגמרי לעניין, הסביר לך את הקטע של דו"ש בצורה ברורה.
    בלי קשר, גם אם אתה לא אוהב את התגובה שלו וחושב שהיא לא מועילה, אין שום הצדקה לתגובה שלך אליו. זה לא פורום מהסוג הזה.
    מבחינתי עד שלא תתנצל בפניו על התגובה, אין סיבה שהחבר'ה פה יחלקו איתך את הידע שלהם וימשיכו לענות לך. אני יודע שאני לפחות לא אעשה זאת.
    בהצלחה
    איך אני אמור להתנצל מכל הסיפור הזה?פחח
    מוזמנים לא לענות, את התשובה כבר קיבלתי מאנשים טובים ולא ילדי FXP.
    תודה לכל מי שבכל זאת ניסה

Member הסמל האישי של exc
    אשריך בקשר לעיניין הגובה זה לא אמור לעניין אותך כמו שאותי שהייתי רוכב טירון על כתום 400 הגובה הפריע לי
    אבל ובסופו של דבר זה עיניין של הרגל מוקנה במשך הזמן ואני בגובה ממוצע לא נמוך ולא גבוה בניוטרל או לחוץ אני על קצות המגף ולא מפריע לי
    להנמיך את האופנוע מיותר ועושה אותו פגיע יותר בגחון למכשולים בשטח
    כולם פה בשביל כולם מייעצים ובונים ואם יש חילוקי דעות זה בסדר בשביל זה יש פורום להבין להכיל להגיע לעמק השווה