תוצאות 1 עד 15 מ 16

אשכול: התלבטות על קטנוע 300

צפייה משולבת

Junior Member
    הבוורלי מדהים, הכלי המהנה ביותר שהיה לי. הגלגלים הגדולים מקנים תחושת יציבות והרבה בטחון, לא חושב שאוכל לחזור אי פעם לגלגלים קטנים יותר.
    ה-ABS פועל טוב ורק כשצריך, ועם המנוע השובב הזה אתה תודה על ה-ASR, בטח בכבישים עירוניים משומנים, ומעברי חציה.
    מבחינת אחסון אתה לא תכניס 2 קסדות, אז אם אתה חייב תשקול ארגז. וו התלייה מאוד נוח, ומתחת לכסא אפשר להכניס קסדה שלמה ותיק או ציוד חורף.
    בעיר הוא מרגיש קומפקטי וזריז, כמו קימקו הרואיזם על סטרואידים, אבל עדיין מאוד יציב בבין עירוני.
    מכיוון שהוא ממש חדש אני לא יכול לחוות על האמינות, אבל הוא חדש רק בארץ.
    החסרונות שלו ממש מזעריים והוא מרגיש כלי עם הרבה אופי.
    אגב, מכיוון שאתה רוכב בעיקר עירוני, אולי יספיק לך המדלי 125, ומתחת לכסא שלו נכנסות 2 קסדות.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי doog צפיה בהודעה
    הבוורלי מדהים, הכלי המהנה ביותר שהיה לי. הגלגלים הגדולים מקנים תחושת יציבות והרבה בטחון, לא חושב שאוכל לחזור אי פעם לגלגלים קטנים יותר.
    ה-ABS פועל טוב ורק כשצריך, ועם המנוע השובב הזה אתה תודה על ה-ASR, בטח בכבישים עירוניים משומנים, ומעברי חציה.
    מבחינת אחסון אתה לא תכניס 2 קסדות, אז אם אתה חייב תשקול ארגז. וו התלייה מאוד נוח, ומתחת לכסא אפשר להכניס קסדה שלמה ותיק או ציוד חורף.
    בעיר הוא מרגיש קומפקטי וזריז, כמו קימקו הרואיזם על סטרואידים, אבל עדיין מאוד יציב בבין עירוני.
    מכיוון שהוא ממש חדש אני לא יכול לחוות על האמינות, אבל הוא חדש רק בארץ.
    החסרונות שלו ממש מזעריים והוא מרגיש כלי עם הרבה אופי.
    אגב, מכיוון שאתה רוכב בעיקר עירוני, אולי יספיק לך המדלי 125, ומתחת לכסא שלו נכנסות 2 קסדות.
    האמת שדייקת, עשיתי נסיעת מבחן על המדלי ובאמת הרגשתי שמדובר בקטנוע מעולה. אני חושב שאני אלך עליו ואחסוך קצת כסף כי אני גם ככה לא נוסע מחוץ לעיר.
    ועניין שה2 קסדות ללא ספק מפתה.

תודה רבה.