אחלה כתבה - האמת המרה... חבל שאין לו תחרות. אגב, מוזכר בכתבה טיפול 4000 ב-250 ש"ח - על מה ולמה?
הקטנוע החשמלי של בליץ מעולם לא נבחן בפולגז, כעת לקחתי אותו במסגרת "רכיבה ראשונה"
להלן המסקנות:
http://fullgaz.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7...99%D7%A5-3000/
אחלה כתבה - האמת המרה... חבל שאין לו תחרות. אגב, מוזכר בכתבה טיפול 4000 ב-250 ש"ח - על מה ולמה?
תודה, אכן מורגשת חוסר תחרות ובמיוחד כלים שימלאו את הפער בין בליץ וזירו.
לשאלתך - בדיקה כללית ועמלת שמירת אחריות (אולי גם עדכון תוכנה). זה נשמע מוזר אבל מסתבר שלקוחות רבים שקונים חשמלי לוקחים את עניין צמצום התחזוקה קצת רחוק מידי, ופשוט מתעלמים לחלוטין מהמצב התחזוקתי של הכלי שלהם. זה קורה גם עם כלים יקרים יותר...בכל אופן אני לא לוקח כאן צד אלא מתאר למיטב הבנתי.
כאשר מסתיימת האחריות (או לאחר שעברת 24 אלף ק"מ) אתה למעשה פטור מהבדיקה הזו מאחר והיא איננה תנאי לשמירת האחריות יותר.
אם זה כולל דברים נוספים אני מזמין את נציג בליץ להגיב כמובן.
כתוב מעולה. יש הרגשה שנגעת בכל נקודות התורפה וגם ביתרונות. בסקירות רבות יש הרגשה שלא נכנסים מספיק לעומק.
אין פה חוויה חשמלית גדולה, אלא כלי פרקטי פחות או יותר.
Sent from my XT1585 using Tapatalk
תודה, ניסיתי לכתוב על אותן נקודות שהיו חסרות לי, כשקראתי מבחנים חשמליים של אחרים (מהארץ והעולם).
שמח שעמדתי במשימה. טבעי שמי שכבר מתנייד על חשמלי ידע יותר להעריך את הירידה לפרטים![]()
לא רשמתם איזה תאי סוללות יש בו (כימיה) וכמה זמן האחריות עליהם (קצת חשוב למי שמבין).
אני לא מבין למה מביאים רק את הכלים הכי פשוטים ומשעממים שקיימים. כלים גרועים. יש בסין מלא כלים חשמליים מגניבים לגמרי עם תאוצות טובות וכו'.. והקטע שהם לא יקרים בכלל.
זה כלי פשוט פח כמו שרשמו שם בתגובות...
המינימום של המינימום זה לשים לו כפתור של מצבי מנוע. ואם אני 90% מהזמן בעיר ואני כן רוצה פתיחות חזקות על חשבון פחות טווח?? זה עולה בדיוק 20 שקלים.
בקיצור לקחו כלי חשמלי והרסו בו כל דבר טוב שאמור להיות בו. מרשים. בחיי מרשים.
ונשאלת השאלה הכי גדולה: מה קורה אחרי מספר שנים שהבטריות מתות? האם ניתן לקנות בזול או שהמחיר שווה לכמות הדלק שחסכתי בתקופה הזאת?
אשמח לתשובה במספרים.