מאיפה משיגים כיסויים דקורטיבים לבולמים רגילים, לחלק העליון( כזה שיוצר השליה של בולם הפוך)?
לא אקורדיון מגומי..
מאיפה משיגים כיסויים דקורטיבים לבולמים רגילים, לחלק העליון( כזה שיוצר השליה של בולם הפוך)?
לא אקורדיון מגומי..
בדומה, ביצעתי איזה אילתור על בסיס מגני קארבון של progrip כמו אלו בלינק שלהלן שחתכתי, התאמתי וכיוצ״ב. יצא ממש יפה וברמה מקצועית והוסיף בשר ואגרסיביות למראה הכללי. אבל אל תצפה לכך שיחשבו שיש לך מזלג הפוך ופשוט תהנה מהשיפור במראה.
יחד עם זאת, בינינו, צריכים להיות להיזהר בשיפורים כמו שאתה רוצה לבצע כיוון שזה win/fail ואין כל-כך תוצאות באמצע.
https://www.progrip.com/shop-en/moto...rotection.html
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 16-09-2017 בשעה 21:13.
תודה) לא מתכוון לעבוד על אף אחד, סתם נראה לי יכול להוסיף למראה(הוספתי "בולם הפוך" על מנת שיהיה מובן למה הכוונה).
מה הכוונה בלהזהר בשיפורים? שיפור זה לא, סתם תוספת ויזואלית...
תודה) לא מתכוון לעבוד על אף אחד, סתם נראה לי יכול להוסיף למראה(הוספתי "בולם הפוך" על מנת שיהיה מובן למה הכוונה).
מה הכוונה בלהזהר בשיפורים? שיפור זה לא, סתם תוספת ויזואלית...
להזהר מחד בפן ההתקנה כיוון שבחלק מהאופנועים אתה צריך להתעסק עם הבלמים והצינורות לרבות אלתורים נוספים כך שבמידה וההתקנה היא חאפרית אז זה יכול לסכן אותך (אם כי בתכלס אני יוצא מנקודת הנחה שתתקין את זה כראוי) ומאידך בפן התוצאה הוויזואלית מאחר ושלפעמים זה נראה זול ופחות טוב מהמצופה בשל ההתאמות והאלתורים שאינם מותאמים מראש לדגם (זה תהליך של ניסוי וטעיה).
איזה סוזוקי זה בתמונה?
אולי בכלל יהיה לך נכון יותר למצוא בעל מקצוע ולהכין כיסוי מהתחלה מאשר להתאים. כך גם תוכל לבצע על הדרך קאסטומיזמיה לפי טעמך. הכל תלוי באופנוע ובהיקף העבודה.