מה אתם חושבים?
מה אתם חושבים?
תלוי באיזה שמן אתה משתמש.
אם אתה משמן בשמן גיר (או שמן נוזלי אחר) - אז השרשרת נשארת די נקיה ואין צורך לנקות אותה. זה מה שאני עושה באופנועים שלי כבר כמה שנים.
אם אתה משתמש בשמן ספריי דביק (אלה רוב המוצרים בשוק) - מצטבר עליו חול שנדבק לשרשרת. במקרה הזה, עדיף לנקות (לא בהכרח כל פעם), לפי בדיקה ויזואלית (אם השרשרת מלאה בג'יפה של שמן ישן עם חול).
לניקוי אני משתמש ב-WD-40.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני משתמש בספריי לניקוי שרשרת (הולך לפי הספר רכב, עדיין) כדי להוריד שאריות של שמן ספריי דביק. מבחינת סדרי הפעולה, ובהמלצת הבחור במוטודיפו, אני מתיז את הספריי לניקוי על כל השרשרת, מחכה משהו כמו 5-10 דקות ואז עובר על כל השרשרת עם מגבת ישנה. אחרי שניקיתי את כל השאריות אני עובר על כל השרשרת (מהחלק הפנימי) עם הספריי שימון. לפעמים, כשיש לי מצב רוח וזמן, אני מחכה עוד 5-10 דקות ונותן עוד סיבוב שימון.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תכיפות יותר גבוהה - כן.
עם זאת, כל עוד אין לך בעיה לשמן פעם בשבוע - כנראה שזה יהיה בסדר. שימון כל 300 ק"מ עם שמן גיר יעשה את העבודה (בעלות אפסית לעומת ספריי - גם פרמטר חשוב).
אני נוסע יותר (כ-500 ק"מ בשבוע) וסט שרשרת/גלגל"ש לאופנוע שלי יקר (מאוד).
לכן אני משקיע בשמן תעשייתי לשרשראות ומסועים - Fuchs Gleitmo 582, שמכיל טפלון. השמן הזה הוא הי-טק רציני - חודר לשרשרת, ואחרי חימום נהיה דביק יותר (עדיין ניתז על הזרוע). עם השמן הזה, אני משמן אחת לשבוע כשהשרשרת עדיין נראת משומנת.
סט שרשרת גלגל"ש אחרון שרד 47 אלף ק"מ, על וי-טווין 1100. אז אני מניח שאני עושה משהו נכון.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual