מה התקציב שלך?
בגדול אופנוע ישן זו מיתה חולה אם אין לך את הידע, הזמן והמשאבים כדי לטפל בו.
אגב,kle ברובם המוחלט לא מתאימים לa1 לא משנה מה המוכר אומר. האופנועים האלה נרשמו עם 50 כוח סוס.
הם מתאימים לי מבחינת התקציב אבל השאלה אם זה לא לקנות בזול ולשלם ביוקר אחר כך??
מה התקציב שלך?
בגדול אופנוע ישן זו מיתה חולה אם אין לך את הידע, הזמן והמשאבים כדי לטפל בו.
אגב,kle ברובם המוחלט לא מתאימים לa1 לא משנה מה המוכר אומר. האופנועים האלה נרשמו עם 50 כוח סוס.
כן, אתה תשלם יקר, תהיה מושבת הרבה פעמים, תגלה את נפלאות מוסכי ישראל ואלופי הקומבינה.
תתקע, תאחר, תסריח, תשחיר את הבגדים, תיפצע, תדמם, תלמד אנגלית, גלישה באינטרנט, תבקש טובות
תתחנן, תחיה במינוס, תקלל בשפות שלא ידעת שאתה מכיר, אף אחת לא תצא אייתך.
קנה אופנים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
הכל תלוי.. האם הKLE 97 או 2005? מה זה ישן מבחינתך?
אם הכלי שמור, אם אתה שומר עליו, אם תבצע יישור קו, אם ואם ואם..
יכול להעיד על עצמי כל האופנועים שהיו לי, היו ישנים (הכי חדש 2002, הכי ישן 97- עליו אני רוכב עכשיו כבר שנתיים). אמינות של כלים ישנים יותר גבוהה מהחדשים, אז "אופנוע יפני" היה באמת מיוצר ביפן.
הבנדיט הנוכחי כאמור אצלי שנתיים-וחוץ מברז דלק שהחליט שבא לו לדלוף ותוקן-לא עשה לי בעיות.
גם GPZ וER שהיו לי, לא עשו בעיות. טיפולים בזמן, שמן איכותי, תשומת לב לפרטים- והם יסעו ולא יתקעו.
הניסיון שלי עם כלים בני מעל עשור שונה.
כמעט תמיד האופנוע יידרוש יישור קו מאסיבי לאחר הקניה, ואז בהדרגה שיפוץ של מכלול אחרי מכלול.
אני עשיתי את זה לבד, והייתי בסדר עם זה. אם אתה בונה על מוסך - עדיף לך לוותר ולחפש כלי חדש יותר.
בטח כשמדובר ב-KLE - אופנוע אנמי ומשעמם, שמשום מה נחשב "מבוקש" ולכן דורשים עליו מחירים מופקעים בכל קנה מידה.
אם זה מה שאתה מחפש - תוסיף עשיריה וקנה CB500X בן 4.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
מחפש כאבי ראש ?
לי היה KLE ,קניתי מעל המחירון,וגם מכרתי -אבל לי היה מזל-כך אני חושב.
חוץ מזה...קרבורטור-בבוקר מנוע קר-הוא לא נוסע,עד שהתחמם...
אם אתה רוצה להתחיל ללמוד ממה בנוי האופנוע-אז סבבה
לא נכון!....
אני מכיר כמה
ועוד פרט קטן.
אני איש טכלי,אבל אין לי ניסיון עם תיקונים בארץ, כמה KLX שראיתי מיד2 דרשו השקע מיידית של....חצי מהמחיר שלהם לפחות להתחלה.
זה המקום לדבר על "מחירון" מה זה , מה הוא מגדיר,ולמה כלים ישנים לא פעם דורשים מעל ...והרבה
נערך לאחרונה על ידי Busy; 09-09-2017 בשעה 10:54.
אוופפס התכוונתי לזה שמעליך....
אבל גם אתה סבבה...