סער סליחה על העיכוב במענה, משום מה פספסתי את הודעתך.
ככלל מעבר לסכינים רב תכליתיים, ישנם סכיני שף מכווני מטרה כגון לירקות, בשר וכיוצ״ב אולם הם יכולים להגביל את השימוש בחיתוך אחר. לכן ברשותך אמנע מלהמליץ לך על סכין שכלל לא תיגע בבשר אף אם בפועל לא תידרש לכך (אלא אם תאשר למשל כי היא תשמש רק לחיתוך ירקות.).
לגופו של עניין, אני מאמין שסכין שף אסייתית בתצורת Gyuto (סוגשל תצורה ״אירופאית״ של סכין יפנית) תהא סכין רב שימושית שהיא לכאורה בכיוון של מה שאתה מחפש. ראה למשל ה Mac MTH-80 בלינק מטה.
https://www.macknife.com/products/pr...dimples-mth-80
במידה ותגדיר תקציב ושימוש עתידי לסכין, יהיה ניתן להכווין אותך באופן יעיל יותר.



ציטוט ההודעה בתגובה