dhl לרוב עוצר במכס
שלום לכולם,
האם מישהו התסה בקניה מהאתר motoin.de?
האם המשלוח שהוא דרך DHL יעבור במכס בטוח?
dhl לרוב עוצר במכס
100% מכס.
גם ההזמנות הרגילות מאיביי התחילו כולן לעבור במכס ללא יוצא דופן.
DHL הוא הדואר הרגיל בגרמניה בניגוד ל-DHL בשאר העולם. לא כל ההזמנות דרכן נעצרו במכס.
לפני כחצי שנה הזמנתי ב-Motoin מעיל וכפפות לקיץ, הציוד נשלח באמצעות DHL והגיע לארץ תוך שבוע מיום המשלוח.
נאלצתי לשלם בדואר 195 ש"ח מע"מ על "ציוד רכיבה" ולמרות זאת, שילמתי סה"כ כ-500 ש"ח פחות מאשר עלות רכישת אותם הפריטים בארץ.
[אני חייב לציין שהחבילה שאספתי בדואר הגיעה פתוחה והקרטון היה קרוע לגמרי; ברור היה שיד אדם אחראית לכך. חובבני משהו. לפחות הציוד הגיע שלם וללא שריטה או קרע.]
ככל לקוח מרוצה, הזמנתי אצלם שוב. הפעם הזמנתי מגיני ברכיים, מעיל וכפפות לחורף.
סה"כ מחיר הציוד, המשלוח ותשלום מיסים, יהיו כ-1,100 ש"ח פחות מאשר עלות רכישת אותם הפריטים בארצנו היפה.
יש לציין שזמן הטיפול בהזמנות ארך כהצהרתם במעמד הרכישה.
אם וכשיגיע הציוד, שהוזמן, תקין ותוך פרק זמן סביר, אוכל להמליץ בחום על רכישה ב-Motoin.
לא נדרשתי עד עתה לשירות שיוצא מגדר הרגיל, לכן איני יודע כיצד הם מטפלים בפניות ו/או בתלונות של לקוחות.
נכון לעכשיו, אני מרוצה מהשירות, מהמחירים הנוחים ומהמשלוח המהיר.
רכיבות בטוחות וצום קל,
היום הגיעה לי חבילה באמצעות DHL (העולמית, לא דואר גרמניה). אמנם לא מ Motoin אלא מ Webike Japan אבל עברה במכס כמו גדולה (לא שחשבתי אחרת). שילמתי מע״מ על החבילה עצמה ועוד עמלות משונות על טיפול בחבילה, ביטחון, שחרור מהיר, ושקר כלשהו (שׁכמובן גם להן נוסף מע״מ). סה״כ עוד 150 ש״ח לקופת המדינה. עדיין, חסכתי 50ש״ח אל מול מוצר דומה בארץ (מדובר בסבל להונדה רבל), וכאב ראש וזמן של להביא את האופנוע לוולקוביץ׳.
אני בגישה שאם אפשר לא לפרנס גזלנים ישראלים אז עדיף, עם או בלי מכס
מקווה שעזרתי, ומתנצל אם חפרתי
It's not about the speed. It's about the ride!
אני הזמנתי דרכם בקיץ והגיע תוך 3 שבועות
ושילמתי בול 24% מכס (קניתי במעל מ500$)
ולפני שבועיים בערך גיליתי שנפרם לי חוט בכפפה(לא משהו בטיחותי) ושלחתי להם מייל וענו מהר ולעניין והחזירו לי קרוב ל20 יורו לאשראי(הם רצו קרדיט לחנות, התעקשתי על החזר לאשראי)
בהחלט אחזור לקנות שם שוב
3 מעילים של דיינז
3 זוגות כפפות
3 זוגות מגיני ברכיים
1 מעיל לילד
2 זוגות מגפיים
הכל הגיע, אמנם לקח חודש לכל משלוח, אבל אחרי כל התשלומים יצא חצי מחיר מבארץ ואפילו קצת פחות מזה.
אמשיך להזמין מהם ללא ספק.
בהצלחה
מוטואין מעולים, רכשתי במעל 2000 יורו ותמיד קיבלתי שירות טוב, הגיע יחסית מהר לגודל ותמיד נעצר במכס.
היוזר שלי שם הוא במעמד של "לקוח מועדף" והמחירים שאני רואה הם זולים משמעותית מהמחירים "הרגילים" בלא מעט מקרים.
ממליץ בחום.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'