אם פשט-רגל סימן שלא היה כל כך מדהים.
לחובבי האקזוטיקה האיטלקית בפרט, ומכונות מדהימות בכלל, בימוטה - המפעל ב"ה" הידיעה לאופנועי עילית אקזוטיים סוגר את שעריו
ועתידו לוט בערפל.
http://www.cycleworld.com/storied-it...r-bump-in-road
אין קשר בין טיב המוצר לתזרים המזומנים של החברה.
בימוטה פשטו רגל מספר פעמים בעבר, כמו גם דוקאטי, למבורגיני, ביואל, ועוד כמה אקזוטיקות "לא כל כך מדהימות".
אין לי ספק שהם עוד יקומו מחדש כמו עוף החול.
נערך לאחרונה על ידי אRני; 06-09-2017 בשעה 17:20.
כנראה בגלל שהצליחו למכור רק 1 בארץ. סתם
אופנוע מדהים !!!
לצערי לא כל כך מכיר את יצירות המפעל הזה "בימוטה. ".
אבל חבל על כל מקום יצירתי שנסגר.
במיוחד עם הוא איטלקי.
העיקר שסאן יאנג לא נסגר..)
אברהמי אולי פול גז יציעו לרכוש.
בימוטה יזרעאל.! /פול בימוטה
היצירות של בימוטה מדהימות אבל בשנים האחרונות עם השימוש המסיבי אי פעם במנועי דוקאטי יצא שלכל דגם שלהם יש מקבילה מבית דוקאטי (חוץ מהטזי)במחיר זול יותר מבימוטה ככה שבפועל מה שסגר את בימוטה זאת דוקאטי.
אם פשט רגל כמה פעמים - אז המצב עוד יותר גרוע.
כי זה אומר שזה לא עניין נקודתי של הנהלה גרועה, או בחירה אחת לא מוצלחת שהתגלגלה לכדי כדור שלג, או שנים גרועות בשוק שלא ידעו להתמודד איתן.
זה אומר שיש שם בעיה שורשית.
מדהים לא מדהים אני לא יודע מה זה מדהים.
יש "מוצלח" ויש "לא מוצלח"... או יותר נכון יש הצלחה ויש כשלון.
בימוטה זה אופנוע כשלון.
ודרך אגב הפירוש של המושג אקזוטי זה: "לא מערבי". מילולית...
לכן מבחינה מילולית אי אפשר להגיד על משהו איטלקי שהוא אקזוטי.
פיגורטיבי - אפשר לומר מה שבא לכם.
שוק האופנועים הכי רווחי נמצא בסין אופנוע 125 קטן, זול, טכנולוגיה מיושנת ועולה פרוטות הסיבה כי הוא נמכר לכל דכפין
כל ילד חוסך משכורת אחת או שתיים וקונה, ויש לך כמה מיליארדים כאלה. זה בדיוק סיפור דוכן פלפל מול מסעדת
יוקרה פלצנית.
שלא תבינו לא נכון בימוטה מדהימה ביצירות שלה, אבל יש שוק מאד מצומצם של אנשים שמוכנים לשפוך כסף
עליהם, אז הם גוועים...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
צר לי לבשר את זה אבל רוב האופנועים האיטלקיים לא היו ולא יהיו אמינים כמו היפנים כי הם חזקים במיוחד בעיצוב
ובצבע,כל היתר יחזיק עד 10 שנים אם בכלל.
פלג, מה שאנחנו רואים בשנים האחרונות זה ירידה באמינות אופנועים יפנים שחלק כבר לא מיוצר ביפן לעומת עליה באמינות אופנועים מאיטליה ככה שנכון להיום הם באותו מישור.
אגדות יש בשפע אז תחסוך מאיתנו את זה כי לאגדות אין אחיזה במציאות.
לא בא לי להתחיל וויכוח / שרשור בנושא למי יש יותר גדול/טוב/אמין/וכו' אז לא אתייחס לנושא האמינות של היפני מול האיטלקי. לכל אחד מותר לחשוב מה שהוא רוצה.
טל שביט (שקטונתי מלעמוד בצילו) אמר בזמנו שאלוהים כנראה רוכב על בימוטה. טל שביט הבין דבר או שניים באופנועים, אז כנראה בימוטה כן היו "משהו".
המפעל נסגר בגלל קשיים עסקיים (יש מקורות בחו"ל שיגידו הונאה וכד') ואנחנו הפסדנו מפעל שידע לזקק אופנועי על בעיצוב איטלקי מהמם עם התנהגות ומאפיינים
שאפשר רק לחלום עליהם.
לי באופן אישי זה חבל.
מכיר אחד בארץ משנות השמונים שעדיין נוסע.