למה אתה חושב שהיא כזו?
הכל טוב ויפה ואם אתה מרוצה תקנה מה שטוב לך. אני למשל קונה ומאוד מרוצה מהסכינים של איקאה. אבל קח בחשבון שסכינים ופ]לדה זה עיניין של פשרות. אתה מחפש קשיות מקסימלית אבל שלא תישבר מכל מכה. שמירה על החוד ושעדיין יהיה ניתן להשחיז אותה בבוא הצורך. התנגדות לקורוזיה. עלות יצור. סכיני פח כמו שהבאת בלינק הראשון ישברו בקלות. סכינים זולות כמו שהבאת בלינק השני או שיאבדו את החוד מהר מידי או שישמרו עליו אבל בסוף הבלתי נמנע כשיצטרכו השחזה לא תוכל לעשות זאת בלי מכונה תעשייתית (ואולי גם אז). כאמור אצלי הסכינים הם מאיקאה. פעם בחודשיים כל סכין מקבלת טיפול של רבע שעה ויוצאת חדה כתער.
70 ש"ח: http://www.ikea.co.il/catalogue/Cooking/Knives/80294720 (אבל אני לרגע לא חושב שהיא ברמה של הסכינים שהראה פות"ש)