עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 31

אשכול: איביאס חסר וצמיגים בr3

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של Tilbalisti

איביאס חסר וצמיגים בr3

שלום חברה
    קניתי r3 שרשום ברשיונות שיש איביאס .
    אבל לאחר שחבר הסתכל על האופנוע הוא אמר לי שפירקו את האיביאס ... מאיפה אוכל לקנות חדש ? איבי / בארץ ? כמה בערך יעלה הסיפור ?

והשאלה השניה , אם אין לי את המכונה שיש בפנצריות - שמלבישה ומורידה צמיגים מהגאנט - יש לי סיכוי להחליף לבד ? איך ?

עריכה
    שכחתי לשאול
    לגבי כיוון שסתומים .. אפשר הסבר איך עושים ומה צריך בשביל זה ? פשוט מוסכים שוחקים באיזה 600 שקל על הכיוון הזה

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tilbalisti צפיה בהודעה
    שלום חברה
    קניתי r3 שרשום ברשיונות שיש איביאס .
    אבל לאחר שחבר הסתכל על האופנוע הוא אמר לי שפירקו את האיביאס ... מאיפה אוכל לקנות חדש ? איבי / בארץ ? כמה בערך יעלה הסיפור ?

והשאלה השניה , אם אין לי את המכונה שיש בפנצריות - שמלבישה ומורידה צמיגים מהגאנט - יש לי סיכוי להחליף לבד ? איך ?

עריכה
    שכחתי לשאול
    לגבי כיוון שסתומים .. אפשר הסבר איך עושים ומה צריך בשביל זה ? פשוט מוסכים שוחקים באיזה 600 שקל על הכיוון הזה
    1. במקום לדבר עם החבר המבין שלך - פאקינג בדוק האם יש ABS. תאיץ ל-15-20 קמ"ש, ותן ברקס אחורי חזק. תראה האם הגלגל ננעל או לא.
    אני לא מאמין שמישהו במטרו פירק את ה-ABS, והרעיון שלך "להביא מאיביי" ABS (שאת קיומו באופנוע אתה לא יודע לבדוק) נשמע לי מוזר. לא מצליח להבין את צורת החשיבה שלך.
    2. לא, אתה לא תצליח להחליף לבד. גם אם תצליח להוריד את הצמיג עם כפות (מה שיהיה מאוד קשה במקרה של צמיג כביש) - אתה תשרוט את הג'אנט, ולא תצליח לעשות איזון - מה שיגרום לרעידות בנסיעה. העבודה בהחלפת צמיגים לא יקרה במיוחד (בעיקר בפנצ'רייה ולא במוסך אופנועים יעודי) ולא מצדיקה את רכישת הציוד (שעולה אלפי שקלים).
    3. הסבר על כיוון שסתומים תמצא ב-service manual. אני מאמין שתוכל גם למצוא סרטון ביוטיוב.
    600 שקל לכיוון שסתומים זה עוד זול. למחיר הזה יש סיבה, זה לא כי "שוחטים" אותך, אלא כי זאת עבודה שדורשת פירוק משמעותי, והיא לוקחת כמה שעות. במידה והיא לא מבוצעת כמו שצריך, פוטנציאל הנזק למנוע עצום. אין בעיה לעשות את העבודה הזאת לבד אם אתה יודע מה אתה עושה, ויש לך את כל הכלים והחלקים הדרושים. אם לא, כדאי שלא תעשה אותה לבד פעם ראשונה. במקרה של מנוע עם underbucket shims (אני מאמין שזה המצב ב-R3) אתה תגרום נזק בסבירות של 90 אחוז.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    1. במקום לדבר עם החבר המבין שלך - פאקינג בדוק האם יש ABS. תאיץ ל-15-20 קמ"ש, ותן ברקס אחורי חזק. תראה האם הגלגל ננעל או לא.
    אני לא מאמין שמישהו במטרו פירק את ה-ABS, והרעיון שלך "להביא מאיביי" ABS (שאת קיומו באופנוע אתה לא יודע לבדוק) נשמע לי מוזר. לא מצליח להבין את צורת החשיבה שלך.
    2. לא, אתה לא תצליח להחליף לבד. גם אם תצליח להוריד את הצמיג עם כפות (מה שיהיה מאוד קשה במקרה של צמיג כביש) - אתה תשרוט את הג'אנט, ולא תצליח לעשות איזון - מה שיגרום לרעידות בנסיעה. העבודה בהחלפת צמיגים לא יקרה במיוחד (בעיקר בפנצ'רייה ולא במוסך אופנועים יעודי) ולא מצדיקה את רכישת הציוד (שעולה אלפי שקלים).
    3. הסבר על כיוון שסתומים תמצא ב-service manual. אני מאמין שתוכל גם למצוא סרטון ביוטיוב.
    600 שקל לכיוון שסתומים זה עוד זול. למחיר הזה יש סיבה, זה לא כי "שוחטים" אותך, אלא כי זאת עבודה שדורשת פירוק משמעותי, והיא לוקחת כמה שעות. במידה והיא לא מבוצעת כמו שצריך, פוטנציאל הנזק למנוע עצום. אין בעיה לעשות את העבודה הזאת לבד אם אתה יודע מה אתה עושה, ויש לך את כל הכלים והחלקים הדרושים. אם לא, כדאי שלא תעשה אותה לבד פעם ראשונה. במקרה של מנוע עם underbucket shims (אני מאמין שזה המצב ב-R3) אתה תגרום נזק בסבירות של 90 אחוז.
    הבנתי תודה על הפירוט על החלפת צמיגים לבד ויתרתי , על הכיווון שסתומים אני אראה סרטון ואבדוק אם אני יכול לעשות את זה בלי חשש או שאני אוותר
    לגבי האיביאס כניראה לא הסברתי טוב , אין איביאס במאה אחוז ..( אני נועל גלגל כמעט כל יום) זה לא ממטרו זה יד 2...
    לא מבין מה הבעיה להביא מאיבי ? זה לא שאני לא יודע לבדוק פשוט לא בדקתי כי לא חשבתי שאנשים כאלה חארות שלוקחים לך תאיביאס.
    כמה עולה העניין ? ומאיפה אפשר להשיג כי חיפשתי באיבי abs r3 וזה רק מביא את האופנוע ... או שאתה ממליץ בארץ על מקום..?
    אם זה פועל לפי דגמים אשמח אם אתה יודע מה הדגם איביאס שלי.
    תודה

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    יש ל-R3 כפתור לביטול המערכת? מי מפרק כזה דבר? אם אכן פורק האופנוע לא יעבור טסט.

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    יש ל-R3 כפתור לביטול המערכת? מי מפרק כזה דבר? אם אכן פורק האופנוע לא יעבור טסט.
    מאיפה לי לדעת מי מפרק את זה מאוד מוזר וזה לא בוטל דרך המערכת ... החלק שיש על הגלגל והחוט שנהם חסרים ... פשוט פירקו לי את זה

Banned
    אגב,למה אתה צריך לכוון שסתומים?

Banned
    במקום לחפש לקנות אייביאס אולי תלמד לרכב בצורה שבה אתה לא נועל גלגל, ואם כבר נעלת גלגל, שזה יהיה מכוון, נאמר בפניות.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    מאיפה לי לדעת מי מפרק את זה מאוד מוזר וזה לא בוטל דרך המערכת ... החלק שיש על הגלגל והחוט שנהם חסרים ... פשוט פירקו לי את זה
    זה כמו שתקנה רכב בלי מזגן, או בלי ברקסים בכלל. אם היתה מערכת אפשר יהיה להחזיר אותה. זול זה לא יהיה...

ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    במקום לחפש לקנות אייביאס אולי תלמד לרכב בצורה שבה אתה לא נועל גלגל, ואם כבר נעלת גלגל, שזה יהיה מכוון, נאמר בפניות.
    זה נושא לשרשור אחר אבל נחמד שאתה חושב שאין צורך במערכת הזאת אבל מה שאתה חושב לא רלוונטי למציאות.

Banned
    זה כמו שתקנה רכב בלי מזגן, או בלי ברקסים בכלל. אם היתה מערכת אפשר יהיה להחזיר אותה. זול זה לא יהיה...

זה נושא לשרשור אחר אבל נחמד שאתה חושב שאין צורך במערכת הזאת אבל מה שאתה חושב לא רלוונטי למציאות.
    רוכב רק עם איי בי אס.
    יודע לתפעל את הכלי במהירות גבוהה גם בלי.
    זה יקירי ההבדל.

אולי תציין שזאת דעתך האישית ולא תורה מסיני?
    לדעתי האישית, ABS זה פיצ'ר נחמד, אבל בהחלט ניתן להסתדר בלעדיו.
    נאמר בהסתמך על ניסיון הרכיבה הלא-קטן שלי, ועל דורות של אופנוענים, שהסתדרו ללא ABS.

לפות"ש: אני לא מבין, קנית אופנוע חדש או משומש?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    אחי בלי להעליב זה תגובה לא חכמה
    איביאס זה למצבי לחץ שאתה נותן בבום ברקסים בגלל הבהלה אם אני יודע לרכב בלי לנעול או לא זה לא משנה כי בזמן שלפני תאונה אתה מבוהל .. אני רוצה להתקין בלי קשר לזה שננעל לי הגלגל.. מסכים שאפשר להשתפר אבל זה עדיף לבטיחות -
    בקשר לכיוון שסתומים לא דחוף רשום שצריך רק לבדוק בטיפול ובטיפול הבא מכוונים אז אני לא לחוץ גם מוסכניק מורשה חבר נסע על האופנוע ואמר שאין צורך לבדוק עכשיו לפי הנסיעה

אולי תציין שזאת דעתך האישית ולא תורה מסיני?
    לדעתי האישית, ABS זה פיצ'ר נחמד, אבל בהחלט ניתן להסתדר בלעדיו.
    נאמר בהסתמך על ניסיון הרכיבה הלא-קטן שלי, ועל דורות של אופנוענים, שהסתדרו ללא ABS.

לפות"ש: אני לא מבין, קנית אופנוע חדש או משומש?
    משומש , מסכים שלא חייבים איביאס אבל עדין אני מעוניין להחזיר אותו ושיהיה לי אופציה לבטל ולהחזיר כשארצה .

משומש , מסכים שלא חייבים איביאס אבל עדין אני מעוניין להחזיר אותו ושיהיה לי אופציה לבטל ולהחזיר כשארצה .
    תעבור על דיאגרמת החלקים של האופנוע.
    תראה איזה חלקים חסרים אצלך.
    תזמין ותתקין.
    לפי התיאור שלך, נשמע שמה שחסר זה החיישן (אולי נפגע בתאונה ולכן הוסר).
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

תעבור על דיאגרמת החלקים של האופנוע.
    תראה איזה חלקים חסרים אצלך.
    תזמין ותתקין.
    לפי התיאור שלך, נשמע שמה שחסר זה החיישן (אולי נפגע בתאונה ולכן הוסר).
    להזמין מאיפה ? יש באיבי ? ומחיר יש לך סביבות ?

עריכה
    אחלה מצאתי :
    https://www.ebay.com/itm/112487182198

https://www.ebay.com/itm/192202054309

שני אלה חסרים לי .. עכשיו מה לעשות :
    יש לי עוד חבר עם ר3 אז להתסכל אצלו לאן החוט הולך ולראות אם יש לי את החלק הזה - הסתדרתי
    אם אין אז נדפקתי (או שזה בכלל מתחבר לסקאלה ? )
    או שיש לך רעיון אחר ?
    והאם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו בהרכבה ?
    נערך לאחרונה על ידי Tilbalisti; 06-09-2017 בשעה 16:47.

להזמין מאיפה ? יש באיבי ? ומחיר יש לך סביבות ?

עריכה
    אחלה מצאתי :
    https://www.ebay.com/itm/112487182198

https://www.ebay.com/itm/192202054309

שני אלה חסרים לי .. עכשיו מה לעשות :
    יש לי עוד חבר עם ר3 אז להתסכל אצלו לאן החוט הולך ולראות אם יש לי את החלק הזה - הסתדרתי
    אם אין אז נדפקתי (או שזה בכלל מתחבר לסקאלה ? )
    או שיש לך רעיון אחר ?
    והאם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו בהרכבה ?
    שים לב להכל, כי נשמע שאתה לא מכיר את המערכת. אני לא מכיר את ה-R3, ואני לא יכול להגיד לך איזה חוט לחבר לאן.
    שב עם הספר, תבין לאן הולכים החיווטים, תראה איך מבצעים פירוק, הרכבה ובדיקה של המערכת. תקפיד לעבוד לפי הספר, עם הכלים והחומרים המתאימים.
    תעשה שיעורי בית, בקיצור.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual