יש לי CEBERG DUKE כבר כמעט שלוש שנים. עולה 1090 ש"ח. תוכל לקרוא עליה כאן: http://fullgaz.co.il/forums/showthre...rg-Duke-Review
איזה קסדה נפתחת, טובה אפשר למצוא במחיר הזה?
חשוב לי שתהיה שקטה, נוחה וקלה
כרגע יש לי suomy D20, שלדעתי הקסדה זוועתית,
היא די אווירודנמיתף, יציבה עם איכות חומרים לא רעה, אך ממש לא נוחה, יקרה מאוד, מרעישה, כבדה, ולא מאווררת כמו שצריך.
מצאתי לפי הרבה מבחנים קסדות טובות אך רובן יקרות או לא נמצאות בארץ, אני לא מוכן לקנות קסדה מחול, חייב למדוד לפני, לא אחזור על אותה טעות שוב.
בסופו של דבר אני אפילו מוכן לשקול מלאה במידה ולא אמצא נפתחת טובה במחיר הזה, אני נוסע כל יום 90 ק"מ.
תודה לעוזרים.
יש לי CEBERG DUKE כבר כמעט שלוש שנים. עולה 1090 ש"ח. תוכל לקרוא עליה כאן: http://fullgaz.co.il/forums/showthre...rg-Duke-Review
תודה,
מעדיף בכל זאת קסדה שקטה, אפילו אם בסוף אתפשר לאחת מלאה,
היתה לי LS2 מלאה די זולה, אך הרבה יותר שקטה מהSUOMY, הבעיה שלה שהיתה ממש זולה עד כדי שהיא לא אטומה, הרוח נכנסה פנימה והפריעה מכל מיני פינות, אפילו כאשר כל פתחי האוורור היו סגורים, והיא ממש לא יציבה.
ככלל, קסדה נפתחת מרעישה יותר וכבדה יותר ממלאה.
אחרי שהפנמת את זה אתה יכול לבדוק את הagv.
לי היתה כזאת. בינונית מינוס. אבל זולה ובטיחותית יחסית.
איזה AGV?
לפי מבחנים יש קסדות נפתחות שקטות אך נורא יקרות.
יש AGV K3 SV אך היא עולה כמעט 700 שקל יותר מהתקציב.
איך הMDS New Sprinter?
ושאלה נוספת, אף פעם לא הצלחתי להבין איפה כתוב תאריך היצור, אצלי בSUOMY אין בשום מקום, ניסיתי להבין את הקודים שכתובים שם, אך אין משהו שקשור לתאריך, ומה זה תקן E3? לא מצליח למצוא כתבה שמסבירה את זה כמו שצריך.
בסוף החלטתי אם אני קונה קסדה שאקנה אחת שעונה על הצרכים אפילו אם תעלה לי כפול מהתקציב.
אז בסוף הלכתי על lazer Monaco Evo Pure Carbon
http://www.webbikeworld.com/r2/motor.../lazer-monaco/
בדיוק כזו:
monaco_evo_window_pure_carbon_black_carbon_-_white_metal_-_gold_side.jpg
אם מישהו ישמח לשמוע חוות דעת, אפשר בפרטי.
המחיר שקניתי הוא 2000ש"ח.
נראית פגז, תתחדש! אשמח לשמוע את דעותך עליה אחרי שתסיים מיכל דלק אחד לפחות.
תודה,
בינתיים אחרי נסיעה של כ100 ק"מ, אני מרוצה מאוד:
מבחינת רעש, הקסדה די שקטה ביחס לקסדות נפתחות, אין את השריקות המחרפנות שיש לי בD20, אפשר בהחלט לרכב בלי אטמי אוזניים.
אוורור פשוט מעולה, לא יאמן כמה אוויר נכנס לקסדה כאשר פתחי האוורור פתוחים.
איכותית מאוד, הריפוד נעים ויושבת על הראש מצויין, והקסדה נוחה מאוד כנראה גם בגלל המשקל הנמוך, היא ממש קלה רק 1350 גרם.
מנגנון הפתיחה די נוח, נסגרת רק במשיכה, ונפתחת בלחיצת כפתור עם אצבע אחת כלפי מעלה ללא מאמץ, מקווה שהמנגנון הזה ישאר כך גם אחרי כמה שנים.
קיבלה 4 כובבי בטיחות במבחן SHARP.
יש PIN LOCK.
האבזם מאוד נוח ונפתח בקלות.
המשקף מתכהה בעת רכיבה בשמש לגוון SMOKE כזה, לדעתי התכונה הזו ממש גאונית.
במבצעים של מוטורייב תוכל למצוא caberg נפתחת בפחות מ1000 שח
Sent from my MI 5s using Tapatalk
נכון, גם אוכל למצוא קסדות אחרות ב700 ש"ח, השאלה אם יתנו לי את האיכות שאני מחפש, הCABERG לא, אצלי היא נפלה ברמת הרעש, היא מרעישה מאוד, וגם לא קלה כמו הLAZER.
הי adnan,
תודה על השיתוף ועל חוות הדעת!
אני בינתיים התחדשתי לי אתמול בקאברג, הרעש פחות מפריע לי, וגם החלטתי לגוון וללכת על קסדה סגורה ולא נפתחת הפעם...
תתחדש ותהנה, הCABERG המרעישה הנפתחת, לא יודע לגבי הסגורה.
אטמי אוזניים עולים כמה שקלים
Sent from my MI 5s using Tapatalk