שלום חברים.
קצת קונטקסט - לאחר שנה של טסטים, הפסקות ומעבר בין מורי נהיגה, בשעה טובה אבי הוציא רשיון A1 וכרגע הולך אחר החלום ומעוניין לרכוש את אופנוע הקרוזר הראשון.
בדקנו אינספור אופציות. האופנוע אמור להיות זמני, לכשנה בלבד, עד להוצאת רשיון ה-A ומעבר לדבר האמיתי - הארלי דיווידסון פאטבוי. עם הרצון לשמור על תקציב נמוך, סרקנו את השטח ולאחר הרבה דגמים שנפסלו משלל סיבות (דרגת רשיון, זמינות חלפים, מחיר/סחירות וכדומה) נחתנו על ה-GV250, קרוזר קטן ונחמד עם כ-30 סוסים שכביכול ישייט על 110 ללא בעיה.

הדרישות מהאופנוע הינן כאלו - לשמש ככלי תחבורה יומיומי מזכרון יעקב לאור עקיבה (קצת פחות מ-10 ק"מ לכיוון, דרכים עירוניות), נסיעות חד-שבועיות מזכרון יעקב לאשדוד וחזרה (כ-100 ק"מ על כביש מהיר), טיולי סופ"ש רגועים בקצב של 100-120 קמ"ש, משקל לא מאיים, מנוע אמין, כלי שבעצם יהיה "בית ספר לנהיגה" לאבא שלי, שירגיל אותו לתנוחה הקרוזרית, לתמרון בין רכבים, לרכיבה בעצם. שמעתי הרבה דברים רעים על הדגמים הישנים, אבל ממה שהבנתי משנת 2013-14 הבעיות הקודמות נפתרו ומדובר בסה"כ בכלים די אמינים, בייחוד אם מדובר בכלי זמני.

הייתי שמח לשמוע מאנשים שרכבו על הכלי, רצוי כאלו שהיה אחד בבעלותם לתקופה. אני מדבר על הדגמים החדשים, הישנים פחות אקטואליים. ובבקשה, בלי "לחבר של דוד של אבא שלי היה מכר שהיה לו אחד" - בלי שמועות בבקשה, רק עובדות.